Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mało co piszecie to wstawie zdjęcie małej foczki i wielorybka😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2020, 11:36
pawojoszka, wariancja, Wowka, kattalinna, jangwa_maua, Ninka83, MajowaMamusia, Katy lubią tę wiadomość
-
Berbecia, ślicznie wyglądacie ☺️ Milenka, wygląda na 4 latka 😘
A ja wczoraj miałam wizytę, mały waży 2340g ale mialam wrażenie, że pomiary były robione na szybko i niedokładnie 😒
Cesarkę wstępnie mam umówioną na 19 października, chciała na 9go bo tylko w te dni ma dyżur ale wspólnie ustaliłyśmy, że nie ma co go za wcześnie wyciągać, gdyby coś się szybciej zaczęło to mam pędzić do szpitala ☺️. Za 2 tyg. Ostatnia wizyta a później już tylko szpital 😬
Poza tym wszystko ok.
Aaa...wciąż jesteśmy u mojego ojca 😒 ale już kończymy kłaść podłogę więc już kwestia dni?
Berbecia, kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNina, toż to tylko miesiąc został, szok
Berbecia ślicznie wyglądacie, Milenka wysoka dziewczynka chyba jest?
Moje Maleństwo wczoraj skończyło 7 miesięcy, zafundowałam jej z tej okazji szczepienie, ale już ostatnie do roczku, waga 8kg wzrost 74cm, biedna już kojarzy miejsce i płakała od początku. U nas mega problem z zaparciami, Zuzia nigdy nie miała takich akcji, a Lila już 3 raz -
nick nieaktualnyMoże i tak. Lekarz zakazał kaszy bo zatwardza (moim zdaniem też po kaszy jest problem) i musimy zwiększyć ilość picia i tu jest problem bo wody wypije 2 łyki albo wcale, koperek i herbatki nie akceptuje, lekarz kazał dawać soczki i to widze że pije nawet chętnie, więc chciał nie chciał musimy przerzucić sie na soki przynajmniej na jakis czas i zobaczyć czy będzie poprawa.
-
nick nieaktualny
-
Berbecia, śliczne dziewczyny jesteście 🥰
Milena faktycznie duża :p
Edwarda, Kamil też jest dość mały, ubrania nosi głównie 92 jeszcze, a rozmiar buta ma 24 :p
Kacper też dość mały na dodatek waga mu stoi w miejscu od 3 tygodni Ubranka nosi 74 więc jest dość długi :p -
Berbecia, super wyglądacie 🥰
Jano jest wysoki, ale drobny. Ubrania nosi na 92. Buty 25. Wzrost coś koło 98cm, ale ten pomiar bardzo orientacyjny 😄 waży niecałe 12kg.
Przez wakacje wystrzelił do góry. Wszystkie spodenki z wiosny są za krótkie, a w pasie nadal spadają.
Wykapany tata 😄 długi jak miesiąc, chudy jak wypłata 😄
Nina, to już tak blisko 😊 trzymam kciuki za przeprowadzkę jeszcze przed porodem 😊
Też byłam na badaniach w poniedziałek. Julu waży 3075g, wód dobrze, lozysko ładne, ktg wzorowe. Podobno bardzo ruchliwa, ale ja nie czułam tylu ruchów, które się zapisały 😊 mam zrobione ostatnie badania z krwi, GBSa, w piątek zdejmą mi pessar i od soboty mogę rodzić spokojnie 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2020, 10:42
Katy, wariancja lubią tę wiadomość
-
Są sukieneczki, słodkie body z koronką i opaska na głowę 🥰
Są nawet tiulowe pompony-sama zrobiłam 😄
Kamcia, a Ty jak przeżyłaś? 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2020, 11:16
wariancja, edwarda20, kattalinna lubią tę wiadomość
-
jakoś
zyję!
gadac z nią nie musze
było jeszcze troje innych dorosłych (ciocia, wujek, kuzynka dzieci-jedyna i to ta 18 lat) wiec wesoło, ciasno, czas szybko minał
chłopaki mieli wagary w poniedziałek-a niech korzystaja ile sie da...Piotrus baaaardzo, bardzo, bardzo bardzo płakał po wyjezdzie zwlaszcza ciociWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2020, 11:20
kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość