Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Znam to 🙈 chociaż u nas najgorzej z butami i kurtka.. Właśnie jutro planujemy jechac po buty bo przecież zaraz będzie naprawdę zimno, a on w tenisówkach tylko chce chodzić xd Dlatego chcę mu kupic buty z psim patrolem 😂
Ninka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja od jakiegoś czasu jak chce polatac na golasa to się oblewa wodą. Niby pije z kubka albo bidonu i zaraz wypluwa na bluzkę, podchodzi do mnie i mówi, oj nie ojoj i pokazuje żeby jej ściągnąć, ale suchej juz nie chce założyć,jej kreatywność mnie rozbraja. Wczoraj przeszła na następny level i opanowała samodzielne rozbieranie się z piżamki do naga włącznie z pampkiem😕 mam pozamiatane,już się dzisiaj zdarzyła rozebrać.
-
My dziś byliśmy u ortopedy, wy ok ale musimy już uważać za tą rączkę i raczej za drugą trzymać. Za tydzień mamy zabieg usunięcia migdałów, już się stresuje. W tym tyg pobranie krwi, wymazu na covid i konsultacja anastezjilogiczne. Już czuję że ciężki ten tydzień. Mój Adaś ryczy od razu po wejściu do gabinety i nawet nie muszą go dotykać. Płacze cała wizyte praktycznie dopóki za drzwi nie wyjdziemy także mam mega stresa co to będzie...
-
Przepiorki masz? Fajnie mi sasiad proponowal ze odsprzeda ale narazie nie mam gdzie trzymac . Kozki sa fajne ,calkiem poplynelam ,juz nawet boje sie ogladac ofert sprzedarzy w okolicy. Powiedzialam sobie ze juz koniec z kupowaniem. Jak na wiosne zaczna sie kocic ,z trzech koz chocby tylko po dwoje kozlat to jest 10 koz razem z kozlem. Moj mnie z domu wyrzuci i bedzie mial racje.
-
Pawojoszka, ale to takie miesne kroliki, czy miniaturki? 😂
My jednak kota bedziemy mieli, w przyszlym tyg odbieramy, devon rex. Jaram sie strasznie, ale moj chyba bardziej, bylismy w hodowli ogladac na zywo, sa absolutnie boskie i super w dotyku, od razu do nas lgnely i chcialy sie przytulac.
Moj maly chory, cala noc mokry kaszel, dzis mamy wizyte u pediatry ale czuje, ze antybiotyk bedzie. W sumie i tak dlugo wytrzymal, bo od wrzesnia nie opuscil ani jednego dnia.kattalinna lubi tę wiadomość
-
Kattalina, milosne 😂😂😂
Niestety do lekarza nigdzie nas u nas nie przyjma, bo powiedzieli mi, ze moze to korona i sie boja 🤦🏽♀️
Dla mnie dramat, jutro jedziemy 80 km od nas prywatnie do pediatry. Byla teleporada i przepisal mi flegamine. Szkoda slow
Pawojoszka, ale to ty je zabijasz czy jak? Czy sprzedajesz dalej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2020, 13:57