Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDrugi dzień z rzędu wybiło mi korki😕 jak na złość wieczorem i jak na złość jak mąż w pracy. Nie wiem co jest grane ale do tej pory nigdy sie to nie zdarzyło, dzisiaj nic oprócz światła nie było włączone😕 Spaliło mi ładowarkę do laptopa, dobrze że tylko tyle. Sąsiadów wczoraj poznałam bo musiałam szukać kogoś kto mi zejdzie na dół korki włączyć🙈
-
Dzień dobry w nocy 😉
Wpadłam, czytam kilka ostatnich stron, a tu takie piękne wieści 😍
Mała Matylda, wielkie gratulacje. Tak bardzo się cieszę że Wam się udało. I że wyniki badań dobre. Byłoby wspaniałe z drugą dziewczynką, dwie pary kucyków 😉, a może za jakiś czas skupiłyby się na gadaniu do siebie wzajemnie 😉 Zosia wydoroślała, nie jest mała, nic dziwnego, że traktuje to jako zniewagę 😆
Cola, gratuluję bijącego serducha 😍 kolejne tygodnie zlecą, nie wiadomo kiedy. Przeczuwam u Ciebie chłopca 😉
Katy, ale wesołek jest z Kacpra. Brawo za kroczki 😊
Majowa, brawo też dla Lili. Twoje dziewczyny też wydoroślały 😍 Lili wydaje mi się zawsze maleństwem, a tu już rok zleciał.
Ninka, śliczne masz dzieci. Zosia czarująca, Józio pogodny 😘 jak się układana relacje pomiędzy rodzeństwem?
U nas czas leci szybko. Bardzo szybko. Zauważam upływ czasu najbardziej po za małych ubrankach 😉 Jano rozrabia, ale i tak zrobił się bardziej rozważny już. Julu jest słodka, mało płacze, bo nie chce robić nam problemów-nie choruje, lubi wózek, fotelik i spać 😄
Tu moje gagatki 🙂
A tu-Jano, uśmiechnij się 😂
edwarda20, Berbecia, Ninka83, MajowaMamusia, Mała Matylda, Cola87, jangwa_maua, Magda33, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Julu jaka fajniutka 😍 a Jano juz duży chłopczyk, starszy brat 🥰 Słodziaki śliczne😘
Wowka, Józek to przeciwieństwo Julu. Może nie płacze ale jęczy,sam poleży chwilę, śpi tyle co nic, w dzien może jak zliczę wszystkie drzemki to wyjdzie z 2h snu, w nocy pierwszy sen ma w miarę ale od ok. 3 budzi się co godzinę 😕..
Uwielbia być pieszczony, zabawiany i noszony na rączkach, wtedy śmieje się w nieboglosy 😆
Szaleje za Zosią, cały czas wodzi za nią wzrokiem i tylko czeka az do niego podejdzie, wtedy śmieje się, piszczy z zachwytu i zaczyna "rozmawiac". Zosia też jest za nim, ostatnio bardzo przeżywała szczepienie Józka. Czesto przerywa zabawę, podbiega do braciszka, cmoknie go w główkę i idzie dalej się bawić 😍💕 Cudowny widok!
Zosia natomiast, fatalnie śpi ostatnio w nocy. Usypia u nas w łóżku, potem zostaje przeniesiona do swojego, śpi w nim okolo 4h i przylazi do nas i potrafi nie spać 2h 🥴 rozmawia, wierci się, kladzie na nas.. No po prostu robi wszystko żebyśmy też nie spali 😭
Jestem wykonczona bo jak Józek śpi to Zosia nie i tak na zmianę 😭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2021, 16:12
MajowaMamusia, Mała Matylda, Cola87, jangwa_maua, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakie cudowne zdjęcia rodzeństwa❤ Moje dziewczyny mają mało wspólnych zdjęć, bo albo Zuzia nie chce pozować, albo nie zdążę im zrobić.
Wowka rok zdecydowanie za szybko minął. Teraz czuję oddech pieczenia tortu na urodziny🙈 lizaki bezowe juz zrobiłam, żeby tyko reszta w miarę wyszła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 10:43
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Majowa, masz dobrą pamięć 😉.
Wowka, jak miło Cię widzieć! Ciebie Twoje śliczne pociechy 🥰
Zazdroszczę tak wzorowego bobasa jak Julu. Jano może nie uśmiechnął się na zawołanie, ale to głębokie spojrzenie mnie urzekło 😍
Nina, jaką piękną relację między rodzeństwem widać na zdjęciach, sama słodycz 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2021, 11:14
Cola87, jangwa_maua, Ninka83, Wowka, MajowaMamusia, Berbecia, Magda33, Nynka, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Ale wysyp zdjęć dzieci, super ☺️ wszystkie cudne 🥰 mała Hania w brzuszku super ☺️ dobrze że wszystko ok Wowka coś mi dużo osób chłopca wróży, a ja nie ukrywam że marzy mi się dziewczynka...ale chyba już limit próśb wykorzystałam, jestem w ciazy, udało się i to najważniejsze ☺️ I oby było wszystko dobrze ☺️
Mała Matylda, Magda33 lubią tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt. Mała Matylda uroczy maluszek. Uwielbiam zdjęcia z USG 🙈.
Ale te dzieciaczki wszystkie już duże ... Czas leci jak szalony. Zaraz 3 lata 😱.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2021, 12:54
Wowka, Cola87, MajowaMamusia, Berbecia, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Majowa, Zosia juz dość długo nie pije mleka z butli w nocy ani w dzień. W nocy tylko woda, w dzień mleczko, kakao i inne przetwory mleczne ale juz normalne krowie mleko.
Mała Matylda, jakie piękne zdjęcie 😍
Haniu, rośnij zdrowa 😘
Cola, nie ważne co będzie.. Ważne żeby zdrowe 😘 czy chłopiec, czy dziewczynka będziesz kochać jednakowo 💕
Też chcialam teraz dziewczynkę a jak myślę o tym to śmiać mi się chce, bo to naprawdę najmniej ważne.
Jangwa, twoje zdjecia jak zwykle jak z katalogu 😍 dziewczynki śliczne 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2021, 12:36
jangwa_maua, Cola87, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Też uwielbiam zdjęcia z USG. Haniu, rośnij zdrowo 😍
Cola, płeć jest zupełnie nie ważna. A może i okaże się że to dziewczynka? 🙂 zobaczymy za kilka tygodni 🙂
Jangwa, śliczne dziewczyny i zdjęcie. Widać u nich naturalność, najbardziej lubię takie nieustawiane ujęcia. Szkoda ze nie mamy do siebie bliżej, bo właśnie myślę o jakiś ładniejszych zdjęciach mojej dwójki 😊
Ninka, widać miłość pomiędzy dziećmi 🥰 a jak się odnalazł w nowej sytuacji najstarszy?jangwa_maua, Cola87, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Wowka, dla najstarszego to w sumie nie nowa sytuacja, ponieważ ma już młodszą siostrę Zośke hihi... Kocha te maluchy, często mi pomaga doglądając ich jak np.muszę coś zrobić. Syn starszy to nie typowy nastolatek, jest naprawdę ogarnietym chłopakiem 💕 w tym roku 18 lat 🤦♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2021, 15:02