Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNinka jeśli w rodzinie jest łysienie to faktycznie może to być to. Lysienie moze spowodowac nawet reakcja na szczepionke (jesli to bylo po szczepieniu)....
Ja najmłodsze dziecko jakie mialam z lysieniem miało rok....jesli brwi i rzesy są to na 90% wszystko zarosnie...😊
Złap wloski na obwodzie tej plamki i pociagnij, zobacz czy wyjdą latwo. Jesli tak to znaczy ze lysienie jest aktywne i plamka sie powiększy, jesli nie to znaczy ze jest juz ok i teraz czekac az odrosna, spokojnie😚 -
nick nieaktualnyNina moze Cie uspokoi fakt, że leczenie tak na prawde wypadania w plackowatym to wyeliminowanie czynnika powodującego. Wiec jesli to reakcja po szczepieniu, to zaraz sie powinno uspokoic.
Trzymam kciuki zebh bylo dobrze.
Ps tak na wszelki wypadek napisze, nie szukaj rad internetowych i nic tam nie wcieraj😉 jak chcesz cos robkc to miekka szczoteczka dla bobasow i czeszemy😉 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie, trychologiem.
2 miesiace to dobry okres na odrost, pod warunkiem, ze nie beda pojawiac sie nowe ogniska. Jeśli będą, yo warto by bylo poszukać przyczyny. W plackowatym może być doslownie wszystko, co powoduje zmiany.
U małych dzieci zazwyczaj są yo sytuacje stresowe, uraz, pasożyty i leki. Ale na prawde może być każda rzecz odbiegająca od normy. -
Nina nie zaszkodzi zrobic badan ,u nas jak Pawel zaczal łysiec momentalnie ,takie wlasnie placki mu sie porobily to lekarz dal od razu na badania krwi,mi dermatolog powiedziala ze moze byc ze stresu ale moze byc objawem jakiejs choroby. U nas to sie szybko skonczylo i wlosy w miare sprawnie odrosly ale jak u was to trwa juz jakis czas to moze warto krew przebadać.
-
nick nieaktualny
-
Hej, chciałam tylko się podzielić z Wami że dziś zobaczyłam maluszka z bijącym serduszkiem ☺️ jestem obstawiona duphastonem bo prog w dolnej granicy normy ale mam nadzieję że będzie dobrze.
Berbecia, Ninka83, wariancja, Mała Matylda, kattalinna, Magda33, Nynka lubią tę wiadomość
-
Cola - gratuluje 😊 rosnijcie zdrowo 😊
Nynka - chciałabym aby te włosy zaczęły rosnąć. Najbardziej przerzedzenia widać z przodu zaraz nad czołem . W ogóle masakra. Teraz zaczęłam kręcić moje włosy bo mają tendencję, ale ten przód zawsze widać nawet na zdjęciu 😞. Wcierka polecona przez trychologa nie widzę aby coś dawała. Używałam już chyba wszystkiego 😂.Cola87 lubi tę wiadomość