Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy, najlepszego dla Kacperka ❤️
Nina, ależ tempo! Ciekawe czy utrzyma do piątek 😉 jak to znosicie?
Bożenka pierwszego zęba miała w wieku 4,5 miesiąca, a ostatnia piątka dopiero się wybija... Myślałam, że już nie doczekam tego!Katy lubi tę wiadomość
-
Kattalinna, znosimy to dużo lepiej niż u Zosi. Są nieprzespane nocki, jest marudny ale tragedii nie ma... Poki co 😅
Pochwalę się jaką mam zdolną córeczkę 🥰
Wczoraj poprosiła żeby narysowała jej serduszka i słoneczka, zniknęła na chwilę po czym wraca i mówi " mamusiu dorysowalam im oko, oko i uśmiech" 😆👏Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2021, 11:45
kattalinna, MajowaMamusia, Katy, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Nina, wow! Wspaniałe te buźki ❤️ faktycznie jest zdolna, nawet bardzo!
Dziewczyny, pokażcie jakie wózki dla lalek mają Wasze dzieci. Muszę pilnie jakiś kupić, bo stary dziś połamałam i tragedia. Nieważne, że przez kilka miesięcy leżał w zapomnieniu... Ale wiosna idzie, będą spacery 😉 co polecacie, jakie odradzacie? Do tej pory mieliśmy zwykłą spacerówkę wątpliwej jakości z chin, ale spełniała swoją funkcję, bo i wymagania właścicielki były niewielkie 😉 -
nick nieaktualnySto lat dla Kacperka🎂
Lili wyszła ostatnia jedynka,całe szczęście bo juz długo ją męczyła, przez 2 dni miała temperaturę do 38 st, jeść nie chciała, jak się przebiła to wszystko przeszło. Pierwszy ząbek początkiem listopada wyszedł.
Wózek kupowałam chrzesnicy i długo jej służył, potem moja mama kupiła taki sam tylko większy i kilka lat juz jest w użyciu. Wózek Doris,tez Zuzi musze kupić. Mamy drewniany i nie polecam.Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Sto lat dla Kacperka. Super te wasze chlopaki są.
Widzie ze zębowy wysyp. Bartus ma juz prawie wszystkie zabki ostatnio nawet trzonowe mu sie wyzynaja tylko trójek jeszcze nie ma ani na gorze ,ani na doleWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2021, 20:42
Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zestaw 4w1 zająłby mi pół mieszkania 🤣 pod choinkę Bożenka dostała piękną drewnianą kołyskę dla lalki. Wcześniej miała fazę na zabawę non stop z dzidziusiem, uznaliśmy, że to będzie więc świetny prezent. Pobawiła się kilka dni i od tego czasu dzidziuś poszedł w odstawkę...
-
nick nieaktualnyKatalina przekonałaś mnie że łóżeczko nie jest nam potrzebne 😁 Właśnie chciałabym wozek, w którym nie będę musiała przekładać gondoli i spacerówki bo nie mam gdzie tego trzymać, a widze, ze ten doris duży tak ma. Mały ten co kupiłam chrzesnicy miał możliwość zrobienia gondoli i spacerówki od razu bez zbędnych elementów,ale dla naszych dzieci to juz raczej za mały.
-
Kattalinna, Zosia ma coś takiego
https://allegro.pl/oferta/mega-wozek-dla-lalek-10-funkcji-jak-prawdziwy-6749681995?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Z gondoli mozna, zrobić spacerówkę, jest zwrotny, lekki ale solidny... Zosia w nim nawet jeździła. Ten wózek dostała po córkach mojej siostry, także przeżył wiele, a wygląda jak nowy 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 22:15
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Majowa łóżeczka nie ma w tym zestawie.
Ja miałam stelaż zamiennie siedzisko spacerowe i gondola, pokrowce, torebka i lalka duży bobas w ubranku i że smoczkiem.
Gondola jak i spacerówka składają się na ppłasko i zajmuje mało miejsca. -
Cola, kciuki 🤞 Daj znać po, będziemy czekać 😊😘
Wczoraj upieklam biszkopty dwa, a dzis od 8 rano krem, potem musialam go schłodzić zeby zadziałać z dekoracją i oto on... Już się nie mogę doczekać aż mężuś wroci z pracy 🤭
A tak z innej beczki.. Dziewczyny czy podczas karmienia piersią okres może się spóźniać? Drugi dzień mi się spóźnia, czuję że dostane lada chwila bi źle się czuję ale nie ma nic... Trochę się stresuję. 15go bylam u mojej gin, pezepisala mi tabletki anty limetic i mam zacząć je brać w pierwszy dzień miesiączki, czekam i czekam i nic 🤨
Mam się zacząć bać? 😟Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 11:40
edwarda20, MajowaMamusia, Berbecia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBerbecia o to super że mało miejsca zajmuję po złożeniu, to chyba go zamówię.
Cola kciuki.
Nina piękny tort, jaki krem zrobiłaś? Ja robiłam tort od czwartku do soboty😄
Mi się okres rozjechał w cały świat. Zawsze miałam jak w zegarku, a teraz co miesiąc jest wcześniej. -
Majowa, lepiej wcześniej niz później a co gorsza wcale 🙄
Ja wciąż bez 😬
Krem zrobiłam budyniowy (karpatkowy) ale oczywiście zmodyfikowałam i dodałam mleko w proszku i trochę śmietanki 30 bp wyszedł mi za gęsty 😆 ale po modyfikacji pychota 👍
Cola, nie zapomnij o nas po lekarzu 😃😃😃Cola87, kattalinna lubią tę wiadomość