Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kelegena,, haha a ja myslalam, ze niezlego pod wzgledem tego, ze jest przystojny. Tez jestem madra Tez tak robie, zawsze wybieram lekarzy ktorzy maja prawie 100% opinii pozytywnych, zazwyczaj to sie sprawdza w kompetencjach.
ChicChic, oby byla akurat wystarczajaca ilosc plynu... -
J.S powiem Ci, że chyba nie dałabym rady, żeby jakiś przystojniak kazał mi się przed soba wypinać z gołym tyłkiem Mąż dał mi taka świetną radę przed wejściem do gabinetu : jak Cie będzie badał, sprawdż czy przypadkiem nie ma wolnych rąk... Głupi on, ale kochany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 18:29
Zuzanka już z nami
-
Eeee do duszy te rady, tydzień chodzę na dwójkę normalnie a potem dwa dni z rzędu nic. Nie mogę dużo chodzić teraz Jem owoce, warzywa, płatki owsiane. Zawsze można więcej, bardziej, tylko w końcu raz się czegoś nie zrobi i znowu to samo. I trudno się tak ciągle pilnować...
Fatalita, Twój widzę taki sam mistrz komplementu jak mój, z jednej szkoły W tą brzydotę na córkę nie wierz, ja mam dwie a brzydka jestem dopiero w trzeciej. Podobno na chłopca. W grudniu się dowiem
Chichic właśnie doczytałam. Oby ten fish był jednak w piątek, chociaż ostatecznie i tak trzeba chyba będzie poczekać do końcowych wyników amnio. Zależy jakich masz lekarzy. Odpocznij biedactwo. Nijak nie możemy Ci pomócWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 18:37
Fatalita lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope a bierzesz jakieś probiotyki? I wystarczająco magnezu? Ja miałam wszystko ok, potem nagle zaparcia i się wyjasniło wszystko wczoraj. Wg mnie to za mało magnezu. Serio wzięłam wczoraj i dzisiaj maxymalną dawkę i poszło tak jak potrzeba. Do tego dużo wody piję i na sniadanie mam taki mix: płatki owsiane (nie błyskawiczne) + siemie lniane + ziarna słonecznika. Do tego dodaje jogurt naturalny, kilka orzechow i żurawinę i jakies owoce, które mam pod ręką. Na mnie działa idealnie - wszystko mi się pięknie reguluje i wg mnie jest na prawde dobre
No i dwa razy dziennie biorę probiotyk sanprobi barrier.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 18:43
Hoope lubi tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
Fatalita wrote:Ja z ostatniej wizyty mam dwa zdjęcia. Od góry sterczy mały siusiak, od boku widać "śliczną bułeczkę"(słowa lekarza). I bądź tu mądry człowieku
Edit: Sytuacja 5 minut temu. Siedzę z mężem po obiedzie.
Mąż patrząc na mnie: To będzie dziewczynka.
Ja: (myślę, myślę...) zbrzydłam ?
Mąż: ...wyglądasz tragicznie.
Także tyle...
Anula - bardzo gratuluję cieszę się ogromnie
Hah miałam identyczna sytuacje!! Serio
Maz na mnie patrzy. Syn juz spał, bylismy w kuchni.
Mysle sobie wyzna mi miłość, pójdziemy do łóżka...
Zajrzał głęboko w oczy i mowi
- Bedzie dziewczynka!
Na co tak wybuchłam śmiechem ze złapałam focha i poszłam do sypialni ... sama
Fatalita lubi tę wiadomość
Zanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
Zanim się urodziliście- KOCHAŁAM WAS,
Zanim minęła 1 godzina Waszego życia - BYŁAM GOTOWA ZA WAS UMRZEĆ.
2016&2018 -
ChicChic straszne jest to co przezywasz.
Tak bardzo nie wierze ze cos jest nie tak.
Mysle o Tobie cały dzien. Mam nadzieje ze wkrótce Twoj stres sie skończyZanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
Zanim się urodziliście- KOCHAŁAM WAS,
Zanim minęła 1 godzina Waszego życia - BYŁAM GOTOWA ZA WAS UMRZEĆ.
2016&2018 -
Kelegena biorę teraz Lactovaginal, ma dwa szczepy bakterii, dowcipne i dodoopne.
Ile magnezu to jest maksymalna dawka? Mam magneb6, od wczoraj biorę dwie tabletki, w nocy mi się brzuch spinał. Chyba ten mix spróbuje,bo jadam ale osobno, bilans tygodniowy, nie codzienny.❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Chic, dołączam się z dobrymi myślami i nadzieją na to, że na FISHa jednak starczy..
Hoope maksymalna dawka magnezu w ciąży to jest 400 mg/dzień, ale ja mam zielone światło na więcej, w razie potrzeby i z tego co czytam to często się więcej zaleca. Magnez słabo się wchłania i o niebo łatwiej dostać biegunki niż przedawkować. Magne B6 ma bardzo małą dawkę w jednej tabletce. Ja od lat biorę magnez z potasem Doppelherza, z niemal 100% dawką. Na kołatanie serca dla mnie najlepszy, na bóle jak dotąd też.
Kelegena, chyba mnie namówiłaś na wizytę u proktologa. Też mam coś co wydaje mi się podejrzane, chociaż nie mam objawow, jak widać warto się upewnić. Szkoda, że nie jesteś z Pomorza bo lekarza też bym pożyczyła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 21:29
Hoope lubi tę wiadomość
-
kasiia_p wrote:Dziewczyny, któraś z Was kilkanaście stron temu pisała, ze jest kadrowa? Potrzebuje porady a moze któraś zmieniała prace teraz?
Proszę wiadomość priv. ☺ postaram się pomóc. -
nick nieaktualnyA mnie strasznie zaczął boleć kręgosłup w części lędźwiowej. Kupiliśmy domek i cały dzień szalałam w Castoramie wybierając płytki, panele i sto tysięcy innych rzeczy. Nie wiem czy nie przesadziłam. Kurczę... Bycie w pierwszej ciąży jest trudne bo nie wiem co jest normą a co ma budzic duży niepokój, więc na wszelki wypadek boje się cały czas
-
Hoope tak jak pisze Fermina dawka jest 350-400 mg, ja biorę Magvit B6, orientowałam sie kiedys bardzo wnikliwie który magnez najlepszy i z tego co pamietam ten jest ok, magne b6 też, ale strasznie duzo trzeba by go wziać. Magvit ma 48 mg w tabletce (ale jest to cytrynian magnezu, czyli bardzo dobrze przyswajalny), na ulotce jest napisane, żeby brać max 4 i na razie tyle zaczęłam brać, ale nie wiem czy nie zacząć brać jeszcze więcej.
Fermina lekarz jest po prostu boski Zapraszam do Warszawy Wbij najpierw do proktologa a potem na soczek ze mną hehe Powiedz potem znajomym po co byłaś w Warszawie Na pewno się nie zdziwią I polecam bardzo jak masz jakieś wątpliwości, tylko u jakiegoś dobrego lekarza. Badanie trwało może z 30 sekund, nic nie bolało, a jak klęczałam w wypiętym tyłkiem, to mnie lekarz rozśmieszał Nie wiedziałam, że tak fajnie będę wspominać wizytę u doopnego lekarza hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 22:30
kattalinna, Hoope lubią tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
Kochane własnie przypadkiem mi się na fejsie pojawiło, że są nowe wózki x-landera, w sensie te same, ale w tym roku zaszaleli z udoskonaleniami. Dzisiaj już mi się nie chcę, ale sprawdzę to jutro Może warty uwagi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 22:55
Zuzanka już z nami