Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kelegena, mam uraz do wyjazdów do Warszawy, bo ostatnio, jak jeszcze pracowałam, co chwilę musiałam jeździć na jednodniowe szkolenia. Wyjazd o 4,5 powrót 21,22 a na drugi dzień do pracy.
Ostatni wyjazd to w ogóle była katorga, to był już 4tc, miałam od tygodnia mega mdłości i musiałam uciec z konferencji jak podali lunch.
Potem bujałam się z tymi mdłościami pendolino i cały czas zastanawiałam się czy obrzygam tego przystojnego studenta obok czy nie.
Jako że ten ewentualny wyjazd, jakby nie patrzeć, też byłby do doopy
to chyba najpierw poszukam w Trójmieście. Ale dziękuję za zaproszenie, jak się pomorscy lekarze nie sprawdzą to się zastanowię.
Na pewno możesz sobie policzyć dobry uczynek, bo gdyby nie Twoja opowieść pewnie długo jeszcze zastanawiałabym się nad wizytą pełna obaw.
Ps. Przeczytałam jeszcze raz Twojego posta i wyobraziłam sobie jak się wypinam z gołym tyłkiem w gabinecie a lekarz opowiada mi żarty w celu rozluźnienia atmosfery.Musiałam wyjść do kuchni, żeby nie obudzić Męża, tak parsknęłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 01:17
malwka08 lubi tę wiadomość
-
Hejka z rana
Dobrze, że mąż wyjechał i wraca wieczorem bo focha mam jak stad do tamtad
Śniło mi się, że jego była szkoła robiła jakiś bal i poszliśmy. Najpierw on nie chciał, ale go namówiłam. I wyobraźcie sobie, że po jakimś czasie zostawił mnie sama z brzuchem i poszedł tańczyc z nauczycielką (młodziutką i ładną). Ale no co? Przecież tanczyc mu nie zabronie. Ale mija kolejne pół godziny a jego nie ma, poszłam go szukać, a on dalej z nią tańczy i się do niej tuli i całuje! No normalnie szok, za fraki go stamtad wyciągnełam i pytam dlaczego taki jest, a on się smieje i mówi, że było mu zimno...
No taki wkurw mnie wziął z rana. Chciałam go opierdzielić, ale mu sie upiekło bo go nie maNie omieszkałam zadzwonić i opowiedzieć mu historii
Oczywiście przeprosił, powiedział, że więcej mi się tak nie przyśni i że sam by takiej wymówki nie wymyślił, że mu zimno
Jak można takie rzeczy śnić, no jak mozna?
Poza tym to miłego dzionka, u nas pada piękny śniag i biało jestkattalinna, Fatalita, MysiaMarysia, malwka08, Rillia, Witch15 lubią tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
Kelegena, niewybredny żarcik z rana?
Jak mówię mojemu mężowi "Śniło mi się to i to...przeproś".
To mój mało zabawny mąż odpowiada "A mi się śniło, że robiłaś mi l*da...dokończ".
Dobrze, że Twój prawidłowo wychowany i grzecznie przeprosił
A wracając do mojego zbrzydnięcia to M. serio sobie to wkręcił. Cały czas miał nadzieję na chłopca i Leosiował, ale patrząc na mnie zrozumiał, że nie ma na co liczyć i zaczął się zwracać do mojego brzucha po żeńsku
Zimno
Miłego dnia wszystkim!kelegena, MysiaMarysia, BrumBrumek, malwka08, Kira91, Witch15 lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Fatalia, że mój jeszcze na to nie wpadł
Ale jestem pewna na milion %, że jakby to przeczytał co napisałaś, to by chodził zadowolony do końca życia i czekałby z niecierpliwościa na taką okazję, kiedy mi się znowu coś przysni
Hahaha
Dobre dobre
Mój już wie, że jak narozrabia w śnie, to trzeba przeprosić
Bo inaczej foch może się przełożyć na real
Hehe
Zuzanka już z nami
-
Fatalita, zadzwoniłam do niego i mu powiedziałam co Twój mówi
Mówiłam, że się ucieszy
Śmiał się, że sam na to nie wpadł
Hehehe, no znam go tak dobrze, że wiem doskonale co powie.
Teraz pewnie jedzie samochodem z bananem na twarzyAch Ci faceci
malwka08, Fatalita lubią tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
Hahah dziewczyny wprawilyscie mnie w dobry nastrój z rana
Ja dziś intensywny dzień, ogarniam prezenty Mikołajkowe dla moich dizeci i dla dzieci z przedszkola córki, trochę mam też załatwiania prywatnych spraw, tak więc mniej czasu dziś.
Spokojnego dnia i dobrych wieści!
Ps kamciaelcia ma już wynik nifty?Jagna15.04.2018
-
Czekam jeszcze na wyniki. Wczoraj pisałam do lekarza i odp że monitoruje ciągle i wyników brak. Za godzinę mam swojego gina. Myślałam że z wynikami nifty konkretniej pogadamy a tak po prostu wezmę skierowanie na amnio i później(po wynikach) pomyślę co dalej
-
Fatalita, hahaha, nie moge
Gdyby moj to uslyszal, to na pewno by podlapal, dooobre
Kamcia, wlasnie mialam pisac czy sa, mam nadzieje ze dzisiaj juz beda.
Kelegena, mi teraz strasznie w oko wpadl Maxi cosi nova 4, tyllo w necie nie znalazlam zadnej opinii. Moze ktos cos? -
Oj dziękuję dziewczyny za taki wesoły poranek. Naprawdę ja też mam banana na buzi.
A ja właśnie z moja rodzina wróciłam z wysp Kanaryjskich, było cudownie! Hehe tym razem to tez przepiękny sen.
Miłego dnia! -
Kelegena, Fatalita, poprawiacie mi humor z rana
Bo mam zepsuty. Nie zgadniecie dlaczego. Śniło mi się, że mój TZ poszedł w tango z moimi nowo poznanymi znajomymi, dwie siostry prostytutki i jakiś dwóch kolesi spod ciemnej gwiazdy. Wrócił o 8 rano pijany jak bela i mega zadowolony. Ciekawe z czego. Te sny mnie wykończą, cały dzień potem jestem nadęta jak ropucha.
No jak u nas na kolejnym usg fiflak zamieni się w Rozalkę, to TZ będzie zrozpaczony. Dobrze mu tak, po tym co mi w snach robi. Ja wciąż liczę na małą księżniczkę.
Xlander fajny, porządny, miałam, tylko wielki i ciężki, spacerówka krowiasta a gondola za mała, 4 miesiące i dziecko wyrosło. Może te nowe edycje lepsze.
Kamcia jak znam złośliwość losu, wyniki będą jutro.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope powiedz mu szybko, że ma Cie przeprosić
Co on sobie wyobraża? Nie było w tym śnie też mojego męża? Miałabym kolejny pretekst do focha, że się upił w śnie koleżanki z forum
hehehe
To już by całkiem zidiociał
Nie wiem czy widziałaś, ale własnie wypuścili nową gondole do x-landera - duzo wieksza.Zuzanka już z nami
-
kasiia_p wrote:Dziewczyny, któraś z Was kilkanaście stron temu pisała, ze jest kadrowa? Potrzebuje porady
a moze któraś zmieniała prace teraz?
Hej, ja bylam w trakcie zmieniania pracy jak dostarczylam l4. Moze pomoge
Wasze sny mnie tez wprawily w dobry nastrojWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 10:45
-
Kelegena, czuję, że jeden typ spod ciemnej gwiazdy to był Twój, a drugi to men Fatality. Tylko te siostry niezidentyfikowane ale wiesz, oni wszyscy marzą o dwóch kobietach naraz, do tego siostry... Zaraz każe się przeprosić!
Chociaż w realu za coś takiego przepraszam by nie wystarczyło. W ogóle nie wiem czy jest coś, co by wystarczyło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 10:46
kelegena, Fatalita lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope jakbym przyłapała mojego męża na całowaniu z inną laską to bym chyba nie wybaczyła. Dla mnie to jest zdrada, nie trzeba isc od razu do łóżka, żeby zdradzić. A po co mnie taki mąż, co już mnie nie kocha? No bo jak kocha skoro zdradza? Moze przesadzam, ale nigdy w takiej sytuacji nie byłam i mam nadzieję, że przeżyję życie bez tego okropnego uczucia i pytania co dalej. W śnie jedyne co to dostał po ryju, ale aż się obudziłam z wrażenia, więc nie wiem co by było dalej
Katka wiedziałam, że tak będzieA poczekaj jak się urodzą
To dopiero będą córunie tatunia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 12:11
Katka. lubi tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
Dziewczyny uśmiałam się mega.
Moje sny to szpiegowskie jestem jakimś tajnym agentem ostatnio i uciekam przed wielkim murzynem który już raz mnie gonił 6 lat temu w poprzedniej ciąży.
Wracając do tematu magnezu ja obecnie biorę 2x2 Asmag forte
A dziś byłam na konsultacji + zabieg rehabilitacyjnym z uwagi na pojawiający się ból prawej strony lędźwi. Na podstawie wywiadu że w poprzedniej miałam tak samo ale zaczęło się później około 6 miesiąca a w tej od dwóch tygodni rehabilitant stwierdził że wypada mi dysk który powoduje podrażnienie nerwu z prawej strony
Po rozpisaniu wszystkiego mam zakaz leżenia na prawej stronie,spania na prawe. Siedzenie na krześle tylko z wałkiem zwiniętym i absolutnie 8h w pracy.
jeśli mam się schylić to tylko z przykucu. To była teoria a później nastąpiły uciski bo masaż w ciąży zabroniony.
Kurka wodna dobrze że się wysikałam przed bo bym się zlała mu na tej kozetce. Prawy pułdupek to mnie normalnie piecze w środku no tragedia .
Powtórkę mam za 2 tygodnie .
Oby mi to pomogło bo jak sobie przypomne ten ból w poprzedniej ciąży to masakra.
-
Kelegena sama na siebie ukręciłaś bata
Już teraz tak łatwo Cię przepraszać nie będzie
Pisałyście o kiepskiej jakości 5-10-15, ja w takim razie musiałam mieć szczęście, bo wszystko co zamówiłam przyszło w dobrym stanie jakościowym
Witch,a byłaś najpierw u ortopedy czy fizjoterapeuta? Bo ja mam powypadane dyski sprzed ciąży i o ile to jest do wytrzymania to nowy ból z lewego półdupka coraz mniej.
Orientujesz się czy można nastawiać kręgosłup w ciąży?
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O.