Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ryzyko trisomii niskie
T21. 1: 85000000
T18. 1:2400000000
T13. 1:2500000000
Innych nieprawidłowości nie stwierdzono. Będzie chłopak
Chyba możemy zawierzyć wynikowi? Mąż płakał ze szczęścia i już dziś chce rodzinie ogłosić. Nie pochwalam jeszcze jego entuzjazmu bo muszą plamienia się skończyć
Ja pół nocy nie spałam i wcześnie się obudziłam
Odzyskiwanie radości życia trochę czasu mi zajmie...
Już wiem które kartony z piwnicy mogę sprzedać(znajoma ma lumpka)-rozowosci, kwiatuszki i falbanki
A ja nawet nie wiedziałam czy płeć będzie badana bo lekarz nie pytał czy chcę a ja byłam tylko wystraszona by o tym myśleć.
Niech plamienia się skończą teraz i do przodu. Na tę chwilę na 99% jestem przekonana że wynik prawidłowy ma sens i jest na tyle wiarygodny że na nifty poprzestane a skierowanie na amnio podre...mam nadzieję że dzięki wam będzie to 100%Anula1981, kattalinna, Cola87, Klaudiia87, Mała Matylda, Annqa, Lukrecja, Kropka88, Fatalita, Hoope, nat92, Sela, Katka., malwka08 lubią tę wiadomość
-
Kamcia, super wyniki
już się nie martw, zacznij się cieszyć w spokoju. Plamienia w końcu też ustaną. Zasługujesz teraz na relaks. I może warto podzielić wiadomością z bliskimi. Po moim mężu widzę, że reakcja innych pomaga na własną psychikę. U niego przerażenie przerosło radość, był pogrążony w czarnych myślach. Kilka pozytywnych reakcji od bliskich i już sam wierzy, że będzie dobrze i da radę
My tu możemy Cię wspierać, ale jednak jesteśmy wirtualne, wsparcie realnych bliskich osób jest nieporównywalnie lepsze
I gratuluję synaja dziś się umówiłam na połówkowe na 3 stycznia. Oby tym razem młode współpracowało dobrze, żeby pan doktor mógł powiedzieć rodzicom kim jest
jajko zniosę do tej wizyty... Pocieszam się tylko tym, że w porównaniu z choćby z uk to i tak dużo razy widziałam dziecko...
Miłego dnia wszystkim. Dziś trzeba ulepić bałwanakamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia gratuluje wyniku
musisz byc bardzo szczęśliwa:))) ciesze sie razem z tobą. A mi lilka pokazuje ze ,,jest". Chociaż jej samej w zasadzie chyba nie czuje to jajniki sie odzywaja i plecy na dole... Myslicie ze to sie właśnie wszystko rozciaga? Zauważyłam też ze wywalilo mi brzuch
) co prawda dalej mały i nie widoczny dla otoczenia ale przy moich 46 kg sprzed ciąży i zebrach na wierzchu brzuch odczuwalny. Dzisiaj sie wazylam i ok.3 kg w przód. Więc chyba jak na 15 tydz ok.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Kamcia, super wyniki
już się nie martw, zacznij się cieszyć w spokoju. Plamienia w końcu też ustaną. Zasługujesz teraz na relaks. I może warto podzielić wiadomością z bliskimi. Po moim mężu widzę, że reakcja innych pomaga na własną psychikę. U niego przerażenie przerosło radość, był pogrążony w czarnych myślach. Kilka pozytywnych reakcji od bliskich i już sam wierzy, że będzie dobrze i da radę
My tu możemy Cię wspierać, ale jednak jesteśmy wirtualne, wsparcie realnych bliskich osób jest nieporównywalnie lepsze
I gratuluję synaja dziś się umówiłam na połówkowe na 3 stycznia. Oby tym razem młode współpracowało dobrze, żeby pan doktor mógł powiedzieć rodzicom kim jest
jajko zniosę do tej wizyty... Pocieszam się tylko tym, że w porównaniu z choćby z uk to i tak dużo razy widziałam dziecko...
Miłego dnia wszystkim. Dziś trzeba ulepić bałwana -
Kamciaelcia innego wyniku się nie spodziewałam, musiał być dobry! Wierzę, że uda Ci się teraz odetchnąć i choć trochę zacząć cieszyć odmiennym stanem.
Amnio bym opuściła. Gdyby ryzyko było bardzo wysokie coś w stylu 1:10 to bym się decydowała, ale w tej sytuacji odpuscilabym. Gratuluję syna!kamciaelcia lubi tę wiadomość
Jagna15.04.2018
-
Kamciaelcia musiało tak byc
gratuluję i mam nadzieję, że teraz już będziesz tylko spokojna i szczęśliwa
Mam nadzieję, że ChicChic bedzie miała podobny wynik
Powiem wam, że słyszałam i z młodym też tak miałam, że dzidzia najbardziej kopie jak się leży na plecach, a teraz dzidzia jest innaJak leże to nic, ale jak usiądę to mnie kopie jak szalona
Chyba jej nie pasuje
Chciałabym poczuć już tak swiadomie dzidziulka, a kopie mnie tylko wtedy kiedy się nie spodziewam
Małżonek też czeka
Jest bardziej niecierpliwy ode mnie
Już się nie może doczekać, ostatnio musiałam mu pokazać jak wyglądają dzidziusie w 17 tygodniu, bo stwierdził, że on nie może sobie tego wyobrazić
Ja nadal nic nie tyję, brzucho nie rośnie, a dzidzia niby coraz większa i mąż nie wierzy, że Zuzanna tam jest
kamciaelcia lubi tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
Kamcia, cudowna wiadomość
Ulli, Kelegena zazdroszczę, że jeszcze brzuszki Wam nie rosną. Ja mam już piłeczkę, która pojawiła się z dnia na dzień. Przez to mniej czuję Malucha. Dobrze, że mam detektor tętna, bo bym zwariowała;) Waga nadal stoi.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia, wzruszyłam się do łez czytając Twój post. Bardzo kibicowałam Twojemu Maleństwu, ogromnie się cieszę ze wspaniałych wyników. Serdecznie Ci gratuluję synka, mam nadzieję że wkrótce znikną ostatnie obawy i będziesz czuła tylko szczęście
Co do plamień to myślę, że coś tam się jeszcze oczyszcza, ale i to wkrótce minie.
Przetrwałaś ciężkie chwile, teraz już musi być dobrzekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
J.S wrote:Kamska, a mierzylas sobie cisnienie?
Ja mam ogromny liszaj na szyi, masakra. Jade do apteki po jakas masc -
Dopiero wstałam, a tu takie wiadomości:)
Kamelciu - bardzo się cieszę, daj sobie czas na odetchniecie i wreszcie możesz być spokojna i się cieszyć Patryczkiem w brzuszku:*
Czekam jeszcze na wiadomość od ChicChic, dzisiaj miała dostać wstepbe wyniki.
Napisz kochana...
Moje dziecko odzywa się kiedy leżę najbardziej, tuz przed zaśnięciem
Kelegena zaraz skopiuje Ci link ze zdjęciami real, jeżeli masz ochotę. Wczoraj je znalazłam, są piękne, a zdjęcie dziecka z 18 tygodnia w ogóle jest niesamowite. Polecam
https://youtu.be/OD1gW88Lm-Y
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 12:13
kamciaelcia, Kropka88 lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Fatalita!
Ja chce takie zobaczyć, ale coś mi link nie działa
Ja pitole... słuchajcie, mój mąż własnie siedzi i twierdzi ze od rana drętwieje mu noga, a nigdy tak nie było. Zaczął czytać w necie co mu jest i stwierdził, że ma RLS, alkoholizm (kupił sobie ostatnio takie małe piwo, bo wiekszego nie daje rady sam wypici też nie dopił
), brak witamin z grupy B, AIDS i milion innych. I własnie stwierdził, że ma napady zimna w tej nodze
A ja siedzę i się z niego ryje.
aaaaa teraz powiedział, że czyta jakie są zalecenia i leczenie! UWAGA UWAGA: sex oralnyMówi, że pomaga na wszystko i tak piszą w internetach
Matko z kim ja mieszkam?Kira91 lubi tę wiadomość
Zuzanka już z nami