Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My się poważnie zastanawialiśmy nad detektorem przy córce, właśnie z uwagi na to, że na świat przyszła odrobine za szybko, ale ostatecznie obyło się bez. Przy synu nawet nie brałam pod uwagę.
Gratuluję brzuszków, nieźle już wyskoczyłyJagna15.04.2018
-
Ja też nie miałam, ale gdyby była taka potrzeba to kupię. Wolałabym jednak, żeby takiej potrzeby nie było. Żeby dziecko urodziło się zdrowe i o czasie. Już nawet ten poród przeżyję.❤ Bartuś już z nami
15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Witamy sie w 5 miesiacu
Wizytyuje o 11, takze prosze o trzymanie kciukow, aby pokazala sie zdrowa... dziewczynkaTakie moje nieskromne marzenie.
Na zgage - manti albo rennie, o ile sie nie myle mozna stosowac w ciazy, ale dla pewnosci lepiej sie dowiedziec. Domowych sposobow zadnych nie znamFatalita lubi tę wiadomość
-
Witam się dziewczynki w ten Mikołajkowy poranek
I od razu z tej okazji życzę wszystkim wszystkiego dobrego
U mnie pogoda ponura, pada deszcz, wieje wiatr, ciemno jak w d...
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Asix fajna, fajnie mieć jakieś zajęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 08:36
kamciaelcia, malwka08, Katka. lubią tę wiadomość
-
Witam mamusie
Trochę się nie odzywałam bo nie było kiedy ale podczytuje
3mam kciuki za wszystkie wizytę
Moja była wczoraj i ...
W dalszym ciągu nie widać pęcherza nie był widoczny na prenatalnych i teraz też
Mam skierowanie na nfz na prenatalne po nowym roku więc to mnie martwi
Druga sprawa to znowu tsh w górę poszło mam 3.2 dostał euthyrox 25 po 4-6 tyg badania dodatkowe i wizyta u endokrynologa.
No i się dowiedziałam że będzie dziewczyna) bardzo chciałam
Pani doktor była pewna więc mam nadzieję że siusiak nie urośnie nagleKatka., Feeva, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Kochane wszystkiego co sobie wymarzycie w ten mikołajkowy dzień !
Wczoraj byłam na pobraniu krwi i był nielada problem z poborem, 4 razy mnie pokuły, aż w końcu poleciała krew, ale dość dziwnie, bo pulsacyjnie...
Przyszłam do domu i oczywiście naczytałam się strasznych rzeczy. Trombofilia, zespół antyfosfolipidowy itp.A w związku z tym konieczność zastrzyków z heparyny.
Sama nie wiem, nikt nigdy mnie na takie badania nie kierował. Zrobić je prywatnie, czy po prostu na kolejnej wizycie zapytać się ginekologa??
Może spanikowałam. -
Co do zgagi to migdały, ale na mnie nie działały, więc Rennie w ilościach hurtowych szedł, podobno jak zgaga męczy bardzo to dziecko urodzi się z bujną czupryną, Michał miał na początku sporo włosów ale widziałam bardziej "bujniejsze" fryzury.
Mieliśmy używaną Angel Care monitor + niania, używałam jej ok. 2-3 tyg, tak dla własnego spokoju i często w nocy wstając do syna zapominałam najpierw wyłączyć monitor, za każdym razem piszczał a więc działał. Niani nigdy nie używałam, choć mam dom piętrowy, moje dziecko tak głośno płakało że nie było potrzeby używania niani, choć teraz chyba bym ją kupiła, bo urodzi się w ciepłym miesiącu, a ja będę mogła spokojnie wyjść na dwór.
Powodzenia na wizytach!
Chic Chic strasznie mi przykro... wiem że żadne słowa Cię nie pocieszą. Ale napisz nam jak się czujesz? Jesteś już w domu?