Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Feeva, kelegena – ależ macie piękne brzuszki! I do tego nie tyjecie, zazdrość mnie zżera
Mój brzuch na razie jak po dobrym obiedzie, no może jak po świętach, a na wadze 2,5 kg do przodu
Zdjęcia dzisiaj nie zrobię, po posprzątaniu mieszkania ogarnęło mnie lenistwo i żadna siła nie ruszy mnie z kanapy
-
I ja już po usg, dzidzia bryka i raczej zdrowa. Znaki z niebios i te między nogami sugerują, że będzie drugi chłopak
Fermina, Fatalita, Katka., Mała Matylda, Cola87, Kropka88, Katy, kamciaelcia, Feeva, Jagoda14, malwka08, MysiaMarysia, D_basiula, Rillia, kattalinna lubią tę wiadomość
17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm -
Feeva wrote:Gratulacje!
Czy tylko mój gin nie robi mi już USG?Szłam wczoraj na wizytę z przekonaniem, że w końcu po 1,5 miesiąca zobaczę mojego Bąbelka, a on mi, że na następną wizytę mam już przyjść z USG połówkowym. Muszę się zapisać po świętach
Posłuchał tylko serducha, zbadał paluchem i tyleNo i ciśnienie, 85/55 miałam, bardzo niskie bo ja ogólnie zawsze byłam niskociśnieniowcem, ale powiedział, że to dobrze
Mój też mi teraz nie robi, bo akurat wypadają mi prenatalne między wizytami a one są dokładniejsze, w pierwszej ciąży też tak miałam. Na końcówce ciąży potem mi robił aż do porodu.Matylda
-
Hej dziewczyny ;p teraz nadrobiłam czytanie.
Idę jutro do ginekologa , moze dowiem się na 100% czy to chłopaczek ?Mam zachcianki ciągnie mnie strasznie na kwaśne , pomarańcze ,wyciskam soki itd zdrowo ale nie wiem czy nie za dużo .Czy Wasi mężowie też Was wkurzają w czasie ciązy ?
Jestem po ślubie 4 miesiące ,a w czasie tej ciąży irytuje mnie niesamowicie... Też pewnie szybciej łapie złość przez hormony itd ,ale no nie mogę z nim ... On tez się tak zachowuje, niby się cieszy a zachowanie ma jak dupek .Nie mogę sobie z nim poradzić .Niby wszystko ok ,a w środku się meczę z problemem
klaudyna27 -
Katka pokazuj! Czekamy
Trzymam kciuki za wizyty
Klaudyna a co dokładnie robi ze zachowuje sie jak dupek? Możesz trzeba go utemperować. Mój mnie traktuje bardzo dobrze, jak go zdenerwuje i chce na mnie burknac to się powstrzymuje nawetWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 19:03
-
Cześć dziewczyny. Widzę że tutaj dużo już doświadczonych w bojach kobitek, więc ponownie o coś zapytam - macie (lub też planujecie kupno) te maty monitorujące oddech dziecka? Staram się czytać ale opinie różne w kwestii firmy. Nie ukrywam że istotna też jest cena i raczej myślę o czymś używanym.