Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Rillia Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2017, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwka, a dużo pijesz? Ale nie napojów, czy herbaty, tylko zwykłej wody. Może to jest przyczyna? Tak naprawdę w ciąży znacznie zwiększa się ilość krwi w organizmie, niedobór płynów może powodować różne objawy, problemy z pobraniem krwi - też tak mam, ale i nawet omdlenia. Mój kardiolog kazał mi wszędzie chodzić z butelką.
    Nie szalałabym, ale poprosiłabym skierowanie przy następnej okazji na krzepnięcie.

Mila i Boo czekają na Karolka
    dev133pb___.png
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikołajkowo <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e0b0873f534.jpg

kamciaelcia, Hoope, Kropka88, Rillia, Feeva, Mała Matylda, Annqa, Fatalita, Cola87, kattalinna, D_basiula, nick nieaktualny, malwka08, MysiaMarysia, Kira91, Fermina, Mycha666, Anula1981, Tanda, amygdala, Witch15 lubią tę wiadomość

klz9piqvvra11kd2.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, katka
    piękny brzusio :) dzidzie okazale rosną :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nataliab87 Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka super brzusio <3 niezła z Ciebie szczęściara, że masz bliźniaczki :-)

02.09.2015 Marusia
  • Rillia Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2017, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka, buzia sama się śmieje na widok Twojego brzusia:)

Mila i Boo czekają na Karolka
    dev133pb___.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)

Witam się mikołajkowo ja i czekolada milka :D

Katka wcale nie masz dużego brzuszka, piękny jest! Niewiele mi do Twojego brakuje a mam tylko jednego piłkarza. Chyba. Chyba lekarz nie przeoczył, choć usilnie nikt nie szukał więcej... :P

Zgagi nie mam, dzieci kudłate ;)

Malwka a przyznaj się, ile pijesz? Google Cię już uśmiercił? :D

Saperek no niech ten pęcherz się w końcu znajdzie, może potrzebny lepszy lekarz z lepszym sprzętem. Wbrew pozorom to ma ogromne znaczenie. Na połówkowych wszystko się wyjaśni :)
    Tsh się nie martw, nie jest bardzo wysokie. Ja mam ponad 5 i biorę 75 na przemian z 100. Zobacz jaka różnica a nadal u mnie nie jest to dużo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 11:26

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka, super!!

Ja po wizycie, no i mamy syna :D Takze fiflak jak sie patrzy, nie dalo sie przeoczyc. Wszystko dobrze; hemoglobina spadla musze zmienic diete, polowkowe 03.01. Bol brzucha spowodowany rosnieciem, bo szyjka dluga i zamknieta, brzuch miekki. Zadowolona jestem :)

kamciaelcia, Katka., Kropka88, nat92, Annqa, Fatalita, kattalinna, Cola87, D_basiula, Hoope, Kira91, Fermina lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.s.
    no to można już dumać nad imieniem :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nataliab87 Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2017, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od pierwszej ciąży biorę eutyrox a teraz mam zwiększona dawkę do 100 dziennie, a mój wynik to 1,2, zależy od lekarza ja się na tym nie znam. Ostatnio zawaliłam bo późno zrobiłam badanie tsh a jak zobaczyłam że jest 3,4 a to w normie to się w ogóle nie przejęłam, potem gin mi powiedziała że to za dużo i mam szybko iść do endokrynologa

02.09.2015 Marusia
  • nataliab87 Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2017, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S. Super wieści, gratuluje :-)

02.09.2015 Marusia
  • Saperek Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę ale macie już brzuszki widoczne
    U mnie nic schudłam od ostatniej wizytę w sumie teraz mam tyle samo co przed ciąża

f2w3qqmza7aalezj.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka taki piękny brzusio a Ty sie wstydzisz :D <3

J.S gratulacje !!

Ja mam połówkowe 21.12 o 16:40, mam nadzieje ze lekarz nadal będzie taki pewny jak na prenatalnych, ze dziewczyna <3 Cały czas mówię do swojego brzusia Marysia :)
    Jeszcze 2 tygodnie.

Saperek dzidzia wstydliwa i pęcherz chowa :D Ale grunt ze sie rozwija i gratuluje dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 11:51

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, mamy, bedzie Igorek :)

Ja przytylam 2 kg na razie

Dzieki dziewczyny ❤️

kamciaelcia, kattalinna lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a bo wyglądam jak w 9 miesiącu :P a sąsiad mi się pytał na kiedy mam termin, a jak usłyszał, to powiedział, że myślał, że jakoś już...
    już się boję jak będę wyglądać w 9...

klz9piqvvra11kd2.png

• Mała Matylda Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka, piękny ten Twój brzuszek :D
    Zupełnie się nie zgadzam, że wygląda na 9 miesiąc. Poza tym bliźniacza ciąża ma swoje prawa :)

J.S – gratuluję synka!

A Tobie Saperek córeczki :)
    Nie zamartwiaj się na zapas, choć wiem że łatwiej napisać niż zastosować. Wierzę, że będzie dobrze.

Kelegena, czekamy na wieści :)

uch59vvjdzcznt8y.png
    tb73e6ydy4fz1gcd.png
  • Annqa Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka niestety bliźniaki, dwa razy więcej wszystkiego nawet w wyglądzie ;) ale nie ma co się martwić, ważne żeby dzieciaczkom było dobrze!

17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie waga na razie mniej niż przed ciążą. Brzuch widoczny głównie wieczorem,ale do waszych ciazowych to jeszcze brakuje :P .

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Fatalita Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)

J.s. gratuluje!

Katka, piękny brzusio <3
    A na zgagę polecam mleko, ja już drugi tydzień maltretuje płatki z mlekiem ;)

Te wasze brzucholki takie cudowne, mi się wydaje, że u mnie widać ciążę, ale rodzina twardo mówi, że nie :(
    Ale za to dzidzioch wariuje coraz więcej i wyraźnie to czuć :)

l22npx9iaxtim23h.png

Nasze aniołki...
    21.09.14 (*) N.
    10.05.17 (*) O.
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka super brzuszek! J.S. gratuluję synka :)

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne brzuchy :-) ja na żywo widzę wieloryba w lustrze, a na zdjęciach tylko najedzoną babę, która przesadziła z kebabem... Marzy mi się taka zgrabna piłeczka, ale raczej czeka mnie wór piłek ;-) rośniemy sukcesywnie, na plusie moze z 4 kg. Nie śpieszy mi się, moja zimowa kurtka mówi, że długo utrzyma pozycji, więc lepiej żeby brzuch nie rósł za szybko ;-) czekam na te legendarne uczucie gorąca u ciężarnych. Tak się cieszyłam, że raz w życiu nie będzie mi zimno zimą... ;-)

age.png
‹‹ 370 371 372 373 374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ