Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwka, a dużo pijesz? Ale nie napojów, czy herbaty, tylko zwykłej wody. Może to jest przyczyna? Tak naprawdę w ciąży znacznie zwiększa się ilość krwi w organizmie, niedobór płynów może powodować różne objawy, problemy z pobraniem krwi - też tak mam, ale i nawet omdlenia. Mój kardiolog kazał mi wszędzie chodzić z butelką.
Nie szalałabym, ale poprosiłabym skierowanie przy następnej okazji na krzepnięcie. -
Mikołajkowo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e0b0873f534.jpgkamciaelcia, Hoope, Kropka88, Rillia, Feeva, Mała Matylda, Annqa, Fatalita, Cola87, kattalinna, D_basiula, Lukrecja, malwka08, MysiaMarysia, Kira91, Fermina, Mycha666, Anula1981, Tanda, amygdala, Witch15 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Witam się mikołajkowo ja i czekolada milka
Katka wcale nie masz dużego brzuszka, piękny jest! Niewiele mi do Twojego brakuje a mam tylko jednego piłkarza. Chyba. Chyba lekarz nie przeoczył, choć usilnie nikt nie szukał więcej...
Zgagi nie mam, dzieci kudłate
Malwka a przyznaj się, ile pijesz? Google Cię już uśmiercił?
Saperek no niech ten pęcherz się w końcu znajdzie, może potrzebny lepszy lekarz z lepszym sprzętem. Wbrew pozorom to ma ogromne znaczenie. Na połówkowych wszystko się wyjaśni
Tsh się nie martw, nie jest bardzo wysokie. Ja mam ponad 5 i biorę 75 na przemian z 100. Zobacz jaka różnica a nadal u mnie nie jest to dużo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 11:26
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Katka, super!!
Ja po wizycie, no i mamy synaTakze fiflak jak sie patrzy, nie dalo sie przeoczyc. Wszystko dobrze; hemoglobina spadla musze zmienic diete, polowkowe 03.01. Bol brzucha spowodowany rosnieciem, bo szyjka dluga i zamknieta, brzuch miekki. Zadowolona jestem
kamciaelcia, Katka., Kropka88, nat92, Annqa, Fatalita, kattalinna, Cola87, D_basiula, Hoope, Kira91, Fermina lubią tę wiadomość
-
Ja od pierwszej ciąży biorę eutyrox a teraz mam zwiększona dawkę do 100 dziennie, a mój wynik to 1,2, zależy od lekarza ja się na tym nie znam. Ostatnio zawaliłam bo późno zrobiłam badanie tsh a jak zobaczyłam że jest 3,4 a to w normie to się w ogóle nie przejęłam, potem gin mi powiedziała że to za dużo i mam szybko iść do endokrynologa02.09.2015 Marusia
-
Katka taki piękny brzusio a Ty sie wstydzisz
J.S gratulacje !!
Ja mam połówkowe 21.12 o 16:40, mam nadzieje ze lekarz nadal będzie taki pewny jak na prenatalnych, ze dziewczynaCały czas mówię do swojego brzusia Marysia
Jeszcze 2 tygodnie.
Saperek dzidzia wstydliwa i pęcherz chowaAle grunt ze sie rozwija i gratuluje dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 11:51
-
Katka, piękny ten Twój brzuszek
Zupełnie się nie zgadzam, że wygląda na 9 miesiąc. Poza tym bliźniacza ciąża ma swoje prawa
J.S – gratuluję synka!
A Tobie Saperek córeczki
Nie zamartwiaj się na zapas, choć wiem że łatwiej napisać niż zastosować. Wierzę, że będzie dobrze.
Kelegena, czekamy na wieści
-
Hej:)
J.s. gratuluje!
Katka, piękny brzusio
A na zgagę polecam mleko, ja już drugi tydzień maltretuje płatki z mlekiem
Te wasze brzucholki takie cudowne, mi się wydaje, że u mnie widać ciążę, ale rodzina twardo mówi, że nie
Ale za to dzidzioch wariuje coraz więcej i wyraźnie to czuć
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Fajne brzuchy
ja na żywo widzę wieloryba w lustrze, a na zdjęciach tylko najedzoną babę, która przesadziła z kebabem... Marzy mi się taka zgrabna piłeczka, ale raczej czeka mnie wór piłek
rośniemy sukcesywnie, na plusie moze z 4 kg. Nie śpieszy mi się, moja zimowa kurtka mówi, że długo utrzyma pozycji, więc lepiej żeby brzuch nie rósł za szybko
czekam na te legendarne uczucie gorąca u ciężarnych. Tak się cieszyłam, że raz w życiu nie będzie mi zimno zimą...