Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatalita, pięknie dziękuję za odpowiedź. Wyjściowy rozmiar mam ten sam więc z pełnym przekonaniem przechodzę do składania zamówienia na koszulę S
Katka – wpisz w telefonie „aplikacja Rossmann” i zainstaluj ją. Podczas instalacji pojawi się opcja przystąpienia do klubu/programu Rossnę – zaznacz ją, zapytają Cię jeszcze o wiek dziecka lub termin porodu. Tyle pamiętam po kilku miesiącach od instalacji
Później gdy otworzysz aplikację na dole po lewej będzie zakładka „Twoja karta” – to jest kod kreskowy, który skanuje kasjerka i dzięki temu możesz korzystać z promocji
Fatalita, Katka. lubią tę wiadomość
-
Hejka
Fermina, dziekuje ci dobra duszyczkoo!Robie pokarm dziecku haha, ja jeszcze nie robie, u mnie sucho, ale bola bardzo mocno.
Dzisiaj w nocy znowu bole brzucha, zasnelam chyba okolo 2, ale oczywiscie wzielam nospe, bo bym nie dala rady, cala noc bym miala z glowy. Jedyny plus, ze jestem spokojna, ze tak ma byc i nic sie nie dzieje. -
mała matylda
ja nie używałam bepanthenuogólnie ma super opinie od lat
maść zazwyczaj jest bardziej lecznicza a krem łagodniejszy
do buzki czy ciałka miałam też krem linoderm omega polecony przez koleżankę na takie w razie w ...i np smarnęłam czasem kolanka przy raczkowaniu, bo moje dziecko zawsze w krótkim rekawku bez skarpetekMała Matylda lubi tę wiadomość
-
Hej
Chic przykro mi bardzo... wracaj do nas szybko
Zadziwia mnie ilość spraw które już ogarniacie wózki,ciuszki,kosmetyki...Ja to jestem z tym wszystkim w d...Nie mam nawet odwagi oglądać. Ostatnio siostra pokazywala mi ciuszki po swoim małym i tez nie mialam odwagi wziąść ani jednego. Ja to chyba zła matką będę bo wogole tego nie ogarniam. Nie wiem od czego zacząć,co mi będzie potrzebne no szok.Ale wszystko o czym piszecie pochlaniam,dobrze ze was mam. Taki moj przewodnik -
Oczywiście posta mi urwalo c.d.
Bole brzucha,kręgosłupa przerabialam. Teraz jest spokój. Polecialam oczywiscie do lekarza sprawdzil i powiedzial ze jest ok. Na bole nospa,moze tak byc bo macica się rozciaga,a kregoslup bo srodek ciezkosci sie przenosi do przodu.
Ale teraz od kilku dni odczuwam lekki bol spojenia łonowego najczęściej w nocy jak przekrecam sie z boku na bok. Naczytalam sie o jakims rozejaciu i juz panikuję. Czytalam ze dziewczyny odczuwaja taki bol ale duzo później.
A wyniki krwi tez mi leca w dol. Dajcie przepisy na swoje koktajle -
mi w żadnej ciązy siara nie leciała...a pokarm po cc był od razu...
poza tym nie powinno sie stymulować sutków w ciązy, no chyba że na porodówce-wytwarza się oksytocyna, która powoduje skurcze macicy...im mniej dotykania (brzucha czy piersi) tym lepiejKaty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heloł
Katy - nie, myślę że zdecydowanie jest na to jeszcze czas
Kamska - propo brzucha to ja byłam w czwartek u fizjo i ona kazała trzymać prosty kręgosłup, tak jakby cofać/prostować miednice, żeby właśnie nie wywalać brzucha do przodu i nie pozwlić mięśniom na "róbta-co-chceta".Katy, Kamska lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
MysiaMarysia, jakich wielorazowych używałaś? Teraz będziesz też tak pieluchować? Ja jestem bardzo nastawiona na pieluchy wielorazowe, ale wciąż nie ogarniam tematu...
Fajny temat dziewczyny, kosmetykizgadzam się, że im mniej, tym lepiej
jakiś czas temu trafiłam na aplikację, która analizuje składy. Idealna nie jest, ale i tak bardzo pomocna, polecam, zwłaszcza jeśli tak jak ja, nie ogarniacie tych chemicznych łacińskich nazw składników. Minusem apki jest to, że nowości nie wyłapuje albo jakiś mniej popularnych rzeczy. Ale ogólnie fajna.
Minęło mi gdzieś w postach o pastach do zębów - polecam himalaye. Bez fluoru i zbędnych substancji. -
Polecam koktajl szpinak,melon zolty, jablko i banan, jest slodki i nie mdly. Wlasnie popijam
Lukrecja, a jakie masz typy?
Fajny ten blog o kosmetykach, mozna sie duzo dowiedziec, ja jestem alergikiem wiec musze uzywac wszystko na twarz, co ma zupelne minimum, tak samo do zmywania makijazu. -
Kattalinna pieluszki kupiłam w sklepie lulajbaby, odgrzebalam w mailach wlansie. Mam z mikrofibra a wkłady bambusowe. Jedyny minus, że dosyć często siuski bokiem wylatywaly, więc u pieluszka i spodenki do zmiany. No ale wiadomo, zmiana co siku, w pampersie często jednak dziecko dłużej siedzi niż jedno siusiu. W wielorazowej od razu widać i czuć
Przy córce używałam najwięcej, przy synu mniej, teraz też będę pewnie używała, ale jak córka podrosnie i skończą się codzienne, kilkuktotne kupki
Ja mam 20 pieluch i 40 wkładów i to jak dla mnie wystarczy.kattalinna lubi tę wiadomość
Jagna15.04.2018
-
nick nieaktualny
-
Kamska - nie wiem na pewno, ale wydaje mi się, że tak. Jeżeli przez cały dzień nie trzymasz postawy i "wypinasz" brzuch, pozwalasz mu, by leciał do przodu to i kręgosłup obrywa i mięśnie brzucha i spojenie.
Lukrecja - mam to samo. Mnie zachwyca tylko Oliwia, na co mąż nie chce się zgodzić. Reszta imion...no ładne, ale bez takiego "wow".Kamska lubi tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O.