Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katka. wrote:Ja już po wizycie. Jestem w wielkim szoku. Będę miała dwójkę dzieci widziałam dwa bijące serduszka nie mogę w to uwierzyć. Moje maleństwa mają po 3 mm po prostu jestem w szokuuu... kolejną wizytę mam za 2 tygodnie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffe1d9dea801.jpglena77 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Katka. wrote:Ja już po wizycie. Jestem w wielkim szoku. Będę miała dwójkę dzieci widziałam dwa bijące serduszka nie mogę w to uwierzyć. Moje maleństwa mają po 3 mm po prostu jestem w szokuuu... kolejną wizytę mam za 2 tygodnie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffe1d9dea801.jpg
Wow! Gratulacje dwa szczęścia do kochania Super!
Ja akurat bliźniaków nigdy nie chciałam i u mnie ani u narzeczonego w rodzinie się nie zdarzyło więc...
Czekam z niecierpliwością na wizytę... Mam na 18 września i wtedy liczę na serduszko już W końcu to będzie już 7,5 tygodnia Też już bym poszła najchętniej na l4, ale wytrzymam jeszcze do końca września przynajmniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 13:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tanda wrote:Dla mnie ciąża + małe dziecko to jest kosmos i czasem zastanawiam się co nas pokusiło
Rano trzeba ogarnąć małą a mdłości nie pozwalają wstać z łóżka.
Trzeba ją nakarmić a ja w kuchni nie mogę przebywać, bo wszelkie zapachy wywołują u mnie odruchy wymiotne. Wczoraj mało nie zwymiotowałam obierając jajka na twardo...
Prawie nic nie przechodzi mi przez gardło, apetytu zero, jem jak już muszę - jakieś koktaile, jogurty, owoce, krakersy - coś lekkiego, byle uciszyć głód na chwilę. Muszę robić nam osobno wszystkie posiłki bo ona jeść przecież musi normalnie a najgorsze, że od mięsa i wędlin mnie odrzuca a ona lubi.
Heh, ja też się zastanawiam co mnie podkusiło, chyba za dobrze spałam w nocy... dzieci odchowane a mi się pieluch zachciało. Nam.
Katka gratuluję! Ale niespodzianka statystycznie moje szanse na bliźniaki malejąWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 15:35
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualnyExistenz strasznie mi przykro. Kurcze nie tak to mialo byc ech. Trzymaj sie cieplutko ❤ tez to przechodzilam miesiac po miesiacu i zobaczysz ze nsstepnym razem sie uda.
Z tym zabiegiem to bym sie wstrzymala. Moze krwawienie lada dzien przyjdzie. Jak bierzesz progesteron to lepiej go juz odstawic. A zawsze bez zabiegu lepiej sie oczyscic bo i starac sie od razu mozna.Existenz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny