Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
J.S wrote:Hoope, no to bosko ze wszystko oki. Super wiadomosci. Dawaj zdjecia chomika
Chomika jest jakaś ześwirowana, od pół godziny biega w kółkuTelefonem cyknęłam, na szybko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80e5d22c1287.jpg
W drodze powrotnej mijaliśmy panią z achondroplazją, w ciąży, a chomika sprzedawała nam pani, która była kiedy panem. Dziwny dzieńFermina, Sela lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope wrote:Kelegena samego siusiania jak leci nie ale widać jak zmniejsza się średnica pęcherza
Profil ma bardzo podobny do siostry, jak się sprawdzi, to znowu tatuś weźmie dla siebie wszystko. Robi dzieci swoje klony.
Ale już super maluszka widać, oglądaliśmy nawet dziurki w nosku, usta, jak się głaszcze po buzi, siusia
Oto Fiflak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35131de73ba9.jpgHoope lubi tę wiadomość
-
Z telefonu pisze bo jedyny działający sprawnie laptop w domu jest własnością córki i widnieje na nim kartka "nie dotykać. Mam 3 hasła. Wypożyczenie: 5 minut 50zl"
Kwiatkowa24, Rillia, kattalinna, Fermina lubią tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Hoope - śliczny Fiflak
J.S. - ja i mój dół przytulamy Ciebie i Twojego doła. Do tej pory płacze mnie nie dopadały, dzisiaj mają apogeum...
Jangwa - ja nie narzekam na za mała siłę. Czuje dość mocno kopniaki i jestem przerażona jak ten mały nadpobudliwiec będzie kopał, gdy jego waga będzie 10-15 razy taka
Potem serio żebra połamane... czy historia zna takie przypadki?
Ulli - nie wiem czy śmiać się czy jeszcze bardziej płakaćna pewno przedsiębiorczości jej nie brakuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 14:46
Hoope lubi tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Ulii, jakbym swoje córki czytała. Czasami zaglądam im do biurek i co fajniejsze notatki to zabieram i chomikuje. W ten sposób poznałam umowę na czasowe korzystanie z telefonu starszej przez młodszą. Na dwie duże strony! Było tyle zastrzeżeń i warunków... A miały 6 i 8 lat.
Kamciaelcia, co wypatrzyłaś?kattalinna lubi tę wiadomość
-
Fatalita to tak jak u mnie, przypominam sobie jakies przykre sytuacje z x czasu temu, wszystko doprowadza mnie do placzu. Nawet zrobilam obiado-kolacje, bo dzisiaj mamy rocznice, chcialam zeby bylo milo, a moj spi po pracy. Wstal na 5 minut i znowu poszedl spac, dostalam kwiaty ale jakos bardzo mi smutno sie zrobilo
Kamcia, co wypatrzylas? -
Chyba poczułam pierwsze ruchy…
Wróciłam do domu, zjadłam obiad i położyłam się na chwilę. Wtedy poczułam jakby coś przesuwało mi się pod skórą jakieś 2-3 cm nad spojeniem łonowym, od środka brzucha w lewo. To było delikatne, lekko łaskotało, nie przypominało odczuć związanych z jelitami. Popłakałam się ze wzruszenia i ekscytacji
Chciałam sprowokować Maluszka do aktywności więc zjadłam kilka ciastek ale bez efektu
Zaraz przeczytam co dzisiaj napisałyścieFeeva, kattalinna, Hoope, Katka., Sela, Fermina lubią tę wiadomość
-
Katka, jeśli wylądowałaś na pupie i czujesz ruchy to myślę że nie masz powodu do zmartwień
Ulli88, trzymam kciuki za połówkowe. Daj znać po
Kelgena, rodzina szykuje Ci nie lada wyzwanie! Przy okazji planowania tegoroczne menu naszła mnie refleksja ile dam radę przygotować w przyszłym roku mając siedmiomiesięcznego malucha. Zastanawiam się jakie będzie to moje dziecię
Hoope, gratuluję udanych połówkowych, ostatecznego potwierdzenia płci dziecka i faktu że taki dorodny ten Twój synek
Profil ma prześliczny!
Gryzoń też fajny
Rilla, Ulli88 – przedsiębiorcze te wasze pociechy
Widzę, że na 3 stycznia szykuje się kumulacja połówkowych. Ja będę miała dwa dni później.
Dziewczyny, niewiele trzeba aby doprowadzić mnie do łez – nawet muzyka w osiedlowym sklepie mnie wzrusza
Jak tak dalej pójdzie to lada dzień będę chlipała podczas reklam proszku do prania
Hoope lubi tę wiadomość
-
Mała Matylda wrote:Katka, jeśli wylądowałaś na pupie i czujesz ruchy to myślę że nie masz powodu do zmartwień
Ulli88, trzymam kciuki za połówkowe. Daj znać po
Kelgena, rodzina szykuje Ci nie lada wyzwanie! Przy okazji planowania tegoroczne menu naszła mnie refleksja ile dam radę przygotować w przyszłym roku mając siedmiomiesięcznego malucha. Zastanawiam się jakie będzie to moje dziecię
Hoope, gratuluję udanych połówkowych, ostatecznego potwierdzenia płci dziecka i faktu że taki dorodny ten Twój synek
Profil ma prześliczny!
Gryzoń też fajny
Rilla, Ulli88 – przedsiębiorcze te wasze pociechy
Widzę, że na 3 stycznia szykuje się kumulacja połówkowych. Ja będę miała dwa dni później.
Dziewczyny, niewiele trzeba aby doprowadzić mnie do łez – nawet muzyka w osiedlowym sklepie mnie wzrusza
Jak tak dalej pójdzie to lada dzień będę chlipała podczas reklam proszku do praniaMała Matylda lubi tę wiadomość