Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała Matylda, jeszcze daję radę. Wczoraj kiepsko się czułam, wobec czego cały prawie dzień spędziłam w swoim dawnym pokoju. Obyło się dzięki temu bez awantur
dziś plany kuchenne, może nie pójdzie na noże. Jednak jak jest więcej ludzi w domu to jest łatwiej, teraz tylko we dwie, muszę się trzymać
Katka, jak upadlas? -
Jak co roku wigilia u mnie w domu i z roku na rok coraz więcej osób. W tym roku 15. Oczywiście zaznaczyłem że każdy ma coś przynieść bo nie zamierzam się nadwyrezac. Ja zrobie ze 3 ciasta,pierogi drozdzowe z makiem i z grzybami śledzie na 2 sposoby, barszcz, kompot i dwie sałatki. No i jakieś mięsa popieke na pierwszy dzień świąt jako że obiad świąteczny też jest u nas . Wujek zajmie się rybami bo to jego konik. Reszta musi się dogadać między sobąNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualny
-
Hej hej
Ja wciąż bez brzucha więc golenie psi-psi póki co bezproblemowo - o ile są chęci
Dzwonili do mnie z przychodni i mam połówkowe 3.01.2018
Kwiatowa na 100% Ci nie powiem, ale jeżeli pod pępkiem to jest to możliwe. Ja czuje macice i kopniaczki dokładnie w połowie między pępkiem a górną linia łona. Macica na wysokości pępka będzie za jakiś czas.
Już nie pamiętam co pisałyście wcześniej i się nie odniosę do wszystkiego
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Czesc
Fatalita, ja tez mam polowkowe 3.01. Bedziemy wizytowac razem.
Ja mam dzisiaj jakis slabszy dzien, spalam do teraz, nie mam sily nic robic i kolejna porcja plam i pryszczy do kolekcji
A dzisiaj jade na male zakupy, coby juz sledzie przygotowac, a jutro generalne porzadki.
Milego dnia -
Katka uważaj no na siebie!!
Kwiatkowa mysle że to mógl być kopniaczek
Ja kopniaczki czuje czasem z lewej, czasem z prawej, czasem na środku, czasem nisko, czasem wysoko, czasem SERIO od dupy strony, a czasem i w dwóch miejscach na razzależy jak się moje dziecię ułoży
-
Hej kochane
Co do Świąt to my Wigilię spedzamy w tym roku u moich rodziców, ale będą tam też teściowieW zeszłym roku było u tesciów i tez moi rodzice byli.
Z potraw robię tylko śledzie z cebulką w oleju. Nic więcej, więc mam totalny luzRodzice jedni i drudzy wymyslili sobie, że w przyszłym roku to my robimy Wigilię
Jakoś tego nie widzę
jangwa-maua ja też czuję kopniaki a nawet całą serię przepychanek i fikołków bardzo nisko. Jakoś dziwnie to moje dziecie ułożone, kopie mnie w okolicach pęcherza - zawsze. Czasem po lewej, czasem po prawej, ale nigdy wysoko. Żeby zobaczyć falujący brzuch muszę się nieźle nagimnastykowac, bo ona kopie jakoś pod brzuchemCzy to normalne?
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!!!Ja mam swoją w piąteczek i już nie mogę się doczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 12:11
Zuzanka już z nami
-
J.S. a jadłaś coś szczególnego? Może masz alergię pokarmową i uaktywniła Ci się w ciąży. Mój gin mówił, że to normalne. Ja mam na orzechy, miód i cytrusy. Wystarczy mi tyci, a jestem zsypana. Po orzechach mam dodatkowo takie podskórne guzy - jak pryszcze hormonalne.
Ogólnie masakra. -
Rillia, nie przypominam sobie, abym jadla cos szegolnego, ale moze rzeczywiscie cos sie uaktywnilo. Tak dokladnie, ja mam mnostwo takich podskornych guzkow, a do tego pryszcz i na okolo taki odczyn czerwony na wieksza czesc. Wygladam po prostu jak poltora nieszczesfoa
Ja tez nic nie czujeJakiegos dola dzisiaj mam.
-
Katka nie ma się czym przejmować, lekarz mocniej potrząsa dzieckiem w czasie usg
Wody doskonale amortyzują wstrząsy. Pupę pomasuj
Dno macicy na wysokości pępka mam ja (21 tydzień), ale kopniaki można czasem odczuć trochę inaczej niż rzeczywiście padają. Może, może
Kupiłam chomika! Jest przebrzydły, idealny, długowłosa dziewuchaJaramy się wszyscy
Iiiii jestem po połówkowych. Dziecko zdrowe. Alleluja. Pierwsze co zobaczyliśmy to... siusiakPochłonął Rozalkę!
I waży 408 gram. I się w czasie badania zsikał. Cały facet...
Ulli uwielbiam jak piszecie o sobie ZAZNACZYŁEMWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 12:30
kamciaelcia, kelegena, Rillia, Kropka88, Katka., J.S, Fatalita, Mała Matylda, D_basiula, kattalinna, Feeva, malwka08, XKamaCX, Sela, Fermina lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Kelegena samego siusiania jak leci nie ale widać jak zmniejsza się średnica pęcherza
Profil ma bardzo podobny do siostry, jak się sprawdzi, to znowu tatuś weźmie dla siebie wszystko. Robi dzieci swoje klony.
Ale już super maluszka widać, oglądaliśmy nawet dziurki w nosku, usta, jak się głaszcze po buzi, siusia
Oto Fiflak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35131de73ba9.jpgnat92, kelegena, Fatalita, Katka., kamciaelcia, Kropka88, J.S, jangwa_maua, Rillia, D_basiula, kattalinna, malwka08, Feeva, Mała Matylda, XKamaCX, Fermina, Sela, pawojoszka, Witch15 lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka