Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kattalinna wrote:Katka, pięknie rosną Ci dziewczyny
Jak wrażenia po szkole?
Feeva, to nie tyle z wredoty co z dużego stresu. No i lekarz pouciskał jeszcze pełny pęcherz. A jak poszło jedno, to i drugie. Szkoda mi zwierzaka ale ubaw mieliśmy niezływet uspokoił, że takie sytuacje zdarzają się też innym pacjentom to mi mniej głupio
A i dostaliśmy prezenciki do domuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 20:43
-
Jestem załamana
Odebrałam wyniki po 5tygodniach brania euthyroxu 25 moje tsh jeszcze wzrosło z 3.25 na 3.53
Robiłam jeszcze anty tpo wyszło 15.49
P/c. P. Rec tsh <0.300
Może mi ktoś pomóc?
Jutro na 9 mam wizytę u mojej gin niestety endokrynologa nie mam tylko znajomy internista ma pogadać ze swoim kolegą endokrynologiem -
Cola, piękny ten Twój Adaś
Dziewczyny, ile dzisiaj dobrych wiadomości
Katka, Patk, Kamcia, MamaDi - gratuluję udanych wizyt.
Kama – wspaniale że z główką się wyjaśniło, wierzę, że z klatką piersiową też będzie dobrze, nie martw się na zapas.
J.S bardzo się cieszę, że u mamy wszystko w porządku
J.S, Cola87, XKamaCX, Patk lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:J.S. to podwójne dobrze bo nie dość, że fotel uratowany to jeszcze próbka do badań wzięta
Duże te Wasze dzieci. Moja kruszynka w 20 tygodniu 375g ważyła. Pewnie urodzi się długa i chuda, taka mała glizda
To moja jeszcze mniej wg om 20+3 351 g -
nick nieaktualnyMoja malutka w 21w+6 ważyła 460g
U mnie około 20tc pojawiły się twardnienia na które manez nic nie pomógł niestety;(
W ciągu tygodnia szyjka się skróciła o 8mm dlatego mam nakaz leżenia plus :magnez w dużej dawce, duphaston, nospa i zastrzyk z progesteronem bo od luteiny dopochwowej dostałam grzybicy ;(
Ogólnie to grzybica tez mogła spowodować to skracanie No ale jednak trzeba częściej kontrolować i trochę stresów doszło -
Marysia pisała 2 stycznia chyba ostatni raz. Może zaczęli remont i nie ma czasu? Mam nadzieję, że po prostu ma dużo na głowie i są już z córeczką w domu. Nijak nie możemy się z nią skontaktować
Dominigue leżenie potrafi pięknie wydłużyć szyjkę, tego się trzymajmyTrochę tych leków masz do jedzenia.
Saperek masz malutką dawkę leku. Tyle co nic. Powinien Cię prowadzić endokrynolog jednak...❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualnyHoope wrote:Marysia pisała 2 stycznia chyba ostatni raz. Może zaczęli remont i nie ma czasu? Mam nadzieję, że po prostu ma dużo na głowie i są już z córeczką w domu. Nijak nie możemy się z nią skontaktować
Dominigue leżenie potrafi pięknie wydłużyć szyjkę, tego się trzymajmyTrochę tych leków masz do jedzenia.
Saperek masz malutką dawkę leku. Tyle co nic. Powinien Cię prowadzić endokrynolog jednak...
No trochę tego jesta jakie koszty!!! Zastrzyk z prolaktyna od 160-200zl za tydzien
No ale co się nie zrobi dla maluszka.
Tabletek tez sporo, mam 22 tabletki do łykania, jedna dopochwowe i 3 zastrzyki( prolaktyna i 2xclexane ) ;0
-
Czy Wy też nie możecie spać? Ja dziś od 1.45 się męczę. Jeszcze sobie wymyśliłam że skupię na niebie, bo okno mam nad głową, to tam nic ciekawego i szybko zasnę. A tu guzik... gwiazd się pełno pojawiło, jakieś wzmożone loty samolotów... I mnie wciągnęły te obserwacje... I tak leżę jak ten mosiek... chyba urlop mi jeszcze w głowie siedzi... miłego wtorku
-
Patk wrote:Czy Wy też nie możecie spać? Ja dziś od 1.45 się męczę. Jeszcze sobie wymyśliłam że skupię na niebie, bo okno mam nad głową, to tam nic ciekawego i szybko zasnę. A tu guzik... gwiazd się pełno pojawiło, jakieś wzmożone loty samolotów... I mnie wciągnęły te obserwacje... I tak leżę jak ten mosiek... chyba urlop mi jeszcze w głowie siedzi... miłego wtorku
A i dzisiaj zaczynamy 25tcWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 07:03
-
Zdarza mi się obudzić w nocy i nie móc zasnąć
Ale najczęściej śpię jak dziecko
Dziś jednak była dziwna noc, miałam wrażenie że ciągle nie śpię, a spałam na pewno
Tak dobrze, że mąż właśnie zaspal do pracygdybym wiedziała już bym była u diabetologa , jednak co innego zaplanowaliśmy -jutro, a zadzwonię jak mały się obudzi
synuś też nie mial pobudek, pomógł zatem tacie zaspac
Teraz mniej piję to często mam jedną pobudke w nocy na siusiuCola87 lubi tę wiadomość