Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ide do szkoly rodzenia w srode, jedno spotkanie juz bylo, ale oczywiscie ja zadzwonilam dopiero dzis, bo wczesniej nie chcialm wyjsc na wariatke, ze tak szybko
Jestem na l4 od samego poczatku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 15:13
-
Kama pewnie to jakaś indywidualna sprawa, dziecko już jest tak duże, że aż dziwne, że są problemy z usg. Rośnie przecież ładnie
Będzie dobrze
Feeva ciekawe za co Cię tak kopie w doopę
Cola fotki masz?XKamaCX lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope musiałam zasłużyć
Też zapisałam się do szkoły rodzenia niedaleko mnie, bezpłatnie. Zaczynam 6.02
Miałam sobie dać spokój, ale skoro bezpłatne i opinie dobre a i tak siedzę w domu, to postanowiłam skorzystać. A nuż później się przydaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 15:30
-
Hoope mam jedno takie ładne
ciekawa jestem też jak jutro na prenatalnych wyjdą zdjecia.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/10a7f079a547.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 16:26
kattalinna, Hoope, Feeva, Katka., XKamaCX, Katy, Mała Matylda, Fermina lubią tę wiadomość
-
Kama polubiłam bo jestem pewna, że nie ma co panikować, drugi lekarz to potwierdzi
a próbowałaś zjeść słodkie przed wizytą?
Feeva, dziś w urzędzie się dowiedziałam, że też muszę zrobić to debilne zdjęcie... Zaniosłam takie srzed 3 lat (załapałam się na dowód z adresem i normalną gębą) a mi pani, że teraz przyjmie ale do wydania prawka muszę dostarczyć nowe... Może od razu paszport wyrobię, bo od lat przez to zdjęcie się nie mogę zdecydować
Ja na L4 od bodajże 14 tygodnia.
Do szkoły miałam dzwonić ale w końcu nie dzwoniłam. Przypomnijcie mi jutroU mnie z tego co widziałam też głupie godziny, trudno, będzie się mąż z pracy urywał. Bo tak naprawdę to bardziej ze względu na niego chcę chodzić. Ja jakąś wiedzę i doświadczenie mam, a dla niego dziecko to abstrakcja. Do tej pory zaczynały od wieku 8 lat, a nie od 0
XKamaCX lubi tę wiadomość
-
Mnie też zmobilizowałyście i zadzwoniłam dzisiaj do szkoły rodzenia
też taka przyszpitalna i bezpłatna. Pani zapisała mnie na marzec, bo na zajęcia zapraszają od 30 tc
Wstępnie mój ma mi towarzyszyć, ale do marca jeszcze daleko
na L4 jestem od początku
W środę mam wizytę, więc pewnie Ginka każe i mi w końcu glukozować
No i na brzuchu też szczecina taka, że wstyd. Natomiast o dziwo na nogach włosy jakby wolniej rosną albo na wzrok mi się ciąża rzuciła.
I pępek mi powoli zanika, już mam na płasko
Gratuluję udanych wizyt -
Hej. Człowiek jedzie na urlop i potem nie jest w stanie nadrobić zaległości na forum.
ale ja dziś byłam na połówkowych z echo serca. I niestety nadal nie widać co to za człowiek w środku siedzi, chociaż dr stwierdził że wygląda dziewczyńsko... Ale przecież nie to najważniejsze...(Chociaż ciekawość czasem bierze górę), serce ok wszelakie pomiary i wymiary też, przepływy ok. A waga 340 g więc podobno też ok.
Najgorszy był też brak współpracybył spacer... dalej nic.. potem schody... dalej nic... potem batonik... dalej nic... I znowu spacer... I jako tako Poszło. Teraz znowu oczekiwanie na następne USG.
Feeva, Cola87, Kropka88, Hoope, kattalinna, Katka., XKamaCX, Mała Matylda, Fermina, Sela lubią tę wiadomość
-
Kattalinna, gdyby nie to zdjęcie, dowód zmieniałabym od razu następnego dnia po ślubie
U mnie szkoła rodzenia od 25tyg, ja pójdę akurat jak będę w 28
Cola, śliczny maluszek gratuluję :*
Patk Tobie też gratulacjeNajważniejsze, że wszystko dobrze
-
Witajcie dziewczyny ja nareszcie w domu . Gratuluję wszystkich udanych wizyt .
Ja odwołuje wszystko co mówiłam o lekarzach na NFZ . Takie dziś miałam nerwy że szok jeszcze nigdy ,nawet na państwowej wizycie lekarz mnie tak nie olał . Pomijając fakt że czekałam 2 i pół godziny pod gabinetem to lekarz nawet mnie nie zbadał ,niby zrobił USG ale stwierdził że na tym sprzęcie to może mi najwyżej powiedzieć że dziecko jest i że żyje i nic pozatym . Ani wagi ,ani wymiarów ani płci no nic. Pewnie dlatego że dał mi skierowanie do szpitala bo mi po tej krzywej wyszła cukrzyca i muszą mi zrobić badania . Stwierdził że w szpitalu mają lepsze USG to mi powiedzą więcej. No taka jestem zła że nie wiem . Muszę się dziś uszykować do tego szpitala a tam niby na dwa dni ale listę rzeczy do wzięcia to mam jakbym na tydzień się wybierała . Mój M będzie miał szkole życia przez te dwa dni, a co niech się chłopak uczy. -
U mnie jakby włosy przestały rosnąć ,zawsze miałam takie grube na nogach już nie mówiąc co się działo w strefie bikini ,a tu ostatnio włoski jaśniejsze odrosły i takie delikatniejsze aż się zdziwiłam . Mimo to godzinę wczoraj walczyłam z depilacja a on mnie nawet nie zbadał no
-
Cola ja się o ślubne pytałam
Ale na dzidziowe też fajnie popatrzeć
J.S Feeva jak darmo dają, trzeba brać!
Jutro gin, miałam się ogolić, ale nie mam pary na pół godziny walki z lustrem i maszynką.
Jeszcze mnie chłop dobił mówiąc, że mam większy brzuch niż w poprzedniej ciąży. Wiem, że jestem słoniem, nie trzeba mi przypominać
Pawojoszka no to nieciekawie z tą cukrzycą, kolejny wrzód na ciążowym tyłku. Mam wielką nadzieja, że u mnie ok, nie chcę do niedoczynności dorzucić jeszcze cukrzycęJutro się dowiem, wizyta docipna. Trzymaj się Pawojoszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 18:22
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka