X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam arszeniku, dodaj jej coś na biegunkę XD

Jestem wredniejsza od najwredniejszej teściowej, ale nie wypróbuję swoich mocy, bo nie mam teściowej, nie żyje. W sumie nie była zła, na pewno bardzo chciała zostać babcią i kochałaby wnuki. Tak to już jest, że złego diabli nie biorą.

Poduszki nie mam. Do karmienia też. Nie czuję potrzeby posiadania. Na ból leżenia na boku nie pomoże, niestety.

Cyce różnie, znam sporo, które zamieniły się po ciąży w smutne filety mrożone ale znam też takie, które są idealne do później starości. Ja mam duży biust (D), po porodzie w czasie nawału pokarmu robi się przeogromny, potem jest dalej duży ale twardy. Po zaprzestaniu karmienia spada do rozmiaru duże C i traci jędrność, po nawale zostały też jasne rozstępy. Nie wisi smutno ale zębów już nim nie wybiję.

A ten... tego... tak, zwalniam prawo do umierania w czasie krzywej cukrowej. Mam to za sobą. Uff. Tylko wyników nie znam.

Katka pokaż brzucha :D

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, niezle :D przydaloby sie temu facetowi, moj tak samo kawal chlopa, 193 a tamten taki knypasek, jak go zobaczyl to cicho i z daleka od nas. Pajac glupi. Dobrze ze ci nie wgniotl tym kopem auta.

Ja mam maly biust, teraz wiekszy, przy karmieniu ogromny pewnie. Beda flaczki, czuje to.

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S jakby wgniótł, to od razu dzwoniłabym na policję. Akurat kamery są w tym miejscu, więc by gościu kolorowo nie miał :) Szkoda, że nie wgniótł bo by musiał bulić, tak to bym sobie samochód zrobiła XD
    Ale nawet ryski nie ma, w sumie na szczęście :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż wracał z pracy, był juz niemal na miejscu, bez padsów przez ulicę przechodził pijaczyna i wręcz tak wszedl pod auto, że oparł się o maskę...mąż tylko trąbnął. A tek ku...wystawił na maskę...nawet mojego zatkało...Od tamtejj pory wozi ze soba grubą gumowa rurę

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • J.S Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze nie ma, bo chyba za to oc nie pokrywa kosztow, takze sprawa sadowa by byla, a po co stres.

Kamcia, o rany, jaka historia :D

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Fatalita Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patk - no co za małpa:/ Moja pojechała raz czy dwa to mąż zareagował ostro i od tamtego czasu spokój :) Ostatnio to nawet ją lubię.

J.S. szalenie współczuję tego, że jeszcze będziesz się z jakimś *** po sądach ciągnąć :/
    Ostatni gościu na parkingu prawie mnie potrącił, tylko zdążyłam uskoczyć. To się drę na dziada, że przecież widzi, że idę i 500 razy by zdążył zahamować, a on, że on umie prowadzić i wie co robi. No kuźwa...obliczył, że zdąże odskoczyć? Debil jeden.

Moja poducha to bardziej w kształcie J, prawie zamknięta cała i mimo, że brzucha nie ma to cudownie się z nią śpi, bo mi się kolana nie obijają o kości (mój problem od zawsze :p )

Kamicia - nie wiem czy śmiać się czy płakać z takiej historii :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 11:39

l22npx9iaxtim23h.png

Nasze aniołki...
    21.09.14 (*) N.
    10.05.17 (*) O.
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teściowa ostatnio miła się zrobiła...to mi chce pomóc, tam to... okna umyć...

klz9piqvvra11kd2.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O swojej teściowej to ja nawet pisać nie będę...drugiej takiej nie ma. A że ja też mam swój charakterek, to o wojnę łatwo. Fakt, to nie jest otwarta wojna. Siedzę cicho z racji męża. Ale po ostatnim razie nie chcę jej w swoim domu. Ona to pewnie wie mimo że nie powiedziałam wprost. Mąż też wie, choć głośno tego nie powiedzialam. Na szczęście dzieli nas 600 km. Wcześniej jej po prostu nie lubiłam. Teraz mam chęć odgrywać się na niej!zaczne od dnia babci-gow...dostanie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia a co Ci takiego zrobiła skoro już o teściowych mowa? :D

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva wrote:
    Kamcia a co Ci takiego zrobiła skoro już o teściowych mowa? :D
    jest ogólnie okropną, fałszywą osoba...w dodatku taka mamusia obrazalska
    na poczatku byłam taka wspaniała, taka idealna, taka super dla jej "syncia"
    a potem wszystko obróciło się o 180 stopni-że źle go traktuję itd itp
    raz sie poszarpałyśmy, bo zaczełam się pakować...
    potem był nasz ślub-bez ich wiedzy i obecności ( nikogo nie było w ogóle)
    nagle ja cacy o.O
    w taki falsz nie wierzę juz nigdy, a ja nie wybaczam, nie zapominam, jestem po prostu zwracająca się do danej osoby jak musze...to i tak po krótce...po drodze biłam się (tzn biła mnie) szwagierka starsza, młodsza swoje rogi pokazała
    ale ostatni raz to był roczek synka połączony z chrzcinami-słowem się nie odzywałayśmy pokazała swój charakterek w pełni przed moją rodziną (chociaz wyszło że ja nie wymyslam)
    a wtedy i mąż mi ostro podpadł
    a tego nie zje, a to jej nie pasuje, w ogóle w jednym pokoju nie siedziałyśmy, wiecznie z domu wychodziła albo w pokoju sie zamykała
    taka juz złośliwość
    a kto jej kazał przyjeżdzać?
    dłuuuuga historia, zagmatwana, dla mnie jej już nie ma

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę być niczyją teściową.

Katka., Fatalita, Katy, Kropka88, J.S, Feeva lubią tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2018, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tesciowa to dobra kobieta, az za dobra. L Moj partner ma starszych rodzicow i jest najmlodszy z rodzenstwa. Mama go od poczatku rozpieszczala. Teraz ja sie musze meczyc i uczyc, ze kobieta to nie sluzaca. Niestety takie zachowanie wyniosl z domu. Chociaz nie powiem, ostatnio sie bardzo stara i sprzata po sobie za nim go zdaze upomniec ;)

Przed swietami dopinalam sie w moja druga kurtke zimowa. Wrocilam po trzech tygodniach i malo na mnie nie eksploduje. Mialam miseczke C. Teraz D. Ciekawe ile jeszcze urosna jak przyjdzie pokarm. Pewnie zostane z flakami. Jakos na rok przed ciaza schudlam ok. 15 kg, a biust zostal jedrny i prawie ten sam rozmiar. Moze jest jakas nadzieja.

• Kropka88 Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2018, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope, na pewno będziesz super teściówką. Ja bym nie pogardziła taką :D

Moja jest w sumie całkiem spoko, jeśli tylko nie ma jej za dużo :) Niby nie wtrąca się i jest ok, ale generalnie trochę ciężko jej ogarnąć, że syn ma już własną rodzinę. Chyba jest odrobinę zazdrosna, że nie liczy się już z jej zdaniem tak jak kiedyś.
    Z drugiej strony nie powiem, w trakcie naszych zawirowań z moim i po naszym powrocie do siebie, była przeszczęśliwa, że wszystko się ułożyło i wróciłam i to tak serio, szczerze było widać. Bo ogólnie nie jest zbyt wylewna. Więc zasadniczo oceniam ją na plus :)

Mam poduszę w spadku po koleżance, taką ja wiem... chyba I, ale lekko zaokrąglone.
    Jestem zadowolona, choć chyba spodziewałam się większych doznań :D

A dzisiaj przyszły mi ciuszki z dolce sonno:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3803d893c1cb.jpg

W razie urośnięcia siurka, to będą też na chłopca, prawda? :D

kamciaelcia, Katka., kattalinna, Feeva, Hoope, Mała Matylda, Cola87, Katy lubią tę wiadomość

gyxwhdgeekj3uuo2.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope- wsypię jej czegoś na biegunkę to zaraz będzie chodziła i pierzyla że schudła i jest taka fit :D A poza tym złego licho nie bierze.

Ona jest w ogóle taka przebiegła żmija, że przy M nic nie mowi i jest taka potulna że szok.
    Jedno pocieszające- nie tylko ja mam taką "mamusię" :D tyle, że mam ją 20km od siebie, na plus działa to że ma prawko ale boi się jeździć... mam nadzieję że strach będzie równie silny po pojawieniu się wnuka:D

U mnie biust dostał tych ohydnych żył a poza tym narazie bz.

• Katka. Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope wrote:
    Nie chcę być niczyją teściową.
    hehe ja tez ;P nigdy nikt nic nie ma na tescia, a na tesciowa zawsze hehe :D

klz9piqvvra11kd2.png

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo teściowe to baby, a baby zawsze wiedzą lepiej ;-) o teściach też czasem się słyszy, ale faktycznie mniej i nie tak barwnie.

age.png
  • Witch15 Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2018, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyłączenie się na dwa dni z forum opiewa na to że muszę przeczytać epopeje o różnych wątkach .

Ja wczoraj na wizycie byłam : ważymy 483g matka +7kg , skierowanie na glukozę i co najważniejsze moje skurcze na które tak narzekam to normalna fizjologia macicy . Szyjka długa zamknięta ale do pracy już mam nie wracać tylko więcej polegiwać.

kattalinna, kamciaelcia, Kropka88, Feeva, Hoope, Katka., XKamaCX, pawojoszka lubią tę wiadomość

Matka wiecznie walcząca
    Mama Olka przyszłego paleontologa i pogromcy cliperów

ibm2upjyyg5fo9yf.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka, jak jakosc z dolce sonno? Jest ok?

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Kropka88 Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S. wydaje mi się, że ok tak na oko - ale pewnie więcej będzie się dało powiedzieć po jakimś praniu. Ja zamówiłabym śmiało jeszcze raz. Tylko to to strasznie malutkie i wąziutkie. Ale może właśnie takie ma być na rozmiar 56 (bo na razie od niego zaczęłam) :) Albo jeszcze nie ogarniam, że to perspektywę trzeba zmienić :P

W każdym razie na metkach 100% bawełna

gyxwhdgeekj3uuo2.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie caly czas nad tymi rozmiarami zastanawiam, ile kupic wszystkiego na 56cm, ale zdecydowanie najwiecej mam na 62

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
‹‹ 481 482 483 484 485 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ