Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jeszcze kompletnie nic nie mam dla maleństwa, nawet jednej pary skarpetek
. Już w sumie od listopada wiem, że będzie córka ale jakoś nie spieszy mi się z zakupami. Obecnie jestem na etapie szukania nowego domu do wynajęcia (mieszkamy w Anglii i w obecnym domu zaczął wychodzić nam grzyb:-( ).
-
J.S wrote:Mam wizyte 21 lutego i wtedy okaze sie, czy musze miec cc, dowiedzialabym sie od lekarza czy daloby rade, abym miala termin akurat kiedy on mialby dyzur, chociaz watpie zeby tak sie dalo, to nie koncert zyczen...
Zależy od lekarza, ale sporo umawia pacjentki na swój dyżur, nie jest to jakaś niespotykana praktyka.Matylda
-
To ja w końcu uzupełnię brakujące dane
termin 16 maj. Będzie dziewczynka. Dzisiaj ważyła 411 gram i CRL wynosiło 15cm
O ile z dzidzią wszystko w porządku tak ja mam mały problem z szyjką i dostałam luteinę, nospę oraz nakaz rozstania się z pracątak wiec ostatnie dwa tygodnie i mam wolne:)
Fermina, kattalinna, Katka., XKamaCX, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
Cukrzyca t1, niedoczynność tarczycy,
-
boduszka wrote:To ja w końcu uzupełnię brakujące dane
termin 16 maj. Będzie dziewczynka. Dzisiaj ważyła 411 gram i CRL wynosiło 15cm
O ile z dzidzią wszystko w porządku tak ja mam mały problem z szyjką i dostałam luteinę, nospę oraz nakaz rozstania się z pracątak wiec ostatnie dwa tygodnie i mam wolne:)
uzupełnione
-
Patk wrote:Też chciałam żeby mi ktoś uszyl ale osoba która to zaoferowała - czyt. Teściowa, jakoś się ociąga, więc wczoraj zamówiłam jakąś typu 7, cholera wie co to, ale dziewczyna na filmiku podobnie się układała jak ja, więc się zasugerowałam i jedzie
P.S. ale nie dobra teściowa, noWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 23:02
-
nick nieaktualnyDziewczyny tempo macie zawrotne, próbuje 3 dzień wgryźć się w forum.
USG połówkowe robiłam u dr Węgrzynowskiego, po namowie kilu znajomych lekarzy, twierdzą, że usg u niego to jak prześwietlenie tomografem;) Ciąże prowadzi mi świetna Pani doktor, też specjalizuję się w usg, ale podobno co dwie opinie to nie jedna;)
Szykowanie kącika dla najmłodszego jeszcze przed nami, to będzie nasze trzecie, obecnie czwartej sypialni brak, ale u nas w sypialni i tak pierwszy rok albo dłużej.
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Mam poduchę od Świąt i życia sobie bez niej już nie wyobrażam. Po ciąży też mam zamiar na niej spać. Nie cierpialam nigdy na bezsenność - raczej wręcz przeciwnie, ale odkąd śpię na podusi ( mam typ "C") to przestały mnie boleć plecy. Nie dokuczają w ogóle a wcześniej zdarzało sie, że nie potrafiłam z bólu przekręcić się w łóżku na drugi bok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 23:12
-
Dobra, po przeczytaniu 4 stron nie wiem co czytałam.
Dziś mam TEN dzień, do duszy. Jakieś sranie, bolą plecy w miejscu o którym nie miałam pojęcia, Fiflak ma 4 nogi, 5 rąk i kopie wszystkimi jednocześnie, śmierdzą mi coś padliną, wszyscy smacznie śpią a ja cierpię.
Dobra, to kiedy ta impreza, nie znoszę morza, choć mieszkam blisko, ale mogę poudawać, że go nie widzę i nie słyszę.
No i nie wiem co więcej, budyń mi zalał mózg.
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope, Twój budyniowy wpis jest tak sugestywny, że naprawdę mi Ciebie żal.
Spotkanie pewnie po porodach, chyba że planujemy się wzajemnie turlać na plażę.
Śniło mi się dziś, że zaszłam w ciążę trzy miesiące po urodzeniu Młodego.Ostatnio często śni mi się kolejne dziecko, o co chodzi? Macica do spółki z jajnikami ma jakiś plan pięcioletni, czy co?
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Ja pod choinkę dostałam dwie jedna to mega wielka, wygodna i konieczna mi już do życia kojec Premium motherhood. I trochę wojny przez niego w domu mamy bo A to córka A to mój mi to w ciągu dnia posiadają bo jest po prostu przewygodny! Druga to taki wiązany wałek (po zwiazaniu jest jakby kokon. O to niby bardziej jest do karmienia albo dla dziecka później ale na opakowaniu pisze że ciążowa też. Ta jest miękka i poszewka bawełnianaNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Dzien dobry
Fermina, czyli maz pojechal jednak sam w ta daleka podroz? Ale jak tak czulas, ze lepiej nie, to pewnie. Ja bym nie dala rady odbyc takiej wycieczki.
Nie pamietam juz co czytalam...
Tez mam poduszke „C” ale mam wrazenie ze na ten bol nic mi nie pomoze, dzisiaj kolejna ciezka noc. Jeszcze dobrze nie wstalam, a juz jestem zlaKiedy ten bol mi w koncu odpusci...