Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
J.S. akurat na szczęście to był wyjątek i było tak jak Tanda pisze, że towarzystwo, mimo że pod wpływem, to sympatyczne. Jeszcze jedna dziewczyna nie piła, więc miałam z kim rozmawiać na koniec, kiedy efekty upojenia były bardziej widoczne.
Normalnie też mnie denerwują pijańcze gadki i upodleni ludzie ale wtedy włączam tryb szyderczy i się świetnie bawię ich kosztem.
Bardziej mnie męczyło chodzenie już później, ale jako że byłam kierowcą, miałam głos decydujący w sprawie powrotu i jak chciałam to zarządziłam, że wracamy.
Prababcia Malego odwiedzona, babcie obdzwonione, obowiązek spełniony.
Spędziłam dziś godzinę na podwórku, siedząc pod czereśnią i chłonąc słońce, poczułam wiosnę po raz pierwszy. -
J.S.
decydując się w końcu na osobne pokoiki, dla młodszego (po kołysce)miało być nasze łóżeczko turystyczne, śmiałam się nawet, ze pasuję, bo seledynowe
dziś je wyjęliśmy, bo pamietało nam się, że jest na pewno szersze...i wyszło, że wymaga materaca 105x70 cm
na allegro 2 dostepne w podobnym rozmiarze
powiedzmy za 105 zł z wysyłką by było...
starszak na pewno nie może dostać turystycznegozniszczyłby je w mig
postanowione-kupimy najtańsze drewniane, standardowe, bukowe (nie chce sosnowego) by poslużyło co najmniej 2 lata
nawet mam juz upatrzone
a używane odpadaja-nieżle sobie ceniąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 17:39
-
Hoope wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd3a99bc32ab.png
Miesiąc 7 ale trymestr jeszcze II
Hoope, mi belly pisze ze od 21+0 juz jest 6 miesiącnie sugeruje sie tym, licze ze 23+0 to 6 miesiąc jak podaje większość internetow
belly pod tym względem jest jakies dziwne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 17:42
-
J.S.
jakoś tak mam zakodowane, ze sosna to miekkie drewno, buk twardszy
ale czy lepszy? tego w sumie nie wiem, mam bukowe tez dla starszego
bukowe mam drzwi wyjściowe
nie wszystkie dzieci obgryzaja lózeczka
ale też widze po swoim, ze nawet od przewijaka sie przeciera -
Ja dostałam fajne jeansy ciążowe od znajomej
Bozeeeeeeeee, zatkało mi się ucho na amenznacie jakieś sposoby na odetkanie? Próbowałam wodą z wodą utlenioną, woda z solą, teraz siedzę z fonixem w uchu. Nic
glusza
-
Feeva, kup jutro w aptece srodek do rozpuszczania woskowiny usznej, powiedz Pani ze zatkalo ci sie ucho. Wlejesz do srodka, odczekasz 2 minuty, wypluczesz i ucho odetkane, albo jak masz mozliwosc, to skocz do jakiejs dyzurujacej apteki
Feeva lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFeeva wrote:Tanda, też mam kocyk we flamingi i podusio-przytulankę flaminga
Ja dzisiaj byłam pół dnia u rodziców, najadłam się domowych pączków i ciasta tzw. Izaura-połączenie murzynka z sernikiemMniam!
tydzień temu moja mama zrobiła to ciasto mimo, że chyba odkąd byłam dzieckiem go nie piekła, tak jej się przypomniałoa dzisiaj u nas rządzi 3 bit, uwielbiam to ciasto i jeszcze sernik na zimno z brzoskwiniami mogłabym jeść i jeść.
Byłam w 2 biedronkach, kocyki we flamingi urocze (mufek, ani poduszek u mnie nie było), ale się nie skusiłam, chcę kupić zestaw z minky poduszka, kołderka, motylek.
Kupiliśmy lampę, przyszła, mąż złożył, ogólnie podoba mi się
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a284250d87b3.jpg -
Feeva, a, to nie wiedzialam ze fonix to cos takiego. Mysle, ze przejdzie
Tylko juz nie wychodz z domu jak wlewalas sobie do ucha, bo mogloby cie zawiac.
A mi twardnieje brzuch, jakby mi ktos go pasem spinal, do tego boli. Wzielam nospe i leze plackiem. -
J.S dał radę
tak mi wyczyścil że teraz w porównaniu z drugim uchem to na drugie słabiej słyszę
Mi po magnezie 3x2 już nie twardniejeMoże warto zastosować, na pewno nie zaszkodzi
teraz spina mi się tylko wtedy jak Mała się wypina
Majowa Mamusia ja od siostry na gwiazdkę dostałam właśnie kocyk i podusie minky płaską w sówki
Muszę zacząć wszystko prac bo w końcu nie zdążęa lampa fajna, też szukam jakiejś fajnej do salonu żeby przy kanapie postawić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 20:15
-
Feeva, juz prac? Szybko
Ja musze najpierw zrobic kacik, kupic komode, bo wszystkie ciuszki mam poupychane w reklamowkach w komodzie, bo nawet nie mam ich gdzie powciskac, musialabym zrobic generalne porzadki. Musze sie naprawde zebrac z tym pokoikiem.
Wezme magnez, moze faktycznie musze zaczac go suplementowac caly czas, a nie tylko jak mi sie przypomni -
No prac, później prasowac - póki mam siłę
Ja biorę magnez+Wit. B6 codziennie od 3tyg już i na prawdę widzę poprawę
Tanda, dopiero?u nas czkawka jest na porządku dziennym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 21:01