Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattalinna piękny brzusio
I jakie długie paznokcie!
Fermina ja bym zgłosiła na policję, jak zacznie jeszcze coś odstawiać. Nie lubię takich chorych na głowę ludzi, gaz pieprzowy do torebki, na wszelki wypadekNie odpisuj, ignoruj, może w końcu mu się znudzi.
Hoope, moja Maryśka by brała
Owoców nie powinno się jeść na noc, bo mają wysoki indeks glikemiczny, właśnie dużo cukrów. Co z tego, że naturalnych, ale jednak cukrów
Mnie coś pobolewa dzisiaj dół brzucha, ciągnie, kłuje na środku. Przez J.S teraz na każdy ból będę reagować zawałem sercaWzięłam no-spę, siedzę, czekam. Mam nadzieję, że przejdzie. Dobrze, że w poniedziałek wizyta u gin...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 16:06
kattalinna, Hoope lubią tę wiadomość
-
Feeva, aż spojrzałam na dłoń
trochę mi urosły. Ale dziś pakując zakupu w Ikei złamał się po całości pazurek z prawego kciuka
mam teraz dylemat, bo kciuków to tak nie widać, nie?
Żeby jeszcze mi się malować chciało te moje pazury...
Głodna jestemnie mam ani pomysłu, ani ochoty na robienie... Dobrze, że menu niemowlaka przez pierwsze miesiące nie wymaga myślenia
-
My w 24 tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9865ee13df96.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 16:37
Feeva, Cola87, Katka., kamciaelcia, XKamaCX, Mała Matylda, Fatalita, Hoope, Sela, Kropka88 lubią tę wiadomość
-
Jangwa na zapodaj masz po lewej stronie zakładkę "Na forum", tam ladujesz zdjęcie, wybierasz rozmiar miniaturki i potem wklejasz ostatni link
Ps. A Ty to w ogóle w ciąży jesteś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 16:26
jangwa_maua, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Feeva, wybacz
Ja juz teraz wiem jak reagowac, ale mam nadzieje, ze u ciebie to po prostu zwykle uczucie ciagniecia. Ja mialam tak, jakby ktos mi pas zaciskal wokol brzucha, trzymal i puszczal, a brzuch stawal na sztorc podczas skurczu. Twardnial na kilkanascie sekund i puszczalo. Po nospie nie przeszlo, wzielam druga, dopiero troche sie uspokoilo ale nieznacznie, takze jak u ciebie przejdzie po nospie, to mysle ze ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 16:30
Feeva lubi tę wiadomość
-
J.S jak usiadłam to jest lepiej
Tylko dzidźko szaleje i się wypycha
Może po prostu ma fazę szybkiego wzrostu i znowu jak ostatnio to od więzadeł leci
Mam nadzieję, że nie będzie gorzej, że do jutra przejdzie
Jangwa proszzzzWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 16:40
-
Hej dziewczyny, żeby was nadrobić potrzebowałam ladnych paru godzin, a nie czytalam raptem 6 dni
Tyle się wydarzyło... J.S dobrze, że już u Ciebie lepiej. Mam nadzieję, że już tak zostanie do maja :*
Jangwa śliczny brzuszek, ale chyba po prostu za dużo zjadłaś a z tą ciążą to kłamczyszTaka jesteś chudzinka
Ja jestem wielka, mam wielki bęben, bolą mnie plecy a co gorsza bolą mnie żebra i mostek. Nie wiem czy któraś tak ma, ale czuję się tak jakby moje kości były za małe na moje ciałoI normalnie bolą mnie kości, jak dotykam się w mostek to czuję jakby były obite. Chyba, że mąż mnie boje przez sen i takie są skutki. Muszę to sprawdzić
Ogólnie cała jestem posiniaczona, bo ciągle na coś właże. Albo na stół albo na jakąś szafkę. I zazwyczaj na kancik
One na mnie po prostu czyhaja
Dziewczyny kochane mam mega dylemat. Oglądaliśmy wózki wczoraj. I ja chciałam peg perego book s w kolorze lux grey czy cos takiego. Ma wszystkie potrzebne funkcje itp. Ale... wpadł mi w oko jeszcze jeden... Ma kilka mankamentów, ale jest po prostu cudownyMamas and papas Ocarro.
Co wy sądzicie? Ceny są podobne, bo do Ocarro trzeba wszystko dokupić i wychodzi podobnie. Myślę o tym od wczoraj, normalnie już mózg mi się przegrzewa. Powiedzcie co wy byście wybrały. Może mnie jakoś olsni czy coś
Podeśle wam linki będzie może łatwiej
https://www.mulan.pl/book-plus-elite-completo-modular-3w1-peg-perego.html
https://www.mamasandpapas-polska.pl/produkt/opis/2519/wzek_ocarro_3w1_kol_grey_twill
W piateczek glukoza, ale nie wiem czy powinnam, bo nazarłam się dzisiaj ciastków, tyle ciastków, że cukiernia by się nie powstydziłaZejdzie to ze mnie do piątku rano?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 17:33
Zuzanka już z nami
-
Asix no własnie tak jak pisałam Mamas ma kilka mankamentów... Ma mała gondolę, ale spacerówka rozkłada się całkiem płasko i ma wkładkę taką z podusią, więc to jakoś tam ratuje. Ma koła piankowe, wielkie, niby jakies full wypas pokryte delikatnie gumą, ale jednak piankowe, Peg perego ma pompowane. Oba swietnie wykonane, jednak Mamas wygrywa totalnie no a wygląd to już nie muszę mówić, bo widać gołym okiem.
No i teraz kwestia wybrać rozsądnie? Czy wybrać śliczny wózek, co prawda nie jest tragiczny pod względem funkcjonalności, bo też ma prawie wszystko co potrzeba, ale jednak tutaj Peg perego wygrywa. W peg perego irytuje mnie ta budka w spacerówce, no ma cos w sobie takiego, że czegoś jej brakuje
Czy tylko ja mam jakieś dziwne fazy i widzę braki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 17:58
Zuzanka już z nami
-
To jeżeli wszystkie się chwalą brzuchem to ja też, bo mi się wreszcie wybił
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ed49427a22e.jpg
Kelegena rozumiem głos serca i nawet jeżeli kupisz go i funkcjonalne nie będzie spełniał Twoich oczekiwań to będziesz mogła sobie mówić "ale przynajmniej jest najpiękniejszy na świecie"
I jeżeli to taka półka cenowa to myślę, że i tak będzie śmigał
My postawiliśmy na x landera x move, chociaż sercem jestem zakochana w baby design dotty, ale w tym przypadku różnica w funkcjonalności jest ogromnaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 18:11
Feeva, kelegena, Fermina, Kira91, Hoope, Sela, kamciaelcia, Mała Matylda, XKamaCX, Kropka88 lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Kolagena, zawsze możesz zrobić losowanie
głupie i mało dojrzałe, ale jakże czasem ułatwia życie
Jangwa, toż to nawet spożywcza nie jest
J.S. obawiam się, że znam to uczucie paska na brzuchu... Na szczęście teraz już rzadko bo ze 2-3 razy w ciągu dnia, głównie rano i wieczorem, od kiedy łykam magnez z asparginem to tez słabsze raczej. Ale po maratonie: godzinna jazda eLką plus 1,5 godzinny spacer po Ikei brzuch cały napięty był. Dobrze, że oni tam te wygodne fotele rozstawiają ekspozycyjne