Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku jejku jestescie kochane
Zapomniałam dodać, że Peg perego ma duzo słabsza amortyzację, mamas ma na wszystkie koła, wiec moze to wynagrodzi te koła.
Od kiedy w zasadzie przestałam pracować, mam za duzo czasu na myslenie i tak to się kończy.Co jak co, musicie przyznać ze Mamas jest sliczny?
Ja x-landera miałam 10 lat temu, był swietny, teraz tez myslałam o x-landerze ale jakiś taki olbrzymi mi się wydałNie wiem, może to ja już ze starości zmalałam
Mnie się podobał z wyglądu i funkcjonalności ( co prawda widziałam tylko w necie) Bebetto Bresso Premium. Ale naczytałam się srednich opinii o Bebetto i kurcze nie wiem czy to możliwe, żeby mozna go porownac do Mamasa skoro ze wszystkimi możliwymi dodatkami jest w sumie o połowe tańszy. Jak pytałam w sklepie o tę markę, to po pierwsze mi powiedzieli ze jest bardzo ciężki no i bez porownania z peg perego czy mamasem. Kobieta własnie mi powiedziała, że jak już patrze na ciezki wózek to już sto razy lepszy x-lander własnie.
Podesle wam jeszcze link do recenzji mamasa. Wszystko w sumie jest opisane no i duzo ładnych zdjec jest
http://matkadentystka.pl/2017/03/ocarro-mamas-papas/
Nawet mąż jest nim zachwycony, a on ogolnie wchodzi do sklepu i mówi - "wybierz co Ci się podoba, mnie wszystko jednoByleby nie za drogie
"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 18:14
Zuzanka już z nami
-
Kattalina żeby to było takie proste
Ja się boję, że potem bedę żałować, więc to musi być przemyslana decyzja
Ogolnie na starośc jakas taka mało spontaniczna sie zrobiłam
Kiedys to wszystko na spontanie
Boże czy to już ten wiek, kiedy dzieci twierdzą, że jesteśmy starzy?
Jak byłam mała i słyszałam, że ktoś umarł jak miał 30 lat i cała rodzina lamentowała, że taki młody był bla bla to siedziałam i zupełnie nie wiedziałam o co im chodzi. 30 lat to już chyba ta pora...
Czy tylko ja tak miałam?
A teraz człowiek 31 już ma a w duchu 18No może teraz juz ze 20 w zwiazku z brakiem spontaniczności
kattalinna lubi tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
Kattalina, to niedobrze, straszne to jest
Trzeba odpoczywac wiecej, nie ganiac.
Ale macie brzuszki, ja nie wstawiam, nie ma co. Patrze i sie napatrzec nie moge, czekam na swoj i tez sie pochwale! 4 kg na plusie, nic sie nie ruszylo w zadna strone, ech.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 18:30
-
Odpoczywam wcale niemało
i czuję się dobrze ogólnie. Młoda też. Dziś tak kopała i szalała, że mi kot na brzuchu podskakiwał
akurat się położył tak, że kark i łepek miał na brzuchu, a niunia bezpośrednio pod nim
chciałam filmik nagrać, ale oczywiście przestała jak tylko włączyłam kamerę.
Kolagena, Ty to młoda d.pa jesteś -
Ej jak wy się chwalicie to i ja chce
Kattalinna młoda dupa to ja byłam kiedyś, teraz jedynie wielka dupahehe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa2170019c22.jpg
Mąż mówi, że nie używałam calgonu i tak się własnie to skończyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 18:45
Fermina, jangwa_maua, Feeva, Cola87, Hoope, Sela, kamciaelcia, Mała Matylda, XKamaCX, kattalinna, Kropka88, Fatalita lubią tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
kelegena wrote:Asix no własnie tak jak pisałam Mamas ma kilka mankamentów... Ma mała gondolę, ale spacerówka rozkłada się całkiem płasko i ma wkładkę taką z podusią, więc to jakoś tam ratuje. Ma koła piankowe, wielkie, niby jakies full wypas pokryte delikatnie gumą, ale jednak piankowe, Peg perego ma pompowane. Oba swietnie wykonane, jednak Mamas wygrywa totalnie no a wygląd to już nie muszę mówić, bo widać gołym okiem.
No i teraz kwestia wybrać rozsądnie? Czy wybrać śliczny wózek, co prawda nie jest tragiczny pod względem funkcjonalności, bo też ma prawie wszystko co potrzeba, ale jednak tutaj Peg perego wygrywa. W peg perego irytuje mnie ta budka w spacerówce, no ma cos w sobie takiego, że czegoś jej brakuje
Czy tylko ja mam jakieś dziwne fazy i widzę braki?
Może zabrzmię nudno, ale ja bym wybrała wózek bardziej funkcjonalny, który spełnia moje wymagania w kwestii użytkowania, wygląd jest dla mnie sprawą drugorzędną. Co mi po pięknym wózku, który będzie mnie wkurzał?
Miałaś okazję oba zobaczyć na żywo? My nasz wybraliśmy po przejechaniu się po sklepie - to była miłość od pierwszego prowadzenia, wygrał bezkonkurencyjnie z innymi jakie oglądaliśmy. Mieliśmy obrane inne wózki ale na żywo nie było love, a kupiliśmy Bebetto, którego nie braliśmy wcześniej pod uwagę.
Edit: Ja mój wózek ubóstwiam i drugi raz wybrałabym ten sam, uważam że Bebetto są super, świetnie się prowadzą ale my celowaliśmy w niższą półkę cenową - 1500-1800 max.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 19:00
Matylda
-
Kelegena, ja bym brała drugi, jest śliczny.
Niby to nie takie istotne, ale kilka wózków odrzuciłam, bo brzydkie i nie obchodziło mnie jakie mają funkcje. Nie chcę Cię namawiać do złego ale możesz jeszcze poszukać i znajdziesz taki "najpiękniejszy" i bez mankamentów.
Mój Mąż jak zobaczył nasz wózek powiedział: "dokładnie tak go sobie wyobrażałem", a ja w szoku, że w ogóle myślał o czymś takim!
Dziewczyny, śliczne brzusie.Jangwa - przyznaj się, najadłaś się pączków po prostu.
Ja też wstawiam, skoro idziemy hurtem.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/52bb816b2edf.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 18:56
Feeva, Cola87, Hoope, Sela, Mała Matylda, kamciaelcia, kattalinna, XKamaCX, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Kelegena, Fatalita piękne brzusie
Fermina Ty to też się pączków najadlas, przyznaj sięa Tłusty Czwartek dopiero 8.02
Czuje się przy Was jak macioraWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 19:05
Fermina, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Kelegena ja jestem romantyczka wybrałabym ten piękny. Ten funkcjonalny i tak w życiu może się okazać z mankamentami a w tedy będziesz myśleć że trzeba było brać ten drugi ,a jak wybierzesz ten piękny to bierzesz że świadomością że może nie jest doskonały ale to ten co zdobył twoje serce .
Ja to już jestem taka stara że moje dziecko jak w szkole omawiali czasy średniowiecza to powiedział że uczyli się jak było kiedyś " no wiesz mama za twoich czasów"kelegena, Kropka88 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d378e51a9a48.png
A to moj jakies zdjecie sprzed kilku dniWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 19:32
jangwa_maua, Hoope, kattalinna, XKamaCX, kamciaelcia, Kropka88, Fatalita, Feeva lubią tę wiadomość
-
Fermina też kpisz sobie
J.S, przynajmniej bluzą nadrabia
Kolagena, ponieważ Ty faktycznie jesteś w ciąży i wózka berdysz potrzebować, to jeszcze dodam od siebiewcześniej nie chciało mi się wchodzić na te linki, ale w końcu zajrzałam. Mnie bardziej podoba się ten pierwszy
nie czytałam opisów, bo rozumiem, że obecnie są mniej ważne
Bebetto też mi się podobająakt cieszę się w sumie, że nie muszę jednak szukać i decydować. Od siostry dostaje tako, nawet nie wiem jaki model. Kolory nie do końca moje, ale wstydu też nie będzie, a młodej wszystko jedno. Grunt, że wózek dobry, sprawny, siostra zadowolona z użytkowania. Jak mi nie będzie pasować spacerówka to nie będzie mi szkoda wydać kasy na nową przynajmniej
J.S lubi tę wiadomość