Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
XKamaCX wrote:
Feeva, teraz to mnie zdolowalas! Tłusty czwartek jest 8.02.?MAM WTEDY GLUKOŚMIERĆ
to znaczy że nie będę mogła sobie zjeść pączusia?
Ej, nie bawię się tak!
Jak nie umrzesz to po badaniu w ramach nagrody możesz zjeść i 5
O ile będziesz mogła patrzeć na słodkie po tym ulepku hehe
Matylda
-
kattalinna wrote:A o której wtedy jesteś w labie?Matylda
-
Kamcia jeśli wstawiłas fotę, to ja nie widzę
Ja sikam rano i wstawiam do lodówki. Nie pojadę nieprzytomna, bo źle się wtedy czuję.
J.S nie kombinuj, leżenie łagodzi skurcze i wydłuża szyjkę, brzucha nie masz ale jak dostaniesz, to poczujesz. Może inaczej - oszczędny tryb życia. Zamontujemy Ci kamerkę. Jak trzeba, to w tyłku.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Saperek wrote:Chyba jestem jedyna która nie wstaje w nocy do wą
Wiem wiem pewnie długo to nie potrwa :p
Ja rzadko wstaję, kilka razy zdarzyło się koło 3. A tak to ok. 7, czasem i o 9ale jak na złość gdy wczoraj miałam jechać to wstanie było... Ale ok, jutro jadę tam czy siak bo potem to już nie będzie kiedy. W sobotę gin.
Też mam zestaw magnez + luteina + nospa, z tym że tę ostatnią biorę doraźnie. -
Boję się wywoływania porodu. Jakakolwiek ingerencja medyczna budzi we mnie sprzeciw. Życzę sobie, żeby Fiflak był ze mną zgodny w tym temacie.
Co powiecie na imiona Tymoteusz i Olivier? Tymek lub Oli.Feeva, Kropka88 lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Mam bratanka Tymka, inteligentny, ułożony dzieciak. Oliviera znałam jednego i nie lubiłam. Absolutnie subiektywnie brałabym Tymka.
Dogonimy Cię, Kamcia.W spadku wagi pewnie nie ale brzuchami się jeszcze wyrównany.
Ja przed pobraniem moczu budzę się o 6, mecze godzinę, że chcę siku ale trzymam do 7 i pobieram. Zawoże Męża do pracy, jadę do Labu, tam jestem ok 8:20. Koniec procedury. Nie mogę się doczekać aż znowu będę miała swoje autko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 21:58
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Fermina, ja bym chciała już umieć jeździć i mieć uprawnienia na to
Kamcia, nie to, że chcę się licytować, ale wiesz... można spróbowaćale uczciwsze chyba byłoby porównanie np. BMI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 22:03
Fermina lubi tę wiadomość