Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pawojoszka mam dokładnie to samo
Syn też tak mówi
A jak mówie,że grałam w jakaś grę na playaku to siedzi i sie dziwi jak to możliwe, że w moich czasach były takie technologie
Brzuchole wszystkie piękne
A co do wózka to chętnie bym poszukała jeszcze i nawet probowałam, ale nie znalazłam nic co by mi jakoś mega wpadło w oko. A ten chromowany stelaz tak mi się spodobał, że szok. Na prawdę jest mega ślicznyNo chyba, że macie jakieś super mega piękne wózki z taką ramą i pompowanymi kołami to chętnie zerknę. Powinnam chyba sama zacząć projektować te wózki
bo nie ma żadnego idealnego
J.S lubi tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
Śliczne brzuszki dziewczyny
Fermina i jangwa, oszukujecie! Przyznać się!
To ja też się pochwalę, a co! Wkoncu wyszedł
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7789c43ea9b0.jpg
Feeva, teraz to mnie zdolowalas! Tłusty czwartek jest 8.02.?MAM WTEDY GLUKOŚMIERĆ
to znaczy że nie będę mogła sobie zjeść pączusia?
Ej, nie bawię się tak!
A co do wózków, to my mamy Mutsy Evo Farmer Misttydzień temu przyjechał
(wybaczcie jeśli już kiedyś wspominałam, ale nie pamiętam ;d)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 19:51
Hoope, J.S, kattalinna, Mała Matylda, kamciaelcia, jangwa_maua, Kropka88, Fatalita, Feeva, Kira91 lubią tę wiadomość
-
Ja proponuję ignorować te bez brzucha.
J.S też, jak wyjdzie ze szpitala.
Kattalinna dobrze piszesz, tylko tej, co faktycznie jest w ciąży. Reszta się obżarła.
Nikomu już nie można ufać.
Kelegena zapomniałaś sie wytłumaczyć z nieobecności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 19:52
J.S lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Fermina wrote:Kama, może z tej okazji glukozę Ci przeliczą na pączki.
Ja mam 9.02 więc też raczej będę musiała odpuścić słodkości.
Bardzo zgrabny brzusio.
Pewnie czarny kolor tak zadziałał -
Przestancie, bo sie smieje do telefonu, a pamietajcie ze mam wspollokatorki na sali hahaha
Hoope, taaak, prawdopodobnie, ale chyba poprosze o zaswiadczenie, coby moim kolezankom udowodnic, ze mam olruszka w srodku
Fermina, odezwala sie...a ja ci daje pigwe, chudzielcu! Jak to kobieta kobiecie... takie rzeczy, wiecie co.kattalinna, Hoope lubią tę wiadomość
-
Hoope już się tłumaczę
Ogólnie większego wytłumaczenia nie mam
Albo coś tam załatwiam na miescie albo wyłaze z domu z dzieckiem na sanki albo spie cały dzien jak stara babcia
A raczej leze, bo mam bezsennosc od kiedy jestem w ciazy
i tak poleguje i przysypiam co jakis czas
i tak jakoś mi nie po drodze było ostatnio z laptopem
Ale już jestem, wróciłam, będę was zanudzaćJeszcze będziecie miały mnie dość
Zuzanka już z nami
-
kattalinna wrote:Po co wychodzić na sanki, włącz mu zjazdy na playaku
Kurde, że też o tym nie pomyślałamOgólnie u nas teraz ferie, gdyby mógł to by siedział 24 h na playaku
Ale ale u nas są zasady. W ferie dostał łacznie 14 h gry na playu i 14 h gry na telefonie, co uwazam i tak za duzo, no ale już nie chce być tragiczna
Niestety wszystko już wykorzystał i czyta książkitakie życie
kamciaelcia, kattalinna, Feeva lubią tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
Kelegena z dzieckiem na sanki, też kaprysy macie. Żeby mi się to nie powtarzało, że Cię tyle nie ma!
J.S zaświadczenie od lekarza, a wiesz, że to niegłupie? Oczywiście na odpowiednim formularzu - dla forumowych koleżanek. Od wszystkich plaskatek.
Fajnie, że tak szybko opanowaliście brzusio :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 20:18
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Kattalina, wzorowa matka, to nieglupie. Po co sie meczyc haha
Hoope, porozmawiam z samym orduynatorem jutro o tym, czy bylaby taka mozliwosc, mam nadzieje ze tak! Jutro wstawiam specjalne zaswiadczenie.
Tez sie ciesze... oj, bardzo, mam nadzieje ze to nie bedzie bezwzgledne lezenie, tylko delikatne chodzenie, chociaz jakis spacer czy do szkoly rodzenia, ale zobaczymy. Podobno lezenie tez nie jest calkiem dobre, ale wydluza szyjke tak mowia. Byl dzisiaj inny lekarz mowi, ze ja jutro do badania jestem wpisana i jak cos, to wyjscie. Brzuchol miekki, elegancja francjaCzytalam o luteinie, podobno potrafi tak zadzialac, ze dziewczymy po terminie nawet rodza, ale co sie strachu najadlam, to moje przez tego malego diabelka. Wiecie, teraz bede sie mega wsluchiwac w swoje cialo, jakas przewrazliwiona jestem.
Dzisiaj transportowali wczesniaka do innego szpitala w takim inkubatorze do przewozu, wiecie straszne ten strach rodzicow. Dziewczyna rodzila go przez cc i wypisala sie na wlasne zadanie...kattalinna lubi tę wiadomość