Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kira
Test obrzęków:naciskasz nisko (bliżej kostki) piszczel. Jak zostaje wglebienie to są obrzeki(opuchlizna to juz większe obrzeki, ten test znajduje już te mniejsze)
I jak jestes czula na siusianie to pokrzywa zza dniamnie na noc bardziej nie rusza
Piję juz druga w ciążę a przecież z synem przechodzilam na końcu lato-obrzękow brak
Z córka-była zima-nie miałam tak dobrzebutow nie dopinalam w listopadzie
-
Kira gratuluję
Ja żeby założyć skarpetki albo buty muszę usiąść
Co do puchnięcia, to jeszcze nie puchne, ale przed porodem będę musiała zdjąć obrączke bo od początku ciężko schodzi (mam grube kostki), a jest to obrączka z historią po dwóch pokoleniach z 1933r więc rozcinac szkoda
Ja zrobiłam foto z innej perspektywy, wyglądam na nim jak maciora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 11:00
Kropka88, kamciaelcia, Kira91, Fatalita, J.S, Katka., Mała Matylda, kattalinna, malwka08, jangwa_maua, pawojoszka, XKamaCX, Hoope, Sela, Witch15 lubią tę wiadomość
-
Feeva piekny Brzunio
i piekna historia z obrączkami, nasze sa po Męża Dziadkach,ale przetapiane bo duuzo za duże byly
Efka, czytalam żeby w ciąży 3x w tygodniu pic..Feeva lubi tę wiadomość
-
Nasze są po pra Dziadkach i Dziadkach
Rodzice mojego mieli własne.
I dostaliśmy obrączki właśnie od mojego T Babci jako prezent ślubny
Musieliśmy zmniejszyć tylko obrączkę Męża, moja pasowała jak ulałkattalinna lubi tę wiadomość
-
U nas tez to byl prezent ślubny
lubie takie historie, jakbym miala możliwość to pewnie i suknie bym założyła po prababci
o ile by pasowala
Meza Dziadkowie byli ze soba ponad 50 lat..
póki śmierć ich rozlaczyla.. Męża Rodzice juz 30 (w Święta rocznica byla) a moi rodzice i dziadkowie ze soba nie wytrzymali za dlugo haha, także ciesze sie ze obrączki po Dziadkach Męża sa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 11:29
-
Też mamy obrączki prezentowe
tylko nasze są przetapiane z różnego złomu złotego, ale już jakaś historia. Wzór najzwyklejszy na świecie, takie dla nas najładniejsze
Suknia moja czekała dwa lata na kupca, poszła latem tego roku, dziewczyna miała ją pociąć... Gdybym wiedziała, że będę w ciąży jeszcze z córką to bym nie sprzedała -
Feeva, co za samokrytycyzm, w dodatku nieadekwatny – masz ładny, okrągły brzuszek
Bardzo mi się podoba pomysł noszenia obrączek po poprzednim pokoleniu udanych małżeństw, tak pozytywnie Wam zazdroszczęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 23:34
kamciaelcia, Feeva, Kropka88, Kira91, jangwa_maua, kattalinna, Katka., pawojoszka, XKamaCX, Hoope, Sela lubią tę wiadomość
-
My jeszcze obrączki mamy przed sobą, ale raczej będą zwykłe sklepowe, bo żadna tradycja nam się nie uchowała
A tam, to my rozpoczniemy tradycję
Wczoraj nie miałam do tego głowy z powodu depresji glukozowej, ale dzisiaj przedstawiam Wam mnie i mój brzuch
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/647ee3833b97.jpgFeeva, kamciaelcia, Kira91, jangwa_maua, Mała Matylda, kattalinna, Katka., amygdala, pawojoszka, XKamaCX, Hoope, Sela, Witch15 lubią tę wiadomość
-
Feeva wrote:My też zwykłe najzwyklejsze półokrągłe
Jeszcze z pomarańczowego złota
Czemu Wy tak wolno rośniecie, a ja tak szybko?
To mamy chyba takie same obrączki
I tez sobie zadaje to pytaniew ogóle dziewczyny ładnie ubrane a ja wyskoczyłam w spodenkach "antygwaltach" i teraz mi glupio haha