Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba mam dzisiaj jakis kryzys, do maja jeszcze jest tyyle czasu , chociaż wiem ze szybko zleci i ogolnie pewnie tak marudze przez to ze dzis nie pospalam, zgnizlizna za oknem,nic mi sie nie chce, waga na plusie i ogolnie sama nie wiem o co mi chodzi hahhahahahaha
-
Weszłam na maila i dostałam maila na rok abonamentu gratis za to, że już długo z nimi jestem. Czyli jednak to wiadomość zadziałała.
Piękne macie brzuszki. Też lubię historie, że coś przechodzi z pokolenia na pokolenie
może ja coś zakupię dla córek aby dalej przechodziło i kiedyś powiedzą prawnuki, że to od prababci ...
.
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Feeva, ja najpierw mam problemy z oderwaniem się od łóżka, a jak się uda to przyklejam się do narożnika, już mam dołek wysiedziany na moim lezankowym miejscu
ale dziś mnie zmotywował telefon od instruktora, dzięki czemu w labie byłam 10:05 a nie 11:50 (czynne do 12). Teraz obiadek i za niecała godzinkę znowu mam jazdę więc posiedzę z leniem
-
Rano tylko pojechałam po bułki i przedłużyć ubezpieczenie za samochód i jak wróciłam tak nic mi się nie chce
Poszłabym na spacer, ale sama nie lubię po pierwsze, a po drugie nie chce mi się grajdolić znowu z i po schodach z 4 piętra
Tym bardziej, że ciężko mi to idzie. Jeden postój w połowie muszę zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 12:55
-
Kattalinna zazdro, że masz windę. U mnie w moich prl-owskich blokach niestety takich luksusów brak
Haaaaaa, oddzwonił do mnie gin. Nie muszę powtarzać tego słodkiego paskudztwa ani nic już w tym kierunku robićKropka88, Mała Matylda, pawojoszka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduje, ze ja w domu! Nie mam calkowitego nakazu lezenia, tryb oszczedny po prostu. Moj jak mnie zobaczyl, to powiedzial, ze w kroplowce pasze mi dali, bo tak mi brzuch urosl
I faktycznie, jest jak nic wiekszy, z dnia na dzien.
kamciaelcia, Feeva, Kira91, jangwa_maua, Katka., Mała Matylda, pawojoszka, kattalinna, XKamaCX, Hoope, Sela, Lukrecja, Kropka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJ.S. dobrze slyszec, ze jestes juz w domu
Piekne macie te brzuszki. Ja dzis fotografujac swoj zauwazylam, ze chyba nie tylko brzuszek mi urosl..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6cda46dc55f.png
Ostatnio powaznie sprzeczam sie z partnerem. Najpierw przez prawie trzy miesiace staralam sie o norweski numer pesel. Teraz, gdy w koncu sie udalo, pojawil sie stres w zwiazku. Klotnie sa co raz powazniejsze. Nie wiem jak dlugo wytrzymamy. Nie mam o tym komu powiedziec, bo udaje, ze wszystko jest OK, dlatego chociaz Wam napomkne. Dzis caly ranek spedzilam placzacFeeva, Katka., Mała Matylda, pawojoszka, XKamaCX, Hoope, Sela, kamciaelcia lubią tę wiadomość