Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No można, wariacje dowolne
J.S., może coś znajdziesz dla siebie https://portal.abczdrowie.pl/problemy-z-cera-w-ciazy. Ale może warto rozważyć wizytę u dermatologa? -
No Kattalinna ja dla bezpieczeństwa innych bym podała instrukcję użytkowania tej skarpety, bo jak widzisz wyobraźnia nie zna granic
J.S. Ja polecam na takie rzeczy płyn do mycia La Roche- Posay Effaclar.
Ten https://www.ceneo.pl/5919047
Są też w mniejszym opakowaniu, można dorwać na promce za 20 zł w aptece. Jest cudowny, mnie wyleczył z wielu problemów skórnych, dwa razy dziennie myj nim plerki - powinno pomóc choc troche. Bo niestety u nas to kwestia raczej hormonów, a z nimi za wiele nie zrobimy.
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Ja jestem pod tym względem dziwna, bo na prawdę nie znam takich domowych sposobów na walkę z infekcjami:D szczytem magii dla mnie jest stawianie baniek na plecach:D gdyby nie to że parówki się stosuje też na wagry to przypuszczam że też bym przykladala wedline:D
J.S. Mi na takie eksplodujace wulkany pomagał olejek herbaciany, smarowany patyczkiem. -
nick nieaktualny
-
Co Was te parówki tak bawią, w pierwszej chwili też pomyślałam o tych do żarcia
J.S masz nowe przezwisko, parchatka
W ogóle objadłam się a tu tak obrzydliwie teraz.Mała Matylda, J.S, Feeva lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Kattalinna ogólnie miałam nie iść
Bo już raz rodziłam i nawet wtedy nie chodziłam. Wiem tyle, że jak sie już rodzi to się zapomina o całym swiecie, a szczególnie o tym czego uczyli w szkole rodzenia
W bródnowskim nawet 10 lat temu opieka była super i połozna przychodziła, pytała, mówiła co i jak ikiedy trzeba zrobić. Więc nie wiem. W Bródnowskim na pewno jest, ale płatna. Nie wiem ile, bo sie nie dowiadywałam, a jak już iść to chyba lepiej tam gdzie się ma rodzić. Tak mi się wydaje przynajmniej
A Ty się gdzieś wybierasz?Zuzanka już z nami
-
Powróciłam do domu przebadana z każdej strony
Nie taka glukoza straszna jak ją malują, choć specyfik mało apetyczny. Dziękuję za kciuki – jak widać pomogły
Kelegena, jeśli na targach natkniesz się na wózki Anex Sport, to ja jestem bardzo zainteresowana ich nowymi wzorami
Fatalita – padłam po historii z parówkami
Wowka, pomysł przykładania do czoła stopy ubranej w skarpetę wypełnioną solą też bombowy
Ile to się człowiek może nauczyć na forum
Kropka88, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Mała Matylda na pewno się natknę
Mogę cyknąć jakieś fotki czy coś
Chyba, że się tam zgubię. Nie chcę się wtrącać, bo osobiście tego wózka nie znam, bardzo mi się podobał na początku, ale poczytałam opinie i trochę się przestraszyłam. Czytałas? Wiadomo, że zawsze się znajdą zadowoleni i niezadowoleni, ale tak na wszelki wypadek zwracam uwagę
Ja osobiście zastanawiam się jeszcze nad Cybexem Balios S. Ale jak to ja, muszę go dotknąćHehe
Chyba, że znacie i macie jakieś opinie, chętnie poczytam
Mała Matylda lubi tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
Ja też nie od razu zalapalam o tych parowkach
Za wyprawkę też się tak zabieram, że dalej nic prawie nie mam
Co do pryszczy i innych dolegliwości niestety nie pomogę bo się nie znam:p
Probowalismy z chłopakiem dzisiaj zamontować fotelik i poleglismy bo nam się pas zacial i nie chciał puścić... -
kelegena wrote:Kattalinna ogólnie miałam nie iść
Bo już raz rodziłam i nawet wtedy nie chodziłam. Wiem tyle, że jak sie już rodzi to się zapomina o całym swiecie, a szczególnie o tym czego uczyli w szkole rodzenia
W bródnowskim nawet 10 lat temu opieka była super i połozna przychodziła, pytała, mówiła co i jak ikiedy trzeba zrobić. Więc nie wiem. W Bródnowskim na pewno jest, ale płatna. Nie wiem ile, bo sie nie dowiadywałam, a jak już iść to chyba lepiej tam gdzie się ma rodzić. Tak mi się wydaje przynajmniej
A Ty się gdzieś wybierasz?dlatego myślę nad tą http://www.zoztargowek.waw.pl/?go=prof_szkolarodzenia tylko w muszelce ze względu na godziny. Tylko zebrać się nie mogę
ta szkoła to pod kątem męża tak naprawdę, choć oczywiście on jest zdania, że mu to niepotrzebne...
-
kattalinna wrote:W Bródnowskim 390 i to jest argument przeciw. Wcześniej było 450 ale w innych jest za darmo to przesadzają
dlatego myślę nad tą http://www.zoztargowek.waw.pl/?go=prof_szkolarodzenia tylko w muszelce ze względu na godziny. Tylko zebrać się nie mogę
ta szkoła to pod kątem męża tak naprawdę, choć oczywiście on jest zdania, że mu to niepotrzebne...
W przychodni przyszpitalnej przy Praskim jest darmowa szkoła rodzenia dla zameldowanych w Warszawie. Zajęcia zaczynają się zwykle po 18.kattalinna lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Mamy wspólnego męża??
-
Ulli88 i jak wrazenia? Bo ja patrzałam w sklepie na priama... Ale cena i wyglad do mnie nie przemówiły. Szczerze to wcale mi sie nie podoba, a ja nie chce kubełkowej spacerówki, wiec ta wersja była jeszcze drozsza. Ze wszystkim co potrzeba wyszło ponad 8 tys. w zwykłym kolorze...A bajery typu narty nie są mi do niczego potrzebne.
Ale ten balios, zastanawia mnie tylko ta gondola, czy ona ma jakis przewiew? jakies okienko, cokolwiek? Nigdzie w necie nie znalazłam informacji na ten temat, trzeba bedzie poczekac do targówi dotknąć
Wiem ze na Karowej jest tez bezpłatna szkoła rodzenia, dzisiaj pierwszy dzien, bo kolezanka sie zapisała.Zuzanka już z nami
-
Dzieki dobre kobiety, kupie ten produkt. Bylam w aptece ale mnie pogonili, zeby isc do dermatologa, bo jednak to duza powierzchnia, punktowo dali by masc, ale tak niestety nie, zamowie to co poradzilyscie, bo oszaleje.
Hoope, dzieki dobra duszoOd razu mi lepiej haha, zamiast po nicku to bedzie „Ciekawe co u parchatki”
Mala Matylda, dla mnie glukoza byla spoko
Dzisiaj nazarlam sie plackow ziemniaczanych, a na kolacje robie bagietki z pieczarkami i serem. MniamBoze do czego to doszlo, ze ledwo zjem obiad i mysle o kolacji.
Mała Matylda, Hoope, kattalinna lubią tę wiadomość