Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech
Tracę serce do tych wszystkich wizyt
Mam wrażenie że po każdej już wychodzę z nerwem. Dobrze ze s3 wracałam bo można przygazowac...
Nastepna wizyta za 3 tyg...o nie nie...przeloze i wyjdzie jedna przed porodem a nie jeszcze dwie...w dodatku dupa mnie boli. Doslownie...
Istar lubi tę wiadomość
-
Hej
U mnie bialo, sypie snieg. Wiosna odwolana
Efka, ja na poczatku roku zdrowo opierdzielilam kogo trzeba bylo I sie skonczylo docinanie.od tamtej pory ani nie jestem porownywana do Szwagierki, ani nie slysze ze jestem pulpet.
Tylko pieszczotliwie od Mamuski slysze "grubasku".
A ostatnio siedze sobie wieczorem po nasmarowaniu sie naga od pasa w gore I Maz mnie podsumowal ze wygladam jak Buddano nic, tylko zabic... smiechem
Feeva, malwka08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie, nie było mnie kilka dni, teraz nadrabiam czytanie. Widzę, że nie tylko ja załapałam doła
od kilku dni jestem wycieńczona, od rana nie mam na nic siły, płaczę nawet kilka razy dziennie (w sumie nie wiem dlaczego). Nie wiem co mi jest, za tydzień wizyta, może mi przejdzie do tego czasu.
efwka83 jakbym czytała o sobie, płaczliwość, nastrój depresyjny, mąż też ma wolne, żeby ze mną posiedzieć. Nie wiem o co chodzi z tym dopierdzielaniem ciężarnej, ale ludziom odbija. Wczoraj usłyszałam od bliskiej mi kobiety "czy widać po niej, że w przeciwieństwie do mnie schudła" wtf? Powiedziałam jej, że moze schudła, ale i tak ja jestem szczuplejsza, a to że przytyłam to nie efekt nażarcia się w MC Donald tylko tego, że noszę w sobie dziecko w przeciwieństwie do niej. Obraziła się, że na żartach się nie znam.
Zawsze byłam szczupła, wku..... mnie że ludzie próbują mi wmówić, że jestem gruba. Ja tego tak nie odbieram, rozumiem jakbym przytyła 25 kg, ale bez jaj. Dla mnie to stan przejściowy.
Przyszło moje zamówienie z ali, najlepsze jest to, że przyszło równolegle z innym, które rzekomo jest w drodze, także miałyście racje, że to śledzenie przesyłek to ściema.
Mycha666, kattalinna, Mała Matylda, Katy, Fermina lubią tę wiadomość
-
Kira kochany Mąż
MajowaMamusia dobrze jej przygadałaś! Takim ludziom trzeba dowalić, wtedy wiedzą, że nie mają pola do popisu
Oczywiście, że śledzenie paczki na ali to ściema. Mi kiedyś przyszła paczka po 3-ech miesiącach od pojawienia się w aplikacji wiadomości, że paczka jest już w kraju... -
hehe
położna środowiskowa bylanie musiałam się zgłaszać bo miała moje namiary z poradni
spoko babka więc szybko i sprawnie, przeciez trzecia ciaza, karta ciązy założona
no ale jak zwykle mnie zastała w gaciach i bałagan w salonie (piotrus piłeczki, szuflade i karafki powywalał-jak co dzień) -
nick nieaktualny
-
PychoKaty! Tak nie można!
Kira, to i tak dobrze, ja zadzwoniłam do mojego M. że ma kupić ziemniory, bo ja nigdzie dzis nie wychodze i nic nie robie. Dobrze, że wczoraj zamarynowalam mięcho i musi je sobie tylko do piekarnika wsadzić. Mądra wczorajsza Ja
Kira91, Katy lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
nick nieaktualnyKaty a co to?
Mnie dziś głowa boli, ciśnienie jakieś wysokie mam
Mi sie udało torbe moją spakować, jeszcze tylko kosmetyczka, staniki i woda i może uda się w jedną torbe spakować.
Ja się zastanawiam właśnie czy dokupić płyn do płukania, będę prać wózek i nie wiem czy się zacieki nie porobia -
Boże, dziewczyny, nie dowierzam co się dzieje na tym świecie. Może nie tyle na świecie, co u nas w tej jeb... Polsce. Właśnie obejrzałam filmik na fb za fanpage'u SokzBuraka. Jestem wściekła, zażenowana i ręce mi opadają.
https://www.facebook.com/sokzburaka/videos/2078733365694014/?hc_ref=ARTBl649D_ut7X4-KUHQp3G2JF_KdZ-08DpjBrFym69Kfo0XZFpzdAZvYXu0kfoKwJY
Przez tych jeb****ch PiSowców kobieta w Polsce nie będzie miała żadnych praw. ŻADNYCH. Jakim prawem faceci decydują o naszych ciałach i życiach?! Nie rozumiem.
Poronisz - jesteś potencjalnym zabójcą. Lekarze nie będą mogli ratować życia kobiety i/lub dziecka, jeśli nie będzie w stanie bezpośredniego zagrożenia życia. Nie będzie badań prenatalnych, więc nie będzie można leczyć chorego dziecka jeszcze w łonie matki, jeśli zajdzie taka potrzeba, bo lekarz będzie mógł iść za to za kratki do 3-ech lat.
No paranoja. Jestem tak zbulwersowana, że chętnie wzięłabym kałacha i powystrzelała wszystkie te pisowskie ścierwa.
Mam nadzieję, że znajdzie się kiedyś na tyle odważny, żeby się tego podjąć.Patk, Mycha666, Sela lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a tak apropo pakowania torby szpitalnej.. zastanawiam sie czy w szpitalu daja koszule do rodzenia, bo szkoda by bylo swoja upierdzielic krwia. Na cc wiem ze daja te jednorazowe, a do sn?
zastanawiam sie nad kupnem czegos takiego:
https://naszsmyk.pl/pl/p/Jednorazowa-Koszul-do-Porodu-do-Karmienia-r.-L-XL/5416?gclid=EAIaIQobChMIi7zAiuD_2QIVCLcbCh05FwxcEAQYASABEgLnLvD_BwE
Co myslicie??