Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Efwka, to zrozumiałe, że jest ci przykro, jak tyle osób tak mówi. Ale jesteś w ciąży i to zaawansowanej, to jak masz wyglądać? Niektórzy ludzie lubią się za bardzo interesować takimi głupotami dotyczącymi innych. A czy dziecko jest duże czy małe, to jakie ma to znaczenie? Ważne, że jest, że o niego walczyłaś i że niedługo już się urodzi. I czy będzie miało 2,5 czy 4,5 kg, to będzie twoje wyczekane i wywalczone.
-
malwka08 wrote:Fermina ja będę rodzic w Wejherowie. Koleżanki rodziły, bez komplikacji, zadowolone jakkolwiek to nie brzmi. Także mam nadzieję, że będzie ok.
-
nick nieaktualnyDziewczyny zdarzają Wam się klocia w pochwie?
Od tygodnia mnie tak dopada a dzisiaj to bardzo bolesne, kiedyś przed ciążą miałam tak przy infekcjach. Teraz nie wiem czy mnie coś dopadło po basenie (innych objawów na razie jeszcze nie mam) czy to coś innego?
-
nick nieaktualny
-
Wyniki gbs tez odebralam i niestety pozytywny a wzrost bardzo obfity+++. Nogi sie podemna ugiely i Panika. Zadzwonilam do ginekologa, ktory stwierdzil ze nie leczymy. Dopiero przed porodem. Moge jedynie brac lactovaginal, zeby zmniejszyc ilosc i tyle. Dodatkowo wyczytalam w internecie zeby zmniejszyc ilosc spozywanych cukrow, bo dla paciorkowcow jest to pozywka do rozmnazania. Od dzis odstawiam slodycze:-(
-
Ewfka ja to bym była równie miła jak ci komentujący. Sorki ale za bezmyślne obrażanie czy sprawianie przykrości nie mam litości.
Barbarka nie Ty jedna, niestety, statystycznie co 3 osoba dorosła jest nosicielem. Wydaje mi się, że nie czytałaś wstecz a temat był świeżo poruszany.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Barbarka89 tak Puck jest ok, ale posiada chyba tylko I stopień referencyjnosci i jak coś byłoby nie tak to przewoza maluszka do Gdańska. Jeżeli chodzi o Redlowo to zupełnie odpada, widzisz znam z tamtąd nieciekawe przypadki, a jeden tragiczny nawet ostatnio w TV.
Szpital, szpitalem... A wiadomo zależy od personelu na jaki trafimy i jak będzie przebiegał nasz poród. -
Mam farta, zawsze ktos jest na warcie jak ja jestem
Od 3:30 dumam i z boku na bok sie przewracam, wykonczymy sie. Ja sie czuje jakbym powrocila do I trymestru, bo wtedy nie spalam w ogole.
Kattalina, ide przyrzadzic przystawki na imprezke. Co dzis preferujesz? -
Ja glodna nie jestem, ale napilabym sie zimnego soku jablkowego, a nawet takiego nie mam, tylko woda u mnie na strazy. Suszy mnie tak okropnie, ze az wylaczylam na noc ogrzewanie bo myslalam ze to od tego, ale jednak nie, takze spalam w chlodnym i nadal bylam spragniona
Tez licze na sen, ide cwiczyc oko. -
Ogrzewanie?? Nie pamiętam co to bo u nas się nie stosuje
za to chwilę temu robiłam wietrzenie bo gorąco, a bardziej duszno... Czas przerzucić się na letnią wersję piżamową.
Młoda tak mi się wierci, że telefon trudno utrzymać bo ręce opieram na brzuchu oczywiście