Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje udanych wizyt .
Człowiek to jest głupi myśląc że coś sobie może zaplanować. Miałam sobie dziś rozpiskę na święta zrobić i co i dupa . Mały wczoraj zaczął kaszleć coraz bardziej no to nic tylko z rana do lekarza a on że na oddział . Co się biedny naprzechodzil ,ani jeść ani pić nie chce podejść do siebie nikomu nie pozwoli bo zaraz z tymi małymi łapkami do pielęgniarek wyskakuje . Padł teraz z przemęczenia biedak. Mam nadzieję że do świąt nas wypuszcząWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 17:04
-
Mój nie mąż wziął się za malowanie łóżeczka dla małej
Aa i przyjechał dziś ze sweterkiem z Lidla nie było w czwartek dziś podobno pełne kosze dobrze że mądry kupił na 74/80 choć mega duży wychodzi jak na dwulatka
Ale młoda już ma tyle tego na 62 I 68 plus ten co moja mama zrobiła A i zrobiła już kolejne 2 więc szafa pełna
Zamówiłam też materac w końcu jednak lateksowy z mata kokosowa z firmy Vitmat mój brat ma go dla swojego synka i są zadowoleni
Została tylko wanna ewentualnie ten leżaczek babybjorn ale czaję się na olx plus torba do wózka
Torba do szpitala nie ogarnięta ale już wszystko mam tylko pakowanie ale myślę że to po świętach mam termin na koniec maja więc jeszcze na luzie
Po świętach będę też wszystko prac i prasowac -
Torbą mnie nawet nie denerwujcie, temat cyklicznie powraca a ja stoję w miejscu (bez torby).
Zobaczcie, co dziś znalazłam w sklepie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/05ebce61c1d0.jpg
Nie wiem czy wypada tak przy poniedziałku, ale czuję, że będzie kąpiel i trunek dziś wieczorem.
Malwka - kawał córci! Zdrówka dla babci.
Tanda - to już na później. Gemini przewidujące jest.
Pawojoszka - współczuję, niech Was wypuszczą jak najszybciej, już zdrowiutkich!Feeva, pawojoszka, Nynka, Hoope, malwka08, Wowka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Malwka, jaka duża Rozalka
Zdrówka dla babci.
Pawojoszka, trzymam kciuki za zdrówko i oby do piątku Was wypuścili!
My po wizycie, wszystko w jak najlepszym porządku, teraz czekam na Łódz 12.04 i wreszcie się dowiem czy będzie konieczne cc czy mogę sn. Szyjka wciąż żelazna.
Wiktoria waży 1900 gram, więc drobna póki co, chociaż policzki ma okrąglutkie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3bfc64412975.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 18:01
Feeva, Fermina, Mała Matylda, Nynka, Hoope, kamciaelcia, D_basiula, Mycha666, Asix, Kropka88, Sela, Wowka, pawojoszka, Katy, malwka08, Kira91, kattalinna, efwka83 lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
J.S oczywiście!! Trabilam na debila chyba z minute. Wyploszylam na pewno wszystkie sarny i dziki w promieniu 3 km
Pawojoszka zdrówka dla synka :*
Fermina, zazdro
Malwka jaki klocuszek:*
My po wizycie. Usg robione tylko szyjki, czyli standard. Nie wiem ile Mała ważySzyjka skrocila się do 2cm, ale jest twarda i trzyma. Bardzo główką napiera. Mam wytrzymać jeszcze te min. 3 tygodnie, w sensie oszczędzać się, a potem mogę biegać i skakać, bo już będę mogła rodzic
Serduszko pięknie bije 135 uderzeń na minutę
Morfo dobre, nawet bardzo, w moczu wyszła glukoza. Jakieś śladowe ilości. Mam powtórzyć za tydzień, bo to pierwszy taki przypadek u mnie.
Na następnej wizycie 16.04 pobieramy wymaz na gbs
A no i mówiłam o coraz częstszych bólach jak na miesiączkę i klucia w szyjce. Powiedział, że teraz już tak będzie, bo się macica przygotowuje do porodu i mam się nie martwić. W razie większych boli no-spa
Fatalita jaka słodka córuniaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 18:06
Fermina, Hoope, D_basiula, Kropka88, Wowka, Fatalita, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję wizyt i pięknie rozwijających się dzieci.
Foto córci urocze Fatalita.
Pawojoszka - podobno to jakaś nowość, znalazłam zupełnym przypadkiem w Polo, które odwiedziłam chyba po roku. I to na zabitej dechami wsi! Niebiosa tak chciały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 18:04
pawojoszka, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Tanda tampony to chyba do nosa na katar
Mmm nie mówiłam Wam, ale po porodzie nie miałam okresu 1,5 roku. To było cudowneTylko, że karmiłam.
Gratuluję udanych wizyt, dzień dobrych wieści
Pawojoszka a co Wam jest, płuca? Bidulek, oby Was szybko zdrowych wypuścili.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Pawojoszka, duzo zdrowia dla was, oby was wypuscili :*
Feeva, moja szyjka tyle miala ostatnio, dobrze ze jest twarda i zamknieta. Uparciuchy z tych naszych malcow, ze tak glowka napieraja
Fermina, to dzisiaj bedzie uczta piwna!
Fatalita, dobrze ze wizyta udana :* Malenka drobniutka, slodka
Zgaga mnie meczy, plecy bola, maly czka w najlepsze i grzebie przy szyjceCo za uparte to mojego chlopisko.
Fatalita lubi tę wiadomość
-
Nynka wrote:Gratuluje udanych wizyt!
Pawojoszka oby syn szybko wyzdrowial.
Femina powiedz, że to w jakimś dużym sklepie takie cuda, ja też chcem:D
Dziewczyny czy wody plodowe mają jakiś kolor? Np żółty?
Standardowo same wody są przeźroczyste.
Moje były bladoróżowe, bo z domieszką krwi od rozwierania szyjki.
Mogą być bez zapachu lub mieć charakterystyczny zapach podobny do spermy.Matylda
-
Nynka wody są bezbarwne chyba że ciąża przenoszona to mogą się robić zielone.
Hoope znowu zapalenie płuc kilka tygodni temu przechodził w tedy był w domu ,ale jadł ładnie nie gorączkował zupełnie nie wyglądał jak chore dziecko a teraz to bidulek ledwo przytomny i nawet pić nie chce ,a w środę jeszcze zdrowy był bo go szczepilismy ,w piątek już cały zasmarkany a dziś zapalenie płuc . Ten to się nie patyczkuje jak już coś robi to z rozmachem -
O rany, ale się porobiło. My rok temu młodą leczyliśmy z zapalenia płuc 3 miesiące. Dopiero po 5 antybiotykach uznana została za zdrową. Ale uważajcie, zaraziła całą rodzinę, to było wirusowe zapalenie płuc. Ja się męczyłam dwa miesiące, to było piekiełko. W szpitalu szybciej sobie poradzą, gorzej, że mogą Was przetrzymać przez Święta.❤ Bartuś już z nami
15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Ela, ja mam fioła na tym punkcie, nic nie przejdzie bez kontroli.
Jest 0.0 na 100%. Jeszcze specjalnie przejrzałam internety i sobie o nim poczytałam. Na pewno można.
Zaraz wskakuję do wanny.kattalinna lubi tę wiadomość