Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
W PoloMarkecie było, więc chyba tym bardziej powinno być w innych, większych, sklepach.
Właśnie przeprowadzam test w wannie i czuję się, jakbym przeniosła się latem na plażę. Dajcie babie chmielu po ośmiu miesiącach i już ma halucynacje. Dobre piwko. Jak normalne, delikatnie bardziej mdłe. Ale dobre.
Ja dziś robiłam sobie plamę na bluzie po każdym posiłku, na sam koniec z kanapki wylecial mi keczup i uwalił mi ją do końca z góry na dół.Wowka, Feeva, Hoope, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Zawartość alkoholu:
Kapusta kiszona winem do 2%
Piwo słodowe 0,3 do 1%
Dojrzałe banany 0,6%
Kapusta kiszona 0,5%
Kefir 0,5%
Sok winogronowy 0,4%
Chleb żytni 0,3%
Sok jabłkowy 0,2%
Białe pieczywo 0,1 do 0,2%
Oprócz tego jest w ogródkach kiszonych, wielu serach, owocach (proces fermentacji) itd. Jak komuś się wydaje, że nie pijąc Lecha 0,0 unika alkoholu, to grubo się myli
Ja jestem wiecznie uciapana. Każdym posiłkiem. Zresztą brudzę też wszystko w trakcie gotowania.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21fb4b7639fb.jpg❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope wrote:Zawartość alkoholu:
Kapusta kiszona winem do 2%
Piwo słodowe 0,3 do 1%
Dojrzałe banany 0,6%
Kapusta kiszona 0,5%
Kefir 0,5%
Sok winogronowy 0,4%
Chleb żytni 0,3%
Sok jabłkowy 0,2%
Białe pieczywo 0,1 do 0,2%
Oprócz tego jest w ogródkach kiszonych, wielu serach, owocach (proces fermentacji) itd. Jak komuś się wydaje, że nie pijąc Lecha 0,0 unika alkoholu, to grubo się myli
Ja jestem wiecznie uciapana. Każdym posiłkiem. Zresztą brudzę też wszystko w trakcie gotowania.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21fb4b7639fb.jpg
Dżizas, to w mojej I Dzidzia krwi wiecznie plyna promile...
No I niech zyje niezdarnosc!!!I niezgrabnosc z reszta tez
u mnie to samo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 21:03
-
Gdzie kupujesz ogródki kiszone?
Czyli to nie jest tak, że w ciąży obudziła się we mnie alkoholiczka i marzy o procentach? Proces upadku rozpoczął się lata temu. Ja po prostu od dziecka chleję i nawet o tym nie wiem. %-)Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wizyta ok 8 minut z badaniem
jeszcze nie rodzę, szyjka długa, twarda i zamknięta. Brzuch pochwalony, że bez rozstępów. Następna za 2 tygodnie. Policzyłam, dzisiejsza to była 9 w całej ciąży. W karcie mam miejsca na 20. O ktg jeszcze nic nie mówił, pewnie na kolejnej zaleci. Jakby mnie fakt moich cukrów wystarczająco nie stresował, to pytał o nie i lekarz, i pytała położna. Dobrze, że rano zaklepalam wizytę do diabetolog to nie wyszłam na lekceważącą problem
Fermina, dlaczego...? Dlaczego mi takie piwo pokazujesz, co to piwem smakuje? Akurat dziś, gdy wpadłam na genialne odkrycie, że ostatnio pozwalałam sobie bardzo na słodycze, pseudopiwo i inne zakazane przy cukrzycy rarytasy... Od dziś dieto wróć
Piękne dzieci Wam rosną
Pawojaszka, zdrówka dla młodego, biedactwoWowka, Fermina, Hoope, J.S, Fatalita, Mała Matylda, Mycha666, Feeva, Kropka88, Katy lubią tę wiadomość