Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFeeva wrote:Patk, cieszę się że czujesz się już lepiej, to była bardzo dobra decyzja. Trzymam kciuki za Ciebie! :*
Nynka powodzenia
Ja tez takie mam
Powodzenia na wizytach
Czy Wam też się belly zesrało?? Mam białe tło, wielkie litery, jakby coś się w kodach HTML im powalilo -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Zaczynamy 36 tydzien :o
Myslalam, ze to tylko u mnie cos sie porobilo z belly, a jednak nie ;p Oby to szybko naprawili bo dostaje oczoplasu :p
Patk, super, ze trafiłaś do dobrego psychologa
Ja dzisiaj mialam taki powalony sen, ze jak sie obudzilam to nie moglam oddychac chyba z emocji...Snilo mi sie, ze mi mama dziecko zabrala i nie chciala powiedziec co z nim zrobila itp..Ogolnie sen byl tragiczny bo ciagle tam ryczalam, bilam moja mame, probowalam szukac dziecka po szpitalach, ale oczywiście ciagle mi cos przeszkadzalo...Straszne to bylo -
To chyba moja wina, że się belly spsuło
za to marudzenie ostatnio o braku wskazówek dnia, dostałam od belly miesiac premium
i jak dali, to zaraz się zesrało
ale zdążyłam przeczytac pod kalendarzem, żeby oblewać piersi zimną wodą
kattalinna, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Heloł, u mnie też szwankowało, ale już działa.
Noc z milionem pobudek,drzemek, wstawań itd. Ale o dziwo nawet się wyspałam.
Sprawdziłam, że Katka już ponad tydzień się nie odzywa
Patk bardzo fajnie, że trafiłaś na babkę, która wie o czym mówiszto, że poszłaś to naprawdę duży krok.
W ogóle wczoraj Wiki na usg robiła takie jakby brzuszki, gin powiedział, że to są ćwiczenia oddechowepodobno to dobry znak i wskazuje na dobrostan dziecka ^^
Matka tutaj tak się przejmuje jej zdrówkiem, a ona jakby żyje w błogiej nieświadomości
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
nick nieaktualny
-
U mnie się nie zepsuło, widocznie ping z jakimś błędem jeszcze nie doszedł, bo za daleko od cywilizacji mieszkam.
Mnie nie było, bo standardowo spałam. Podczas okienka przytomności na herbatę z Mężem, Dzieciak mnie zdenerwował, bo się nie ruszał, a zawsze kopie zaraz po tym, jak otworzę oczy i w ogóle sprawia wrażenie, że nigdy nie zasypia. Pół godziny go budziłam - chyba ma to po mnie.
U mnie słońce jak w sierpniu, zaraz wyskakuje z łóżka, olewam obowiązki domowe i uciekam na dwór.
Powodzenia Nynka, trzymam kciuki.
Patk, bardzo się cieszę, że rozmowa pomogła. Nie ma to jak porozmawiać z kimś, kto ma dystans i doświadczenie. No i brawo dla Ciebie za ten krok! -
LadyInna wrote:Wowka, to Ty bierzesz clexane albo zamiennik prawda?
Bo właśnie się zastanawiam co jak nagle będzie trzeba zrovic cc a ja zrobię zastrzyk np. 2h wcześniej.
Wiesz coś może na ten temat ?
W takiej sytuacji najwyżej zrobią cc w znieczuleniu ogólnym. Jeszcze będę o to pytać, czy nie zmienić godziny podawania zastrzyków-teraz biorę o 18. -
nick nieaktualnyWowka wrote:Biorę neoparin.
W takiej sytuacji najwyżej zrobią cc w znieczuleniu ogólnym. Jeszcze będę o to pytać, czy nie zmienić godziny podawania zastrzyków-teraz biorę o 18.a ty masz zaplanowana cc? Czy nastawienie na sn?
Bo u mnie wskazań do cc nie ma ale cholera wie co się będzie działo. -
Cześć dziewczyny. U mnie noc fatalna, ale to przez przeziębienie. Ciągle się przewalałam z boku na bok i nie mogłam znaleźć wygodnej pozycji.
Rano zwlokłam się do laboratorium, bo w czwartek mam wizytę i musiałam zrobić badania. Posłuchałam waszej rady i zjadłam coś wcześniej. Nic specjalnego, chleb chrupki z masłem, żeby trochę żołądek oszukać. A tu się okazało, że lekarz mi zlecił pierwszy raz próby wątrobowe. Teraz nie wiem, czy powinnam przed nimi jeść. Ale machnęłam ręką i poszłam oddać krew. Mówi się trudno.
Tanda ja wczoraj zamówiłam Aniballa, więc będziemy dzielić się spostrzeżeniami. Przeczytałam wątek na forum Lovi o nim w końcu i stwierdziłam, że nie ma co dłużej czekać. Zaczynam w przyszłym tygodniu. -
LadyInna wrote:Aa no chyba że
a ty masz zaplanowana cc? Czy nastawienie na sn?
Bo u mnie wskazań do cc nie ma ale cholera wie co się będzie działo.
No ja też nie mam wskazań do cc. Bardziej mam wskazania do sn, ale myślę, że jak się zacznie to nie będę brała zastrzyku, a w razie czego jakby coś się działo to minie kilka godzin i będą mogli dać zewnątrzoponowe. Bardziej niz cc przeraża mnie to, że może od zastrzyku minąć mało czasu i nie będą mogli podać mi znieczulenia przy sn. No zobaczymy, nie mamy na to wpływu... jakoś sobie medycyna z nami poradziLadyInna lubi tę wiadomość
-
Hej wszystkim, nie mogę się odnaleźć na tej stronie, oczopląsu dostanę
Patk zrobiłaś bardzo duży krok do przodu, to już świadczy o tym że dasz sobie radę. Mąż na bieżąco uzupełnia kolejne lektury Mroza
A ja dzisiaj dziewczyny szkoła rodzenia, wstałam o 8, uszykowałam się,a położna że zrobi nam wagary przed świętami, zbadała tylko serduszko, ciśnienie i waga i tyle..Trochę się wkurzyłam że tyle szykowania nadaremnie, trudno ptrzynajmniej spacer sobie zrobiłam -
nick nieaktualnyJeju mi też się nie naprawia ta strona, dramat.
W ogóle jak pomyśle jakie ja mam dylematy to aż mi siebie szkoda
Powiedzcie mi co bierzecie do szpitala koc czy rożek? Bo ja kupiłam rożek i wolałabym go mieć w domu, żeby nie prać znowu po powrocie, i myślałam o kocu, ale się zastanawiam czy w kocu jest wygodnie jak się zawinie takiego szkraba?
Temat na "Trudne sprawy" normalnie -
nick nieaktualnyNynka wrote:Jeju mi też się nie naprawia ta strona, dramat.
W ogóle jak pomyśle jakie ja mam dylematy to aż mi siebie szkoda
Powiedzcie mi co bierzecie do szpitala koc czy rożek? Bo ja kupiłam rożek i wolałabym go mieć w domu, żeby nie prać znowu po powrocie, i myślałam o kocu, ale się zastanawiam czy w kocu jest wygodnie jak się zawinie takiego szkraba?
Temat na "Trudne sprawy" normalnie
- niedrapki
- chusteczki nawilżane
Cała reszta jak rożek, ubranka sa szpitalne.
Tylko na wyjście trzeba mieć swojeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 12:21