Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFatalita wrote:Heloł, u mnie też szwankowało, ale już działa.
Noc z milionem pobudek,drzemek, wstawań itd. Ale o dziwo nawet się wyspałam.
Sprawdziłam, że Katka już ponad tydzień się nie odzywa
Patk bardzo fajnie, że trafiłaś na babkę, która wie o czym mówiszto, że poszłaś to naprawdę duży krok.
W ogóle wczoraj Wiki na usg robiła takie jakby brzuszki, gin powiedział, że to są ćwiczenia oddechowepodobno to dobry znak i wskazuje na dobrostan dziecka ^^
Matka tutaj tak się przejmuje jej zdrówkiem, a ona jakby żyje w błogiej nieświadomości
Faktycznie bardzo dawno Katka nie pisała... -
Kurcze, dostalam ostatnio paczke z gemini i sie zawiodlam wkladkami poporodowymi ktore zamowilam.
Zamowilam bellamama. One nie maja klejenia do bielizny
Pamietam w poprzedniej ciazy ze te ktore nie mialy slabo sie sprawdzily.
Czy macie wkladki poporodowe na klej? Jesli tak to podajcie prosze jakie.Zanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
Zanim się urodziliście- KOCHAŁAM WAS,
Zanim minęła 1 godzina Waszego życia - BYŁAM GOTOWA ZA WAS UMRZEĆ.
2016&2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super Patka, teraz juz bedzie duzo lepiej!
Ja zamowilam te z Canpola one sa z klejem i drugie z Seni lady super, uzywalam je po poronieniu tez sa dobre i maja klej.
Ostatnio bardzo sie poce w nocy, juz nawet sie nie przykrywam cala ale jak sie budze na siku to normalnie cala jestem mokra i pelno nowych pieprzykow mi wyszlo, szczegolnie na piersiach i dekolcie.. mam nadzieje ze to nic zlego, tylko taki moj urokWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 13:19
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
JS, dziś strasznie senny dzień, my przymuleni jesteśmy wszyscy: od dziecka, przez kota do mnie samej.
Ja od kilku dni mam nową bolączkę. Boli mnie skóra! W jednym miejscu, kiedyś tam było żebro, teraz styk brzucha z piersią po prawej stronie. Strasznie dziwne uczucie i bardzo nieprzyjemne. Żadnej wysypki, zaczerwienienia, otarcua itp. Po prostu boli. Znacie to?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam to samo
do tego dretwieje mi czasami skóra pod biustem, nie czuje dosłownie jak się sama dotykam nawet jak sie szczypie.
A dzieć ewidentnie uwielbia kopać moją wątrobę, czasami aż łzy stają. Raz na usg mi pokazała ginekolog jak pięknie piętką kopie właśnie w to miejsce -
U mnie w szpitalu albo kocyk, albo rożek. Spakowałam kocyk, bo łatwiej się pierze. W rożek będę zawijać w domciu
Ewentualnie tatuś przywiezie na wyjście, żeby szkraba owinąć.
Serio bellamama nie ma klejenia? To jak one sie trzymają gaci? Mam jedną paczkę, drugą dodałam do koszyka gemini, ale teraz się zastanawiam, czy nie zmienić na inne
Mnie boli skóra przy pępkuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 14:46
-
Mnie tam piecze. To macica naciska jakoś nieszczęśliwie, ale boli tylko jak leżę.
Patk super, cieszę się, tak trzymać
BB mi się w końcu odmuliło. Było paskudne.
Znajoma rodziła w niedzielę. Poród naturalny. Na koniec młody się źle obrócił i skończyło się cc. No super. Jeszcze tego nie wzięłam pod uwagę. Dwa porody w jednym.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Jejku, myślałam że mam coś z głową
ciekawe czy tak zostanie... To jest irytujące jak ból zęba
Mam pół paczki tych podkładów z belli i faktycznie bez kleju. Ale będą się trzymać, jak trafiłam ba IP to kazali mi założyć podkład do przemieszczenia się między gabinetami... bez gaci. Gaci nie było, nie wiem czy podkład miał klej ale i tak byłby bezużyteczny. Trzymał się. -
nick nieaktualnykattalinna wrote:Jejku, myślałam że mam coś z głową
ciekawe czy tak zostanie... To jest irytujące jak ból zęba
Mam pół paczki tych podkładów z belli i faktycznie bez kleju. Ale będą się trzymać, jak trafiłam ba IP to kazali mi założyć podkład do przemieszczenia się między gabinetami... bez gaci. Gaci nie było, nie wiem czy podkład miał klej ale i tak byłby bezużyteczny. Trzymał się.
Jak założyć podkład bez gaci?
Trzymać go czy jak?
Feva właśnie tak samo chce, tylko myślę czy wygodnie tak w kocuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 14:55
-
Ja mam jedna paczke bella mama,a drugie canpola wiec jakby te pierwsze sie nie trzymaly to bede uzywac tych drugich xd
Udalo mi sie odebrac pampersy w Rossmannie :p
I bylismy dzisiaj z chlopakiem w urzedzie stanu cywilnego zeby uznal ojcostwo i mogl on po porodzie zalatwic akt urodzenia itp :p
Jestem tez dzisiaj jakos zmeczona i najchętniej poszlabym spac...