Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Naczytałam się o tych Waszych zachciankach i trochę zazdroszczę. Ostatnio czego bym nie zjadła i wypiła, to albo zgaga albo nadkwaśność. Ani pomidorów, ani cytrusów, ani czekolady, ani pikantnego, ani kwaśnego. W pierwszym trymestrze zajadałam się piklami, w drugim miałam fazę na kefir, a teraz? Nawet jeśli na coś mam ochotę, to się boję następstw.
-
Hoope, przeczytalam chlopakowi Twoja listę zakupionych rzeczy, a on stwierdzil, ze ja jestem slaba w te zachcianki w takim razie haha :p
Ja z kolei tak jem dzisiaj zeby tylko nie umrzec z glodu bo co bym nie zjadla to mam zgagePrzez to humor mam beznadziejny, mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej :p
Hoope lubi tę wiadomość
-
nat92 wrote:Wielorybki powiedzcie mi ile pampersow w rozmiarze „1” kupujecie? Są gdzieś jakieś promocje?
My materac lateks pianka
Ja mam jedna paczke 1 i jedna 2 z pampersa, takie w białym opakowaniu. Czarna magia dla mnie czy są jakieś różnice pomiędzy tymi w białym opakowaniu a w zielonym...nat92 lubi tę wiadomość
-
Tanda wrote:Teoretycznie do terminu z pierwszego usg, tego wpisanego w kartę ciąży (25.04) zostały mi równo 4 tygodnie. W suwaczki mam wpisany termin z prenatalnych 27.04, bo sprzęt lepszy i bardziej odpowiadał moim obserwacjom cyklu.
Robi się poważnie.
Dziś byliśmy na wycieczce w szpitalu obczaić najwygodniejszą trasę, parkingi, w którym budynku jest porodówka, które drzwi prowadzą na IP itd. Zyskaliśmy komfort psychiczny, że teraz wiemy gdzie się kierować
W którym byłaś? W Zabrzu? Jeśli tak pisz pisz co i jak? -
My tez mamy lateks-kokos firmy heava
Ja mam kupione 3 paczki 1, jedne firmy pampers i dwie dady. Zobaczymy ktore mlodemu podpasuja, ja sie na tym kompletnie nie znam, rozne opinie sie slyszy, niektorym sluzy pampers a innym juz nie.nat92 lubi tę wiadomość
-
To jeszcze rzućcie firmami tych materacy
będę kupować lateks-kokos, ale co mam szukać przez ceneo jak mogę zacząć od forum
Paprykę mogę jeść na kilogramy. Zresztą, chyba nie ma nic, czego bym nie mogła... Widać po mnie, że mało wybredna
Przyszło do mnie dziś zamówienie z alli. W zasadzie pół. Czy to normalne, że zamawiając u jednego sprzedawcy za jednym zamachem dwie rzeczy z dwóch aukcji otrzymuję każdą z tych rzeczy oddzielną przesyłką?
A pieluszki mam jedną paczkę eko z rossmana w rozmiarze 1. Mam nadzieję, że na szpital wystarczy, choć jeśli u noworodka zmian bywa z 10 na dobę to tatuś będzie biegał po dostawę. Rossmann na przeciwko szpitala to luzna pieluchowanie w domu mam na razie 1 sztukę i chyba 5 w drodze. Taka ciekawostka bo wiem, że nikt o wielo nie pyta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 21:30
nat92 lubi tę wiadomość
-
Ja się właśnie zastanawiam, bo mam te Pampersa gratisowe z Rossmana „1” sensitive tam jest chyba 30 sztuk, wiec chyba dokupię mała paczkę tylko
tez nie ogarniam tych kolorów i co one oznaczają. Wszystko wyjdzie „w praniu”
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 21:37
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny, widzę że rozbieżność duża, ja jednak wybiore ten pianka-kokos-gryka.
Ja mam jedną paczkę tych gratisowych z rossmana, i toujours ale to już 2. Jak się urodzi mąż kupi, jak będzie wiadomo ile ostatecznie ważynat92 lubi tę wiadomość