Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku też za 2 tyg mam ciąże donoszoną
i tak szczerze to koło 38tg mogę już rodzic, bardzo chętnie
Brzuch mi opadł strasznie, jak stoję przed lustrem to nie widzę swojej "małej"dodatkowo brzuch mam na udach, muszę siedzieć okrakiem.
Do tego Młoda coraz bardziej pcha mi się w kanał, jak stoję to czuję mocne napieranie na szyjke, kłucie, ból w biodrach i ciągnięcia w pachwinach. Dzisiaj mi tam tak majstruje, że nie jestem w stanie ustac. Czuję cały czas jej wiercenie się tam... Aż boli. W ogóle strasznie się szamota dziś...czuje ja w każdym zakamarku brzucha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2018, 12:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uprzejmie proszę o nieinformowanie nas o rozpakowanych majówkach z zewnątrz, bo wewnątrz obowiązuje umowa terminowa
Mój obecny cykl zaczął się dzień przed rocznicą ślubuporód wypada w zasadzie na urodziny bratowej ale to tak bez szału. Chyba, że młoda kilka dni opóźni i wyjdzie na dzień matki
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:Uprzejmie proszę o nieinformowanie nas o rozpakowanych majówkach z zewnątrz, bo wewnątrz obowiązuje umowa terminowa
Mój obecny cykl zaczął się dzień przed rocznicą ślubuporód wypada w zasadzie na urodziny bratowej ale to tak bez szału. Chyba, że młoda kilka dni opóźni i wyjdzie na dzień matki
Osobiście wole urodzić w 38-39tc.
Chyba nie ma nic gorszego niż przenoszona ciąża.
Tzn. to tylko opinie mojej mamy, kuzynki i kilku koleżanek. -
Ja chcę w terminie, jeszcze muszę zrobić parę zakupów pod koniec kwietnia
Ale pozbyć się brzucha chciałabym już. Młody boleśnie się rozpycha, deformuje mnie, nie ma litości. Ani stać ani leżeć, taki ból. Ale brzuch nie opadł nawet na milimetr, kończy się pod brodą.
Ja urodziłam w 38 jedno a drugie w terminie. Też się boję przenoszenia i wywoływania. Tym razem będzie to facet a każda wie, jak z facetami bywa...❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope wrote:Ja urodziłam w 38 jedno a drugie w terminie. Też się boję przenoszenia i wywoływania. Tym razem będzie to facet a każda wie, jak z facetami bywa...
Jeśli założymy, że mój syn będzie punktualny jak jego ojciec to urodzę chyba w lipcuFeeva, kattalinna, J.S, Mała Matylda, Sela, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wowka, hahaha, jesli moj tez pojdzie po swoim tacie, to takze urodze w lipcu
Jestem dzis tak padnieta, ze szok a leze caly dzien w lozku. Cisnienie mam mega niskie, a od kawy mi niedobrze, wiec sie mecze.
Moje dziecko spi pol dnia, az musialam je obudzic, bo sie nic a nic nie ruszalo, nawet potrzasanie brzuchem na niego nie dzialalo, spal w najlepsze. Teraz sie troche obudzil, ale bez szalenstw.
Niech juz bedzie wieczor, ide sie kapac i spac, bo nie do zycia jestem, a jak na zlosc w tym pudle nic nie ma.