Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hormony przyjmowane w tabletkach mogą się też nie wchłonąć przy jednoczesnym braniu innych leków jak np antybiotyku więc trzeba uważać i wiedzieć co moze wplynac a co nie ,implant jest pod tym względem bezpieczniejszy bo uwalnia się do krwi bezpośrednio . Są też zastrzyki które bierze się co trzy miesiące i też nie trzeba w tedy pilnować tabletek. Wkładki domaciczne tez jakoś do mnie nie przemawiają moja znajoma ma ale pierwsze trzy tygodnie bardzo intensywnie krwawiła i już się zastanawiała nad usunięciem bo strasznie ja to osłabiło,pozatym zdaża się że może taka wkładka wypaść lub powodować stany zapalne.
Żeby mój facet nie był taka dupa to może już dziś byśmy byli w domu bo lekarz stwierdził że mały wygląda kwitnące i jutro jak pani doktor nam pozwoli to pójdziemy a jak nie to on nas puści w niedzielęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 16:04
Feeva, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Mam podobne zdanie co do przerywanego.
Ja dzis robie ciasto marchewkowe, a jutro szpinakowe. Boje sie ze maz zje do niedzieli:o
Czy ktos ma fotelik recaro privia evo???Zanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
Zanim się urodziliście- KOCHAŁAM WAS,
Zanim minęła 1 godzina Waszego życia - BYŁAM GOTOWA ZA WAS UMRZEĆ.
2016&2018 -
My tez stosowalismy stosunek przerywany, po za tym czulam kiedy mialam dni plodne wiec wtedy sie hamowalismy (ale nie zawsze) i przez prawie dwa lata nas ta metoda nie zawiodla
No i cykle mialam wrecz jak w zegarku :p Zaszlam w ciaze dopiero jak przestalismy sie calkiem zabezpieczac i to nie od razu :p
Ja dzisiaj sprzatam i juz nie mam sily, plecy mnie bolaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 17:57
-
A ja mam nadzieje, ze jedzenie, ktore zrobie sie nie zmarnuje bo w niedziele idziemy do babci chlopaka, a w poniedzialek jedziemy do mojej...Jeszcze mama chciala zebysmy do niej przyjechali, ale z nia sie zobaczymy tez u babci wiec bez sensu troche xd
Mialam sie cos Was pytac, ale wylecialo mi z glowy -
Ojjjj Kochane. Za rok nie będziecie pamietaly co to nuda, a wrecz wolny wieczor (wolny od dziecka) bedzie dziwnie smutny i dziwnie samotny
Czy dzis jest ścisły post? (Pytanie do osob wierzacych)
Zanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
2016&2018 -
nick nieaktualnyMy już u rodziców, droga mnie wymeczyla okropnie, mały całą drogę tak się wiercil, że już miałam dość i chciałam żeby poszedł spać.
My całe święta u rodziców i nic nie szykujemy zazwyczaj, także lenimy się bardzo.
Wszystkim Wesołych i spokojnych Świąt, bo to ostatnie takie leniwe dla niektórych
(Życzę dzisiaj bo zapomnę późniejFeeva, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
A ja mam juz dosyc.prawie caly dzien na nogach. Upieklam 4 ciasta, wszystkie do skladania wiec w sumie 12, nawiedzilam Kosciol jeszcze z mezem i padam...
Co do antykoncepcji to bralam tabsy ale to w sumie na regulacje cyklu...
W 2015 r w sierpniu zaczelismy starania i tak to trwalo i trwalo, hormony monitoringi i juz tracilam nadzieje i w koncu w maju 2017r zobaczylam na usg pecherzyk ciazowy. Niestety nasze szczescie nie trwalo dlugo. Lekarz powiedzial mi wtedy ze moze sie cos odblokowalo i teraz moze byc latwiej zajsc znow w ciaze. Pierwszy cykl odpuscilam, w drugim sie udalo.
Mysle wiec ze nasza plodnosc moze sie zmienic po porodzie i jesli nie chcemy od razu zajsc w ciaze to warto sie w jakis sposob zabezpieczac. U nas rowniez zawsze byl stosunek przerywany. Do tabletek nie wroce, nie chce..Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Ale cisza tutaj dzisiaj, chyba wszystkie wypiekają smakowitości
Ja nie robię nicjesteśmy zwolnieni w tym roku ze wszystkich kulinarnych obowiązków. Idziemy do męża siostry i moich rodziców.
Miałam podły dzień. Kręciło mi się w głowie, robiło słabo jak wstawałam. Ake na szczęście juz sie naprawiło -
nick nieaktualnyJa dzisiaj odzwiedzilam IP i w sumie dowiedziałam się ze szyjki już nie mierzą bo i tak nie podadzą lekow...
Ale najważniejsze ze zamknięta
Na ktg się pisały nieregularne skurcze o niskiej amplitudzie i jutro mam przyjechać jeszcze raz na kontrole.
Jestem ciekawa czy jeśli znowu będą się pisać to czy będę musiała jeździć co dwa dni. Cholera wie. Wszystko żeby nie zostawić na oddziale.
A mała dzisiaj ważyła 2402g:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 22:24
-
Super, bo wlasnie z mezem zjedlismy 2 swojskie kielbachy
Jutro bede grzeczna...
Gdy ja na forum wracam to tu cisza
A we wtorek wizyyytaaaZanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
2016&2018 -
Dzień dobry
Jakie to fajne, że tak wiele z Was jest po mnie równo tydzień, dwa, trzy
My mamy skończone 36 tygodni. Plan medium zrealizowany. Jeszcze dwa tygodnie i mogę rodzić.
Wowka, Mała Matylda, D_basiula lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka