X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyInna trzymaj się, nogi na krzyż :D

Kwiatkowa czkawka maluszka, to takie jakby właśnie podskakiwanie/pukanie w regularnych odstępach czasowych co kilka sekund :)

Kattalinna chciałabym zjeść tyle, ile bym chciała, ale nie mogę :( Dzisiaj Mała wyjątkowo jakoś uciska mi żołądek, więc z rozpusty nici. Ale to co chciałam zjadłam, nawpychałam się ciasta i o.
    Zresztą i tak już jestem w domu, byłam u ciotki od 9:30-14:00, po powrocie od razu w dresy i na kanapę. Przy stole myślałam, że nie wysiedzę - tak mnie już kręgosłup bolał.
    A spać mi się chce jak holender, ale nie będę piła kolejnej kawy, bo już 2 dzisiaj zaliczyłam. Do końca dnia dziś już leniuchuję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2018, 16:29

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam ściśnięte :)

• Wowka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem na już drugiej imprezie dzisiaj. Nie mam siły do jedzenia, siedzenia i poszłam się położyć. Trawię jak boa. Co chwilę ktoś podchodzi i próbuje mnie czymś nakarmić, albo przykryć kocem. Co chwilę!

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też próbowali karmić na siłę XD

Ale mnie bolą plecyyyyyyyyyyyyyyy :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2018, 16:34

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez chcieli karmic, ale sie nie dalam :p

Mojej kuzynce odeszy wody dzisiaj, a miala termin na polowe kwietnia jakos ;p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulala :D widzę bardzo dużo mamuś rozpakowuje się duuuuuzo przed terminem :D Też na to liczę :D

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy może maleństwo taki psikus mamie chciało zrobic,będą mieć naprawdę wesołe święta, dwa tygodnie przed terminem to już można rodzić

cf409fc7e7.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś miałam wysłać info do rodziny, że mi wody odeszły. Dzień jeszcze się nie kończy to może jeszcze zrobię psikusa ;-) póki co wracamy do domu. Pogoda koszmar. Jutro powtórka z rozrywki ale już lepszymi drogami... Dziś marzy mi się też już kanapa, pilot, koc i kot. Muszę sprawdzić co nowego na Netflixie na święta ;-)

Pawojaszka, dobrze, że Was puścili :-)

LadyInna, dobrze, że zostałaś w domu. Odpoczywaj ile się da.

Katy, muszę spytać: co z tym ciastem dalej? :-D

pawojoszka lubi tę wiadomość

age.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez zauwazylam, ze duzo dzieci sie spieszy na ten swiat :p Jak jeszcze dzisiaj sie urodzi to fajna bedzie miec date urodzin ;)

Kattalinna, ciasto wyszlo bardzo dobre tylko ten nieszczesny spod troche sie przykleil do blachy i ciezko odchodzi, ale tak to jest ok :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pękne :O :O

Feeva lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Fermina Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S. Ja pękłam dziś ze trzy razy..

Kattalinna, u mnie za duże ryzyko kilku zawalow u najbliższych, gdybym tak zażartowała. ;)

LadyInna, nie strasz! To żart, prawda? :)

Chyba w ramach Prima Aprilis nasilil mi się ból mięśni pośladków, coś jak mega zakwasy. Ledwo chodzę. To też ciążą? Wielu rzeczy się spodziewałam ale nie nadwyrezonej doopy. ;) W ogóle dziś wszystko mnie boli, a Mały wciska się gdzie tylko może i też nie pomaga, miałam dziś wrażenie, że się pcha na siłę w kanał rodny i chyba poczułam przedsmak tego, co mnie czeka. Zatem leżę i jem. I tak na zmianę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2018, 20:05

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 -👶

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje mymłono czuje zmianę trybu ostatnich kilku dni... Rozpadnę się

age.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina, ja kilka razy takze pekalam i znowu jadlam XD Wrocilismy do domu, tu nie mam zadnego jedzenia, maly czka w najlepsze, uwielbia jak matka robi z siebie smietnik XD

Kattalina, nie rozpadaj sie do maja

Ja zjadlam jeszcze loda, zahamujcie ta maszyne zarcia

Bola mnie nogi, boszz jak mnie kreca, jak na reumatyzm, nawet masaz nie pomaga

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2018, 20:21

Fermina lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina, mnie łapią jakieś skurcze w pośladkach o.O tak nagle, jak idę albo stoję to aż mnie gnie i się czuje jak polamana.
    Co do pchania w kanał rodny to łącze się z Toba w bólu XD mam to samo od kilku dni.
    Do tego autentycznie czuje, jak rozpycha mi kości biodrowe.

J.S moja miała czkawke dzisiaj już 6x :D Strasznie pazerna jest.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c470b7df1eb.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2018, 20:38

Fermina, Wowka lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lody były u teściowej jak już się do wyjścia zbieraliśmy. Odmówiłam... Rety, jaka ja czasem głupia jestem! ;-)

Za to teraz piję prawie piwo. Młoda lubi ;-)

Lubi bardzo. Czkawka ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2018, 20:47

age.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Młoda lubi wszystko XD

Dzisiaj miałam slinotok jak kuzynki piły wino. Jej, ile ja bym dała, żeby tak wyżłopać całą butelkę wieczorem (nie jestem alko XD) przed tv albo w wannie. Ehh.
    Mogłam tylko powąchać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2018, 20:47

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • Fermina Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O co chodzi z tymi tyłkami? Też czuję, że mi zadek rosnie wszerz. Kość łonowa i stawy biodrowe trzeszczą. ;) Ogólnie mam wrażenie, że urodzę na dniach. Jak sobie pomyślę, że jeszcze 7 tygodni w takim stanie to mi słabo. Mężowi już powiedziałam, że na czas do porodu potrzebuje teraz samotnej pieczary, gdzie będę mogła jęczeć i narzekać do woli. ;)

Mój czka nawet przed śniadaniem. Też zachłanny.

Kattalinna, trzymaj się!

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 -👶

age.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva serwowanie wina na oczach ciężarnej powinno być karalne. Ja mam prawie piwo w lodówce położymy dzieci spać, weźmiemy po flaszce i będziemy się cieszyć sobą i nadrabiać ten tydzień co się tylko w drzwiach szpitala mijaliśmy

cf409fc7e7.png
  • Fermina Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wywołałam sensację na plaży. Było słonko, poszliśmy na spacerek, Mąż wziął sobie Pilznerka a ja znalazłam (znowu w Polo!), jakieś niemieckie piwo 0,0% w puszce. Widać było, że piwo, ale że bez alkoholu już nie. Spojrzenia przechodniów na ciężarną z puszką-bezcenne. :D

Mycha666, Feeva, kattalinna lubią tę wiadomość

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 -👶

age.png
  • Mycha666 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efwka wpis polubiłam oczywiście za życzenia, a nie rozstępy. Aż taką małpą nie jestem ;)

Rodzinka wczoraj ugoszczona, a dziś wstaję tylko z kanapy, żeby sprawdzić, czy światło się jeszcze pali w lodówce ;) Bardzo żałuję, że nie ma szansy na lepszą pogodę, bo przydałby się spacer. Boję się, ze waga nie będzie zbyt łaskawa na wizycie w czwartek (nie mam wagi w domu).

Nadrobiłam wpisy od piątku. Straszycie tymi 2 tygodniami do ciąży donoszonej. To jest jakaś abstrakcja normalnie. Jutro pakuję torbę do szpitala!

‹‹ 851 852 853 854 855 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ