Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
efwka83 wrote:J.S. haha no mój też body, skarpetki, czapeczki, maskotka
a z innej beczki, chyba już był temat farb, do pomalowania łóżeczka dla dziecka jaką farbę polecacie?
My malowaliśmy farba colorit taka z misiem efekt nie jest jakoś super Wow A były 3 warstwy -
Jak pięknie poorganizowane ciuszki.
Podziwiam. Ja jeszcze nie mam komody.
Z tymi wodami.. widocznie mają inne standardy postępowania. U nas, kiedy podejrzewałam sączenie i udałam się do gina, dostałam wręcz opieprz, że nie pojechałam od razu na IP.
Jadę na randkę. Dziś pierwszy raz musiałam sprawdzić lusterkiem efekty przygotowań, żeby się chłop nie przeraził. Trzymajcie kciuki za szyjke, żeby to ciągle była "moja uroda" te bóle i twardnienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 16:26
Feeva, Katy, Kropka88, kattalinna, Paula95, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Fermina kciuki
U mnie zaraz będzie gościu od pralki. Wreszcie bo już mi się z kosza wysypuje.
W ogóle znalazłam 100zl w portfelu w przegródce, gdzie chowam jakieś zapłacone rachunki, albo jak komuś mam oddać kasę. Teraz się zastanawiam skąd się tam mogła wziąć i czy wiszę komuś za coś. Eh ta pamięćFermina, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
och dziewczyny jakie szaleństwa na tych zdjęciach
ja przed świętami kupiłam komode (mąż już złożył) ciuszki wyprane i wyprasowane ale jeszcze tak ślicznie nie ułożone. Te pudełeczka z ikei też zakupiłam, bo idealnie do komody pasujączekam teraz na przesyłkę z gemini i zacznę wszystko ukladać
Chociaż u mnie remont jeszcze się nie skończył, dopiero jutro przychodzi hydraulik do grzejników i niby 4 dni mu to zajmie ;-( a gdzie jeszcze gipsowanie itp ;-( już nie moge patrzeć na to wszystko...
Ogólnie to brakuje mi jeszcze fotelika samochodowego i pampersów heh ale to w przyszłym miesiącu, bo w tym już za dużo wydałam na to wszystkoW końcu się udało...
-
Też coś mam
W tym przecudnej urody skarpetki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/16ef61935f77.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3593fd1074b3.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 17:31
Wowka, Kropka88, ibishka, Feeva, Fermina, kattalinna, Mała Matylda, Saperek lubią tę wiadomość
-
Jeju, ale macie wszystko pieknie ogarniete
Ja mam w jednej szufladzie rzeczy kosmetyczne, a w trzech ubranka
Troche rzeczy mam tez w mojej szafie bo juz do komody nie weszly :p
Zlozone lozeczko, ale jeszcze bez poscieli itp. zeby sie nie kurzylo :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6fbd06f79c9c.jpgibishka, Feeva, kamciaelcia, Fermina, Kropka88, Wowka, kattalinna, pawojoszka, Mała Matylda, Nynka, Saperek lubią tę wiadomość
-
No i po randce.
Szyjka długa, zamknięta, wszystko ok. Przepływy super. Mały ma 2400.Już kawał chłopa.. Robił najslodsze minki świata. Nie dociera do mnie, że dzieci z taką wagą się czasem rodzą w terminie.
A tu fotka: (te słodkie usteczka to po mnie.)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48366e921bcc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 18:16
Wowka, Fatalita, J.S, Kropka88, LadyInna, efwka83, ibishka, Katy, kamciaelcia, Feeva, kattalinna, Mycha666, amygdala, Lukrecja, Patk, pawojoszka, malwka08, Mała Matylda, Sela, Nynka, Saperek, D_basiula, Cola87, Hoope, Kira91, Asix, morowa, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo dzisiejszej wizycie ogłaszam wszem i wobec że moja córeczka osiągnęła masę 2950 g. Przepływy też się pięknie unormowaly.
Katy, Fatalita, kamciaelcia, Feeva, Kropka88, kattalinna, Mycha666, Fermina, Paula95, Wowka, malwka08, Mała Matylda, Sela, Nynka, J.S, Saperek, D_basiula, Cola87, Hoope, Kira91, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Fatalita jakie słodkości!!!!!!!!!!
Lukrecja gratuluję
Eh. No i 150zl za naprawę pralki poszło w piz... Ale w porę wezwany spec, bo jeszcze trochę i pompa by nam pierdzielnela i trzeba by było wybulic na nową pralkę
I znowu musimy wymienić wodomierz (był wymieniany w grudniu), bo gościu powiedział że gówno i źle mierzy. Trzeba zainwestować w porządny i co za tym idzie droższy. No świetnie. Kolejny wydatekAle wolę to zrobić i mieć z głowy, niż co chwilę do wody dopłacać której nie zuzylam
Fermina lubi tę wiadomość
-
Lukrecja, duża już córcia
Fermina, nie dziwię się, można się zakochaćpiękny!
Mała Matylda właśnie i takim układaniu myślę, ciekawe co mi wyjdzie
Ja dziś białe oddzielnie bo i tak mi cała pralka wyszła. I to bez bluzeczek z większymi napisami itp. Zostały tylko bardzo delikatne wzorki albo sama biel. Cała suszarka zawieszona. Kolory pewnie pójdą na dwie tury.
Dziś odebrałam kolejną przesyłkę z pieluszkami wielorazowymi, w zasadzie już mam komplet, choć jeszcze chcę dwie sztuki dokupić
Otworzyli koło mnie aptekę DOZ czy jak jej tam, zamawiałyście? Przesyłka gratis do punktu mnie kusi ale jeszcze nie wiem jak wypada w porównaniu z geminiFermina lubi tę wiadomość
-
Jakie już duże dzieci
Fermina, śliczny bobas i jaka wyraźna fotka
Ja sama się urodziłam z masą 2400g, więc dla mnie te wagi "naszych" dzieci są duze. Sama byłam zdziwiona jak lekarz w zeszły czwartek powiedział, że mój syn 2200gale on chyba będzie z tych mniejszych
Zaraz wychodzę i jadę na KTG. Fajnie, bardzo lubięFermina lubi tę wiadomość