Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny
Nie bylam na usg 3d. Bardzo tego zaluje. Teraz jestem w 33+5 wg norweskiego systemu, a 33+2 wg polskiego.
Myslicie, ze jest sens isc na usg 3d na tym etapie, czy lepiej standardowe?
Samo usg troche kosztuje, ale chyba nie wytrzymam do konca ciazy. Jestem ciekawa co u malucha, ile wazy itd.
-
Aktualizacja brzucha na leżąco- dziś 103cm.
Pisalyscie wcześniej o skurczach przepowiadających- ja takowych albo nie mam albo nie wiem kiedy mam. Czasem coś zaciągnie na dole „miesiaczkowo”, może to to. Ale nie jest to jakieś dokuczliwe.
Ciuszki mam tez jedynie 56-62, tez myśle ze później będzie się na bieżąco zbierać większe
Mi na szczescie całkiem już przeszło, wiec to pewnie wynik zmiany temperatury i nieprzespanej przez zgagę nocy. I tez jednak brzuch wydaje mi się mega wysoko, to pewnie tez ma jakiś wpływ. Teraz sobie wielorybek leży cały dzień i wysyła męża m.in. Po lody wodne (twistery, kaktusy!! Mniam), pączki, orzeszki, chrupki kukurydziane (jako zastępstwo chipsów....). Biorąc pod uwagę szereg moich zachcianek stwierdzam ze na żadne zatrucie mi to nie wyglada. No i na szczęście w środę na wizycie podejrzę na usg tego małego cwaniaczka
.
-
No to na lezaco dzis 99 i +10kg
Od poludnia strasznie twardnieje mi brzuch i boli ale tak dziwnie bo od pepka tylko po prawej stronie, nie moge chodzic...
Mala sie rusza i kopie po tym bolacym miejscu. Wzielam magnez i nospe i leze. Mam nadzieje ze to nic powaznego, ot taki urok ciazy...
Pawojoszka Ty jakos kolo mnie masz termin wiec nie strasz, ze mozesz szybciej urodzic. Co najmniej do 15 maja musimy dotrwac!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 17:59
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Ja mam kilka na 68 -mama poszalala ale głównie spodnie,bluzki jakieś kurtki i bezrękawnik jak wyprzedaże poswiateczne były. Czyli tak na prawdę nic przydatnego typu body/pajacyki poza 56 i 62 nie mam ale spokojnie dokupi sięNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
efwka83 wrote:Hoope co to za lista??? chcesz w kompleksy nas wprowadzić?? dobrze że mnie nie ma na niej
Kompleksy to bym leczyła licząc Waszą wagę. Albo raczej pogłębiała własne
Gin na wieść o tym, że mierzę brzuch nazwał mnie: pacjentką świadomąA potem zaznaczył, że jeśli obwód gwałtownie się zmniejszy lub gwałtownie zwiększy, mam jechać do szpitala. Takie to ważne.
Fermina wybacz, mogłam niektóre dane pominąć, gdyż mam mózg wielkości mózgu ameby, dodatkowo zalany przez kisiel. Zanim do neuronów dotrze jakaś akcja, muszą przebrnąć wpław przez różową maź.Fermina lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Dziewczyny my pod ktg, maszyna wyla juz 5 razy, maly ma tetno 180-190 i spada nagle do 130 i nie na skurczu ma takie tetno. Wszyscy sie wystraszyli i nas trzymaja pod ktg, a ja mam tetno 150 i kazali sie uspokoic ale ja jestem mokra, trzese sie cala i p prostu mam dosc...
-
J.S nie denerwuj się na zapas, może też Twoje nerwy się udzielają maleństwu. Spokojnie, jak dobrze, że jesteś w szpitalu! Jeśli sytuacja się nie unormuje, być może wcześniej będziesz miała cc ale jesteś prawie na końcu 35 tygodnia, to już bardzo daleko i bardzo bezpiecznie.
Mój mały miał poniżej 130 (126) i dobijał do 180 jak byłam zdenerwowana i leżałam na plecach. Nie kazali Ci się do pomiaru położyć na lewym boku? Nawet jeśli nie kazali, sama tak zrób.
Twoje tętno jest wysokie. Nie miałaś białka w moczu?
Oddychaj głęboko i uspokój się. Jesteś pod kontrolą. Pilną cesarke potrafią przygotować w kilka minut.
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka