Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny-Ulli88-
Kiedy Twoja Nadia ma komunię ? Moja Nadia ma 13.05 a termin porodu mam na 5.05 i boję się jak to będzie mam nadzieję że urodzę jeszcze w kwietniu lub przenoszę i urodzę po komunii
Nasze Nadie urodziły się prawie w tym samym terminie moja jest z 18.10.2008rWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2017, 17:45
-
Ulli88 ja o 11 to dopiero wstałam ale przywitały mnie wymioty, pół godziny mną szarpało nad kiblem
Ja dzisiaj jestem totalnie nie do życia. Pewnie w większości wpływ ma pogoda, która ma się utrzymać wg prognozy do następnego weekendu -
Paulettaa ja mam termin na 5 maja i komunia też 5-go...Nie wiem co to będzie. na następnej wizycie będę się pytała czy możliwe będzie cc dwa tygodnie przed terminem o ile donoszę do tego czasu bo Nadie miesiac wcześniej urodziłam. jak mój lekarz się nie zgodzi to przyniosę ja do innej parafii tam komunia jakiś po 20 maja. imprezę tak czy siak robię w restauracji nie wyobrażam sobie szykować wszystkiego z noworodkiem przy cycu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2017, 18:38
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualnyJa też imprezę w restauracji ale nie wyobrażam sobie nie być na komunii córki więc mam nadzieję że urodzę albo wcześniej albo tak jak Nadię przenoszę 10dni
Niby dużo czasu jeszcze ale tak się tym stresuję, że pewnie urodzę przed terminem . Planując ciążę brałam pod uwagę to, że nie mogę zajść w ciążę w sierpniu aby nie urodzić w maju a tu proszę ... Staraliśmy się od kwietnia i postanowiliśmy w sierpniu postarać się ostatni raz w tym roku i proszę... Tak musiało być -
nick nieaktualnyWitam z rana u mnie przeziebienie - dawno nie mialam dzisiaj wizyta. Zniose jajko do 16:15. Wyobrazam sobie obumarle serduszka i inne dziwne rzeczy. Znowu snilo mi sie ze bede miec corke zimno u nas i wieje okropnie brrr.
Pytanie z innej beczki- widzialyscie komody z biedronki? ma moze ktoras z was? Milego dnia! -
Czy Wy też macie takie szalone sny??!! Ja już się boję zasypiać. Dziś biegałam.po śnietnikach bo zgubiłam torebkę i żeby ją odszukać nie mogłam chodzić po chodnikach. A potem byłam na USG i okazało się, że coś jest nie tak. Strasznie płakałam, po czym zadzwonili z USA, że to jakiś spisek i wsYstko jest ok i są w trakcie dzwonienia do wszystkich kobiet w Polsce, u których były nieprawidłowości w usg...
-
ja druga noc budzę się przez jakieś porypane sny i nie mogę zasnąć. jakies straszne sa i mimo że naprawdę ciężko mnie przestraszyć i np uwielbiam z moim m zapisać sobie maraton horrorów to wczorajszy sen tak mnie wytrącił z równowagi że masakra. dobry scenariusz na horror by był. dzisiaj to jakaś wojna mi się śniła. nalot samolotów i miałam gdzies jechać i próbowałam ukryć corke do powrotu. masakra. nie wiem może to jest związane z tym ze ostatnio mniej śpię w dzień i już takie przemęczenie?Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
dziewięć.zero komody nie ale jeśli z serii stukke czy jakoś tak to odradzam. kupiłam dla córki szafkę a'la nocna i wykonanie tragicznie. farba po miesiącu zaczęła odpryskiwac nogi z drzazgami. siostra kupiła stolik kawowy z tej samej serii i też to samo.Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualnyW takiej komodzie po kilku miesiacach zaczely odpadac drzwiczki od szuflad... Maz musial wszytkie przykrecic, nie wyglada to dobrze, ale jakos daje rade.
Moje sny tez sa dziwne, realistyczne, ale raczej mile Dziewiec.zero wszystko bedzie dobrze, tez juz pewnie calkiem sporego czlowieczka zobaczysz -
nick nieaktualnyEee to chyba dam sobie spokoj, lepiej doinwestowac i miec kilka lat. Boziu jaki wiatr u nas pkropny glowe urywa. Z lepszych wiadomosci- przeszly mi mdlosci czuje sie duzo lepiej i gdyby nie przeziebienie to bym gory przenosila jest cudownie, jest nadzieja hihi
-
Dzień dobry
Fiorek87 ja też mam powalone sny, mam je co ciążę. Przeważnie straszne, głupie albo absurdalne.
A ja mam teraz inny problem. Staram się przygotować młodszą córkę do bycia starszą siostrą i wdrażam ją w większą samodzielność. I niestety idzie jak po grudzie. Nic nie chce sama robić wokół siebie. W ogóle chyba jakiś bunt przechodzi. Jak tak dalej pójdzie, to czeka ją po prostu terapia szokowa.❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Witam się z poniedziałku
U mnie mdłości nadal się utrzymują. Wylewałam dziś stary sok jabłkowy, który zaczął już fermentować i jak poczułam zapach to myślałam, że nie dobiegnę do wc
Jeśli chodzi o pogodę to wczoraj lało cały dzień, ale dzisiaj przebija się słoneczko, więc nie ma tragedii. Tylko wicher łeb urywa.
Sny to i ja mam porypane Śniły mi się dzisiaj jakieś dziwne stwory, coś na kształt laleczki Chucky, które trzeba było złapać i spalić w klatce, bo by pozabijały wszystkich. Masakra
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i każde następne -
u nas też deszcz padał cała noc i jeszcze kropi. mam nadzieję nadzieje ze zaraz przestanie bo muszę mała do szkoły wysłać i spróbuje wyjść do sklepu po zakupy na obiad, bo jakoś dzisiaj zawroty głowy i słabość jeszcze mnie nie dopadły.Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
I ja sie witam
Kolejny poranek mega owocny
Udalo mi się zaliczyć endokrynologa...było ryzyko że lekarka mnie splawi (przed czym ostrzegla położna). Ale wynik uznala za nieprawidłowy, zrobiła usg(za mała tarczyca) i dostałam euthyrox
Synuś był też grzeczny...
Ale od razu zapowiedzialam pacjentom że zamierzam skorzystać z prawa wchodzenia bez kolejki jako ciężarna. Nie było problemów...i tak mnie przepuszczono
Byłam też w lab
Zrobiłam bhcg, znowu, ale u mnie nie było objawów ciazowych teraz też nie ma, martwię się
W środę diabetolog. Też muszę z synusiem się wybrać (męża nie będzie jeszcze tydzien). Wyjazd 30 km. I mam dylemat- jechać raniutko ponieważ wtedy szybciej zalicze wizytę(ciężarne i tak bez kolejki) czy trochę później? Mały wstaje zazwyczaj przed 8 i dałabym mu się wyspać...muszę pomyśleć choć z tym już ciężko...nie lubię tego ciazowego mózgu...
Ale ciążowe sny uwielbiam. Poza ciąża nigdy nie były takie realistyczne i żywe. -
nick nieaktualnyDziewczyny a ja mam ostatnio coś takiego, że gdzie nie spojrzę tam chore dzieci w reklamach tv, w programach , w internecie ... Mam nadzieję , że to przez to, że martwię się o to czy wszystko będzie ok i tak sobie wkręcam ... Oby to nie był jakiś znak ...