Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katka piękny widok
Niekoniecznie gdy ciąża się źle rozwija lub obumarła musi rozpocząć się samoistne krwawienie. Czasem trzeba wywołać, albo zabieg łyżeczkowania. Tak samo brak lub pełen wachlarz objawów nie świadczy o tym,że ciąża się rozwija prawidłowo.PodwojnaMama, Katka. lubią tę wiadomość
-
Katka super widok!
Widzę, że u niektórych z was podobnie jak u mnie dziś zaczęłam plamić, mój gin w poniedziałki nie pracuje, więc na 19 umówiłam się do innego... Oby wszystko było dobrze rzygam dalej jak kot i żyje od drzemki do drzemki synka :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po wizycie praktycznie rzecz biorac powinnam was opuscic ale tego nie zrobie bo sie zadomowilam dzidziol tak urosl ze termin sie wyrownal 25.04 wg usg 8tydz3d wiec praktycznie rowno. Serduszko bije szybko 164 dalej nie wierze ze bede miec druga dzidzie takie to nierealne ze szok
kamciaelcia, Klaudiia87, lena77, Fiorek87, PodwojnaMama, Katka., MysiaMarysia, malwka08, Monifah, Hoope, Witch15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewiec zero gratuluje ja bede miec cc wczesniej niz Twoj termin, wiec pewnie zostan na Majowkach
KateKum no mi tez gin zawsze mowil ze bialko w moczu jest niebezpieczne ale nie wiem czy to duzo musi go byc?
A u nas taki grad duzy pada i pioruny z kazdej strony. Napatrzec sie nie moge -
Martyna32 wrote:Mam chwile czasu i teraz czytałam o tych badaniach 3/4D i piszą że powinny być wykonane 3 usg - między 11 a 14,miedzy 18 a 22 i 28 a 32. Kto będzie robił?
Chodzi pewnie o usg genetyczne, ale to nie jest wymóg by były w 3d/4d.
Genetyczne w pierwszej ciąży robiłam i teraz też będę robić.Matylda
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie. Czy macie tak moze ze jak sie najecie to Wam lezy to jedzenie na zoladku. Odbija sie itp.? Nie mowie tu o mdlosciach
W zadnej ciazy tak nie mialam a teraz nawet maly talerz zupy krem zjem gdzie to lekki i plynne a stoi mi na zoladku jakbym nie wiadomo co zjadla. Odbija sie. Cofa do gardla to jedzenie. No masakra jakas. A jak jeszcze mdlosci dochodza to juz w ogole swietnie -
nick nieaktualnyPodwojna mama mam tak samo, ogolnie jakos tak zle i ciezko po zjedzeniu np jednej kanapki a uczucie jakbym wsunela 2daniowy obiad. Wzdecia odbijanie i co sie chce. Ciaza to piekny czas
A gdzie ty mieszkasz ze pioruny?? u nas zimno okropnie w nocy ma byc 6st tylko -
nick nieaktualny
-
Sami wrote:To ja zmienie tendencje, ciaza starsza o jeden dzien niz z OM Ciezko uwierzyc, zeby po tak malych roznicach bylo wiadomo co do dnia jaki jest wiek ciazy... Dzisiaj na USG widzialam nozki, nosek i super szybko bijace serce, az maz nie moze sie na zdjecie napatrzec. Wszystko wyglada tak dobrze, ze bardzo mocno wierze, ze tym razem sie udalo.
I ja mam na bank ciążę starszą niż z OM, wg. usg pęcherzyk był większy i wiem, że owulacja była na bank ok. tydzień wcześniej.
Feeva wrote:Ile Wam dziewczynki już przybyło na wadze? Mi +1 kg
Musiałabym się zważyć, w zeszłym tygodniu byłam jeszcze na 0.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 18:26
Matylda
-
PodwojnaMama wrote:Dziewiec zero nie zebym sie cieszyla ale ale ulzylo mi ze tez tak masz. Ja juzdo meza mowilam ze moze chory zoladek mam ha ha bo kiedys moglam duzo zjesc i ok a teraz takie jazdy.
Ja mieszkam w Köln w Niemczech
Podwojnamama moi rodzice od lat mieszkają w okolicach Kolonii, pięknie tam jest! Może kiedyś i ja się wyprowadze
Katka, ale ucieszyłas mój wzrok takim cudnym widokiem, pięknie! Chciałbym już moje dzieciątko zobaczyć takie duże -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry laseczki,
Ja dziś cały dzień w dzikim pędzie, ale wszystko co miałam zaplanowane zrobiłam
Jak usiadłam teraz na kanapie to po.prostu zasypiam na siedząco... Mąż kapie dzieci i zaraz ja idę do kąpieli i spać
Katka przepiękny widok, serducho się raduje na takie foto z usg!!
PodwójnaMama hah ja przez pewien czas również mieszkałam w Kolonii! Jest tam dalej muzeum czekolady Lindta? Moje dzieci miałaby tam radocheJagna 15.04.2018 -
nick nieaktualnyMalwka no ja w De od zakonczenia licemu a mam 34 lata, wiec tez juz kawal czasu tylko ze kiedys mieszkalismy tez w Monachium. Ja w Polsce zle sie czulam i od dziecka marzylam zeby tu mieszkac
A jak rodzicow masz to tym bardziej latwiej sie osiedlic
MysiaMarysia tak muzeum czekolady dalej jest. Moje tez uwielbiaja czekolade i wizyta tam to zawsze radocha jest ha ha
-
url=https://naforum.zapodaj.net/20b467cd9eb6.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/20b467cd9eb6.jpg[/url]
Serduszko na szczęście bije. Lekarka nie znalazła przyczyny, kazała się oszczędzać, zapisała luteinę dopochwowo. Mi kamień spadł z serca, że moja fasolka cała i zdrowa. Termin z om mam na 4 maja, z USG wychodzi 14 maja najważniejsze, że rośnie i nic się nie oddziela. Dziś śpię spokojniePodwojnaMama, s1985, lena77, Katka., Monifah, Hoope, chopinistka, Witch15, malwka08 lubią tę wiadomość