Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Saperek wrote:A propo sexu mój się wczoraj skusił matko jaka zmęczona byłam po A jakoś długo to nie trwało ale chciałam zapytac czy to normalne że brzuch miałby twardy jak kamień po orgazmie? chwilę tylko i opuściło
Ja mam za każdym razem twardy po orgaźmie.Matylda
-
Ulli dziwny lekarz
Saperek jak psinka i o ile szczuplejsza kieszeń?
Fatalita nie ma szans. Żadne argumenty do niego nie przemawiają. Jak mój T sobie coś wbije do głowy, to ani rusz. Nie i koniec. Jak dziecko
Hoope, Ty już na spacerki, a my jeszcze się z brzuchami toczymy, zazdro
Kamcia rośnie ten Twój syncio, rośnie
Ile się czeka na wyniki GBS? Oddawałam do labu we wtorek, dziś piątek, na koncie online nie mam wyników.
Ogólnie to padam na ryj. Dzisiaj miałam mega przypływ energii.
Od 9-10 zakupy, wymyłam lodówkę, zrobiłam pranie, posprzątałam każdy kąt w domu, wyniosłam śmieci, zrobiłam obiad, pozmywałam, wykąpałam się. Teraz padłam bez sił na kanapę z kawką, stopy jak serdele, plecy bolą, nogi bolą, kręgosłup boli. Wszystko boli. Mam wrażenie, jakbym przeszła z buta min. 20kmChodzę jak połamana. Ale przynajmniej czuję tą satysfakcję, że w końcu doprowadziłam to mieszkanie do ładu. Jak nie urodzę po tym, to będę w szoku
Moje dziecię od 10 minut ma czkawkę po schabowymWie co dobre
A no i przyszła paczka ubranek rozmiar 50. O Bożu, jakie to malusieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 17:19
-
Hej
Wspolczuje Wam tej opuchlizny i innych nieprzyjemnych dolegliwosci :*
My dzisiaj byliśmy na pierwszym spacerku, Kamil go przespal, ale mi troche slonca dobrze zrobiloZaraz bedzie u nas polozna, prosze o kciuki za przyrost wagi malego :p
Feeva, kamciaelcia, Kropka88, kattalinna, pawojoszka, Mała Matylda, Patk, Fermina, D_basiula, Wowka, XKamaCX, Sela lubią tę wiadomość
-
Patk, już niedługo!
Feeva, też mam takie zrywy energetyczne a potem chodzę jak paralityk. Gdzieś czytałam, że takie przyplywy energii to też zwiastun, że już niedługo.
Katy, kciuki!
U nas dziś lato. Takiego dnia jak dziś przez całe zeszle wakacje nie było. W związku z tym zamienilismy podwórko na takie oto okoliczności przyrody:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d37d2e991fc.jpg
Dobrze mi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 19:04
Kropka88, kamciaelcia, J.S, Patk, kattalinna, D_basiula, Hoope, Feeva, Nynka, Mała Matylda, Wowka, pawojoszka, malwka08, Mycha666, Cola87 lubią tę wiadomość
-
A chodźcie, pomieścimy się jakoś.
Koty i psy też bierę!
EDIT: Jestem wyrodną matką.. Kattalinna, jak napisałaś o juniorze, uznałam że masz suczkę dla naszego psa. O dziecku w ogóle myśl mi w głowie nie zaświatała... Śmiać się, czy płakać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 19:25
kattalinna, Kropka88, Wowka lubią tę wiadomość
-
Dziekuje za kciuki, Kamilek przybral 120g od poniedzialku
Wazy 2620g wiec przekroczyl juz swoja wage urodzeniowa i to bedac na samym cycku, jestem z nas dumna
Fermina, kattalinna, D_basiula, Kwiatkowa24, Hoope, kamciaelcia, Feeva, jangwa_maua, Kropka88, Nynka, ibishka, Jagoda14, Mała Matylda, Wowka, pawojoszka, malwka08, Mycha666, Uli, XKamaCX, Fatalita, Cola87, Sela lubią tę wiadomość
-
Fermina, a niedawno mówiłas, że będziesz straszną teściową - chyba jednak nie będzie tak źle, skoro myślisz najpierw o psie
biorę kota! Albo nie, on się boi innych zwierząt. Zostanie z pańciem swoim, będą się wzajemnie pocieszać po moim wyjeździe
Fermina lubi tę wiadomość
-
Fermina piescizdech
Nie zazdroszczę bo mam lepiej
Miałam taką dziwną sytuację w szpitalu, podczas wizyty doradcy laktacyjnego razem z pediatrą, doradca poprosiła mnie, czy może sprawdzić stan moich piersi i brodawek oraz obecność mleka. Po czym po prawdzeniu odskoczyła ode mnie z okrzykiem: jaki piękny wyciek! Pani doktor, niech pani spojrzy, wszystkie kanaliki!
Mam wrażenie, że tylko ja trafiłam na ... hm... pasjonatów
Katy, Feeva, Kropka88, Nynka, Mała Matylda, pawojoszka, Wowka, malwka08, Mycha666, kattalinna, Fermina lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Fermina wrote:A chodźcie, pomieścimy się jakoś.
Koty i psy też bierę!
EDIT: Jestem wyrodną matką.. Kattalinna, jak napisałaś o juniorze, uznałam że masz suczkę dla naszego psa. O dziecku w ogóle myśl mi w głowie nie zaświatała... Śmiać się, czy płakać?
Sorki ale ja pomyślałam tak samoI szukałam w myślach o którego psa chodzi, bo przecież wiem o kocie tylko
Fermina lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Fermina oby te przypływy energii były zwiastunem, oby
BTW. ale fajnieeeeeee. Nie tylko Tobie, Wam.
Rybki też bieresz?? Oprócz rybek nie mam innych zwierząt domowychŁapie się?
My też mamy u siebie miejsca z taką wodą, stawy strazackie/rybackie. Śmierdzi rybą. Ale jest fajnie
Mi Maz obiecał że mnie jutro zabierze gdzieś w fajne miejsce na spacer. Co weekend tak mówi. Hmm, może w końcu spełni swoją obietnice
Hoope Twoi lekarze maja jakieś dziwne fetysze
Katy gratuluję Wam pięknego przybrania
Ja uprasowalam ostatnia partie ciuszków, które dziś przyszły rozmiar 50. Zaktualizowalam torbę, mogę rodzic.
PS. Ja z dzisiaj mogę pochwalić się co najwyżej porankiem z mojego okna balkonowego, jak mi się pięknie zieleni na osiedluwidok z 4 piętra!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f877dd96bd42.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 20:09
Katy, malwka08, kattalinna, Fermina, Hoope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMieliśmy dziś KTG,podręcznikowo prawidłowe. Zapisało się kilka skurczy,wiec chyba jeszcze nie dziś
Feeva, ibishka, kamciaelcia, pawojoszka, malwka08, Kropka88, Wowka, XKamaCX, kattalinna, Fermina, D_basiula, Mała Matylda, Hoope lubią tę wiadomość