Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy super ale nie wiem czemu cię dziwi że mały przybiera będąc na samym cycu przecież ci mówiliśmy że jak karmisz piersią to dajesz mu najlepszy pokarm jaki może dostać . Radzicie sobie świetnie i śmiało możecie być z siebie dumni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 20:47
Katy, Hoope lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt i kciuki dla szpitalnych
(mam nadzieję że nic nie pomyliłam, bo już nie pamiętam kto co pisał - za dużo tego
)
Meldujemy się po kontroli - ważymy 2779gi w sumie dalej leżymy tak samo jak 2 tygodnie temu, czyli: główką nisko i pleckami po prawej stronie
ale mamy długie nóżki, więc będziemy modelować
mam nadzieję że jeszcze trochę sobie popływa i wytrzyma do maja - niech jeszcze troszkę przybierze i "podrośnie"
choć nie mam pojęcia jaka jest długa
Aa.. I jeżeli wcześniej nie będzie żadnych nagłych schiz/objawów porodowych to następna kontrola dopiero w dzien terminu (9.05.)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 21:07
Feeva, Kropka88, Nynka, Wowka, malwka08, J.S, kattalinna, Fermina, D_basiula, Saperek, Katy, kamciaelcia, Mała Matylda, Mycha666, Hoope, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Cieszę się z dobrych wieści lekarskich i położnych
Fajnie, że bobasy rosną i zazdroszczę spacerków z balkonikamijak geriatria to geriatria
Fermina, mój pies macha ogonem do Twojego, zazdroszczac mu wypoczynku nad wodą
U mnie spokojny dzień skończył się nagle o 16. I dobrzeostatnio narzekałam, że sesja brzuchowa mi się marzy, ale mąż nie utalentowany, a kasa wyliczona na budowę i stał się cud. Sesja zrealizowana-dobrą wróżką okazała się koleżanka mojej mamy
na efekty trzeba będzie poczekać, bo było to totalnie na spontanie, no ale jestem przeszczęśliwa.
I żeby przyjemności było mało, to pojechałam jeszcze na zakupy z mężem. Co prawda dla siebie nic nie kupiłam, bo nie było ładnych namiotów, to jestem pozytywnie zmęczonaKropka88, Feeva, J.S, kattalinna, Fermina, D_basiula, kamciaelcia, Mała Matylda, Hoope, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Feeva, wszystko biorę. Tak mi dziś dobrze było, że mam dzień miłosierdzia. Pakować się i przyjeżdżać. Rybkom damy wolność w jeziorze.
Hoope, pies nie zdechł, tylko odpoczywa po kąpieli. ;)Może Ty rzeczywiście jesteś jakimś wyjątkowym okazem, macica modelowa, cycki wystrzałowe.Zarabiaj na tym!
Katy, gratulacje bycia dostawcą pożywienia wysokiej jakości.
Kama, Lukrecja, gratki również.
Wowka, świetny cud! Jak będą efekty, to wrzucaj na forum!!
Katy, Feeva, Hoope lubią tę wiadomość
-
Feeva wrote:Ulli dziwny lekarz
Saperek jak psinka i o ile szczuplejsza kieszeńO
katastrofa diagnoza potwierdzona zerwane więzadła krzyżowe do operacji niestety Pan który oddawał mi psa beznadziejny
mieli dzwonić do 17 niestety zero kontaktu ja zadzwoniłam i mówię że jadę po psa pies zesikany zdjęcie zrobione krew nie pobrana ogólnie ja zaczęłam już rei denerwować mój nie mąż zapytał czy dostaniemy te zdjęcia bo chcemy skonsultować to z ortopeda to ten weterynarz już był mega nie miły
u nich operacja 450 zł ale nawet za darmo bym jej tam nie zostawiła
wzięłam psa jeszcze na głupim Jasiu zdjęcia i. dojechaliśmy do ortopedy który kiedyś operował mi innego Yorka
niestety mega terminy mamy na 22 maja być może ja zdążę urodzić i koszt 750 zł
mega dużo ale muszę to zrobić bo mi pies nie będzie cierpiał -
byłam pierwszy raz tam bo to w moim mieście blisko itd ogólne ta babka opinie ma dobre ale fakt że kończyła pracę i nie zadzwonila ani nie przekazała info koledze zero profesjonalizmu takie lekceważenie
tamten jest typowo ortopeda byłam u niego mam zaufanie więc tu jestem spokojna
tylko długo trzeba czekać to mnie martwi jednak ja to boli A miesiąc z bólem chodzić lekarz mówi że pierwsze 3 dni najgorzej ale tu akurat była na zastrzyku
mega mnie to kosztuje ledwo żyje to prawie jak mojej dziecko
jeszcze musiałam ja kąpać bo długie włosy A ona posikana
środę idziemy do fryzjera więc będę musiała ja wygolic -
Kochane ja melduję ze wczoraj o 11:50 urodził sie cudowny Jaś
3660 i 59 cm na 10 pkt i juz mnie w sobie rozkochal:)
kelegena, Wowka, Ola_Ola, jangwa_maua, Mycha666, Mała Matylda, D_basiula, Katy, kattalinna, Feeva, kamciaelcia, Fatalita, MonikaJ, Saperek, ibishka, Hoope, Jagoda14, Nynka, kasiia_p, Uli, Fermina, Cola87, amygdala, pawojoszka, malwka08, Lukrecja, Lukrecja, efwka83, XKamaCX, Paula95, Asix, Kwiatkowa24, Sela, Kropka88, Kira91, Patk, Tanda lubią tę wiadomość
Zakochana mama2 -
Zakochana mama2 wrote:Kochane ja melduję ze wczoraj o 11:50 urodził sie cudowny Jaś
3660 i 59 cm na 10 pkt i juz mnie w sobie rozkochal:)
-
ZakochanaMama, serdecznie gratuluję synka
Wypoczywajcie, regeneruj siły, a jeśli znajdziesz wolną chwilę napisz coś na temat porodu
A my właśnie zaczynamy 36 tydzień, według belly to już 9 miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 07:49
Fermina lubi tę wiadomość
-
Zakochana Mama ogromne gratulacje, to juz duzy Twoj synus, niech zdrowo rosnie!!!
Jak bedziesz na silach napisz jak sie czujesz.
My witamy sie w 36 tygodniu, juz co raz blizej!Fermina lubi tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Zakochana gratuluję!!!!!!!
No to aktualizuje
08.04
LadyInna - godz. 6:32, córeczka Pola, 2845g, 49cm, 10/10pkt, 35+3tc (SN)
Katy - godz. 13:40, synek Kamil, 2580g, 49cm, 10/10pkt, 36+5tc (SN)
15.04
Hoope - godz. 18:10, synek Bartuś, 3200g, 54cm, 10/10pkt, 38+1tc (SN)
20.04
Zakochana_mama2 - godz. 11:50, synek Jaś, 3660g, 59cm, 10/10pkt, ??tc (CC)
Poród naturalny - 3
Cesarskie cięcie - 1
Zakochana, w którym Tc Synek się urodził? I z tego co kojarzę, to CC?
My się witamy w 39tcJuż tak bliziutko.
Nie mogłam spać pół nocy, biodro dokucza strasznieJakbym chciała już urodzić...
D_basiula, Hoope, Fermina, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
kamcia mogę już być
Tak szczerze to i fizycznie i psychicznie jestem przygotowana więc tylko czekam na jakikolwiek sygnał
Chyba się jednak wczoraj przeforsowalam za bardzo tym sprzątaniem. Plecy mnie bolą jak cholera, w nocy z łóżka na siku wstać nie mogłamdzisiaj nic nie robię. Nie muszę. Na szczęście.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 08:07