Majowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś równy 39 tydzień i nic się nie dzieje a już mam powoli dosyć. Chciałabym być po wszystkim, kompletnie nie wiem czego się spodziewać, oprócz skurczy przepowiadających które są coraz częściej i bólu brzucha jak na miesiączkę cisza. Najgorzej jest w nocy bo strasznie niewygodnie, boli kręgosłup i biodra... Zazdroszczę tym które mają już to za sobą
mama_Klary, KiNiAW, Sara10, hypatia92, Izulek21, Kadża lubią tę wiadomość
-
Jeszcze jak się widzi, że tyle dzieciaczków tutaj się już urodziło to jeszcze bardziej się niecierpliwimy i byśmy też chciały już to mieć za sobą a tu klops 😅
Ja też już myślałam, że w piątek będzie po wszystkim a tu jeszcze weekend w gratisie 😜 chyba, że się coś samo zacznie czego bym nie chciała 😅KiNiAW, Patrycja_Pata, Kadża lubią tę wiadomość
-
JJJ wrote:Bożena gratulacje 😍 cieszcie się sobą!
Ja właśnie myję okna, ale poza bólem pleców to nie wiem czy to coś da 😂KiNiAW, Kadża lubią tę wiadomość
Synek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022 -
Ja myłam już trzy razy w ciągu 6 tygodni, bo te piaski z Sahary spać mi nie dały 😂
Legusta podziwiam Cię, że w połogu myjesz okna!
Mama Klary - może to i lepiej, że masz jeszcze weekend, szczególnie, że zastanawiałaś sie czy to nie za wcześnie.
Cierpliwości. Spotkamy się z naszymi maleństwami i będziemy jeszcze narzekać na to, że nie możemy same iść do toalety, więc co się odwlecze to nie uciecze.
Ja spokojnie czekam do terminu, a później na czerwiec w najdłuższym wypadku to 41+6 wypada u mnie 7.06, a że ja z czerwca to jestem w stanie jeszcze tyle wytrzymać 😂
KiNiAW, legusta, mama_Klary lubią tę wiadomość
-
Hej, my też jesteśmy już rozpakowani. 8:23 cc urodził się Florian. 2900 i 52 cm. Gratuluję wszystkim mamom i trzymam kciuki za dalsze porody🥰
Patrycja_Pata, Sara10, legusta, Bożena, JJJ, mama_Klary, KiNiAW, Agatekk, Gośka29, hypatia92, Milena96, Ela3, PorannaPanna, Cukierkowa, Lenayna lubią tę wiadomość
-
PorannaPanna wrote:Bożena kurde ale się cieszę! Gratulacje! Jaki długi chłopiec! 🩵🩵
Sosenka za oknem, ja kupiłam z rossmana. Całkiem spoko trzyma biust i dobrze się użytkuje tylko dosyć gruby jest. Ale fajny i tak 🩷
My do domu! Jest lepiej. Kupa mała ale coś tam się pojawia, tyje to dziecko w oczach.. muszę ostrożnie z cycem bo od niedzieli przybrał prawie 300gr :o
Ale w domu to unormuje ☺️PorannaPanna lubi tę wiadomość
-
mama_Klary wrote:A do mnie dzwoniła moja ginekolog, która miała sprawdzić ten przełożony przez szpital termin CC z 20 maja na 17 maja i w końcu znowu zmieniony na 21 maja 😂 oszaleć idzie 😅
mama_Klary lubi tę wiadomość
-
Ania.P28 wrote:Ja dziś równy 39 tydzień i nic się nie dzieje a już mam powoli dosyć. Chciałabym być po wszystkim, kompletnie nie wiem czego się spodziewać, oprócz skurczy przepowiadających które są coraz częściej i bólu brzucha jak na miesiączkę cisza. Najgorzej jest w nocy bo strasznie niewygodnie, boli kręgosłup i biodra... Zazdroszczę tym które mają już to za sobąSynek 05.2024 ❤️
-
Trzydziescisześć wrote:Hej, my też jesteśmy już rozpakowani. 8:23 cc urodził się Florian. 2900 i 52 cm. Gratuluję wszystkim mamom i trzymam kciuki za dalsze porody🥰
Ogromne gratulacje💚
U mnie lekko się obniżył brzuch,zauważyłam to.Ale ani w pierwszej,ani drugiej ciąży czop wcale nie odchodził,a wody dopiero odeszły na około godzinę przed urodzeniem także takie zwiastuny nie są też regułą. Może zadziać się wszystko na raz i nawet się nie zauważy poszczególnych etapów🫣hypatia92 lubi tę wiadomość