Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:Hej Kochane
Ja mam jakis dziwny problem , mam tak suche brodawki smaruje je kremami nivea ale nic nie pomagawyglądają jakby z nich skóra zlazila
pomocy ? Czy to wogole normalne
?
Co do Wit. C łykam teraz 1000 i jest lepiejkatarzyna_d lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Cześć dziewczynki.
Widzę że ruszyłyście z listami wyprawek. Chyba też się zbiorę i spiszę listę i będę wykreślać z niej bo czas usieka a narazie nie mam nic ;-(
Agnieszka0812 miło że się odezwałaś, kciukam za Waszą rodzinę.
Dziewczyny które dziś wizytują- czekam na dobre wieści. Ja jutro mam połówkowe więc proszę o kciuki.
Carolq, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
trzymam kciuki za wizyty
Jakos nigdy nie jestem na bieżąco, bo mi net muli i musiała bym chyba w kilka dni was nadrabiać. Z gr na Fb dzis mam czasmogę dodać pisac na priv do mnie
Co do wyprawki tez pasuje pomału kompletowaćpuki nie jestem jak słoń
u mnie jest gorzej bo sklepy mam daleko, nie mogę sobie w każde chwili iść na zakupy
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nas czeka malowanie na wiosnę bo już dość brudno i małe przeróbki mieszkaniowe ale to też na wiosnę. Ja też bym chciała się wybrać do większego miastka po część rzeczy bo w mojej mieścinie za wielkiego wyboru nie ma. Może męża wyciągnę w któryś weekend.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Ja juz mniej fiksuje bo czuje ruchy ale te skurcze mnie martwią
boje sie o szyjkę że sie może skraca... 13 mam wizytę może wytrzymam
Ot właśnie ja też z jednej strony mniej się stresuję bo czuję ruchy ale teraz mam nowe zmartwienie żeby się nie nudzić, strach że urodzę przedwcześnie ;-\ wiem wiem, głupol ze mnie