Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJusWik wrote:wytrzymasz, wytrzymasz wyjścia nie masz innego
Ot właśnie ja też z jednej strony mniej się stresuję bo czuję ruchy ale teraz mam nowe zmartwienie żeby się nie nudzić, strach że urodzę przedwcześnie ;-\ wiem wiem, głupol ze mnie
No to samo mam!! Ze będzie wcześniak... Więcej juz chyba nie chce być w ciąży, bo psychika mi siada!!! 2 dzieci mi wystarczy, no chyba ze to jakas wpadka będzie -
nick nieaktualnykatarzyna_d wrote:No to samo mam!! Ze będzie wcześniak... Więcej juz chyba nie chce być w ciąży, bo psychika mi siada!!! 2 dzieci mi wystarczy, no chyba ze to jakas wpadka będzie
Aguś jutro wchodzimy w 6 miesiąc. A powiedz mi czemu lekarz zalecił Ci magnez 3x2 ? Tez brzuch ci sie spina?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydomi05 wrote:Witamy się w 24 tygodniu
Na wadze póki co +4kg
Pochwalimy się brzuszkiem:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32a3deab2637.jpg
Ładny i zgrabny brzusiou mnie troszkę większy ale pewnie przez to ze to druga ciąża
tez 4 kg na plusie jestem
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymigussia wrote:Dziewczyny ale macie fajne brzuszki, zazdroszczę u mnie póki co nie wiele widać. Bardziej jakbym się najadła.. Ale może u każdego inaczej rośnie
Ja wolała bym miec malutki:P bo jak na tym etapie mam juz taka piłkę, to co będzie w maju?? Skóra sie bardziej rozciągnie i pozniej pozostanie mi większy worek do towarzystwaAgnieszka0812, Carolq lubią tę wiadomość
-
Ja też się cieszę że rośnie powoli. W ogóle mam wrażenie że wyszczuplałam - wszystko z boczków poszło jakby w brzuszek, który przed ciążą również płaski nie był i teraz nie rósł tylko jakby się zmieniał
I teraz już powolutku rośnie i mam nadzieję że tak już zostanie
Agnieszka0812, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Aguś jutro wchodzimy w 6 miesiąc
. A powiedz mi czemu lekarz zalecił Ci magnez 3x2 ? Tez brzuch ci sie spina?
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
migussia wrote:znaczy mnie to nie martwi aż tak, bo w sumie jestem niezbyt wysoka i myślę że zbyt duzy brzuch utrudniał by mi funkcjonowanie:) Bardziej denerwuje mnie te gadanie "Ty w 5 miesiacu? wez nie żartuj".. "A gdzie ta Twoja ciąża?" " Może coś nie tak z dzieckiem?" grrr no po prostu tak mnie to denerwuje i nie miło słuchać jakiś głupich wywodów..
migussia lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hej ja do tylu za wami dopiero 20 tydzien jutro wizyta w koncu cos moze wiecej sie dowiem bo ostatnio to weszlam i wyszlam.
Ha jeszcze niemysle o wyprawce wiekszosc mam. Wanienki stojaki itp. Kupie gabke do wanienki bardzo nam pomogła kosmetyki dla malego nie ma co szalec tak poprawdzie ale każda z nas sama wybierze co jej pasuje.
Dla siebie z tego co nie wymieniane napewno butla wody jakis stanik do karmienia te wklady poporodowe , majty siatkowe bo to jednak rana potrzebuje sie wygoic i miec doplyw powietrza i mialam tez przescieradelka pod tylek zeby przescieradla nie upackac. Nie wiem jak u was al3w profamili w rzeszowie nie kapia bobasow wiec te kapielowe rzeczy zostawiam w domu .
Szczerze to jeszcze nawet sie nie zastanawialqm nad przebraniem tego co mam. Nie chce mi sie .
Swoich ubranek nie zabieram bo tam sa fakt tez synek dostal rozowe spiochy ale mi to tam nie przeszkadzalo . a raz moj kocyk poszedl z nim do badania to potem trzeba bylo szukac i prosic bo wsiąkł