Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie nie szczepie w 1 dobie tylko rano w dniu wypisu po wyrażeniu zgody przed samym szczepieniem i nikt nie przymusza
Marcela w 3 dobie a Nel w 9 zaszczepili i tak samo badanie słuchu robią przed wpisem na bieżąco
Moje dzieci nic a nic nie miały żadnych odczynów oprócz znaczka na ramieniu którego już nie ma
ogólnie zero efektów ubocznych..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 12:17
helutka, Iwa81 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Witam,ja już po małym sprzatanku -mąż wróci to będzie odkurzal bo padam z sil.Wczoraj zjadłam dziczyzne-niepotrzebnie bo już schizuje!Niby nie jest zakazana w ciazy i z wiadomego pochodzenia bo od mojeho kuzyna z restauracji ale ja jak zwykle sobie wkręcam i koszmary mialam!Pod tym względem chciał bym żeby już był maj bo za bardzo styka. Ostatnio robię sobie kuracje stóp,nałożyła preparat,skarpetki i czytam instrukcje z drugiej strony puelka,a tu informacja -nie powinny stosować kobiety w ciazy-jak wyrwał do łazienki żeby to zmyć to tylko się kurzylo. ..masakra.
pasia27 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b98fee0c3ae.jpg
Diabla85, Cigaretta, maimama, josephinka84, helutka, xpatiiix3, Sylika, OlkaBdg, Carolq, Aniu_leczka, migussia, klaudia1534, pasia27, asioczek86, Malena91, bimba, bereda11, Negra, Kłosia, malvva, Agnieszka0812, JusWik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:U mnie nie szczepie w 1 dobie tylko rano w dniu wypisu po wyrażeniu zgody przed samym szczepieniem i nikt nie przymusza
Marcela w 3 dobie a Nel w 9 zaszczepili i tak samo badanie słuchu robią przed wpisem na bieżąco
Moje dzieci nic a nic nie miały żadnych odczynów oprócz znaczka na ramieniu którego już nie ma
ogólnie zero efektów ubocznych..
Dariaaa88 wrote:Co do szczepionek to dość kontrowersyjny temat i każdy zrobi jak uważa, chociaż u nas i tak mało szczepią porównując zachód i ich szczepienia.kamisia88, Negra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Helutka jak byłam ostatnio z Nel jakaś babka powiedziała że nie chce to jej położna na to pani dziecko i robi pani jak uważa tylko odpisali w książeczce matka nie wyraziła zgody na szczepienie i wsio
a z resztą dluuuuuuugo zwlekalismy Nelka ma 15msc i ma tylko 2 dawki infanrix zaszczepione jedna w sierpniu druga w listopadzie dopiero po konsultacji z neonatologiem i neurologii zaczęłam szczepić oprócz tego pierwszego bcg tylko zoltaczka ma całą nie do końca pneumokoki i infanrix jeszcze jeden może w tym miesiącu zaszczepie albo w następnym ta 3 dawke
helutka, Iwa81 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hehe spoko u mnie w rejonie koleżanki córki nie zaszczepiła, bo UWAGA 13msc i nie chodzi samodzielnie tylko za rączkę.. ;P z katarem ani nic też jie zaszczepią strasznie się boją
co raz daje na krew i mocz przed szczepienia mi jak ma wątpliwości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 13:57
helutka lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Cigaretta ja też już pościel mam wybraną od jakiegoś czasu i jakoś koło marca będę zamawiać
http://allegro.pl/komplet-poscieli-3-el-90x120-nowe-wzory-emka-i5722534007.html zdecydowałam się na pewno na "zoo zieleń" i chyba "nowe sówki niebieskie" lub " safarii brąz" ale ta druga pościel już bez otulaczka
Wczoraj byłam w tesco i na FF z wyprzedaży kupiłam małemu 5 par skarpet, komplet 2 pajacyków i komplecik bluzka i spodenki. Wszystko na 62 cm. Nie wiedziałam, że takie zakupy będą sprawiać mi tak ogromną frajdę i radość, a najlepsze jest to że nawet przez myśl mi nie przeszło żeby iść na dział z ubraniami damskimi
Wpadłam w jakiś szał sprzątania, wywalam z szafek przedmioty typu "przyda się później" które leżą już masę czasu i tylko są przekładane z miejsca w miejsce. Muszę jeszcze ubrania przesegregować i wynieść na strych te które już się dziwnie skurczyły
Odnośnie szczepionek nie wypowiadam się, co osoba to inne zdanie a szczerze jeszcze jakoś na poważnie się nad tym nie zastanawiałam.
Williams śliczne zdjęcie córeczkipasia27, Carolq lubią tę wiadomość
-
williams1 wrote:Witam jestem po wizycie wszystko pięknie
,dzidzia zdrowiu tka i nadal MajeczkaBędzie znacznie drobnejsza niż Iwo,dzisiaj niecałe 400gr bez paru.Ws5awie za chwile jej buźke.Ja 3kg przytyłam i teraz 61kg wiec na razie bardzo ok.
-
Zabuszko o dziwo ja man 25 USG na nfz ...ale umowilam sie pryw na 19 Bo to jednak Wszusgko jakos pozno a nje znam jeszcze nawet plci
U nas normalnie piekna pogoda cieplutko w slonku i odwizl a w cieniu śnieg
Rano zrobiłam obiadek,o 11z malym Na spacer.zlazilismy sie ponad godz,w domku obiad i polozylam sie z malym i czekolada i Kacus usnął o 13.30 ..he ja z reszta.tez.stsry nas obudził,podszykowalam mu obiad i dalej leze
Wczoraj strasznie Glowa mnie bolałajuz wieczorem wzięłam tabletkę ...po spacerze mnie brzuch bolał.eh gorszy dzień miałam ale chociaż mój miał wolne wiec odpuściłam sprzatanie...
Klaudia wczoraj zaszlam do Tesco na Pułaskiego i owszem jest -30% ale wszystko na starszaki..a dla Kacperka na razie wszystko mam
Musze się do Auchana przejechać jeszczei do dużego tez
-
JustyśM wrote:Williams pięknie tka córcia
klaudia1534 dobrze ze piszesz o tym tesco-mam nadzieję że dziś w końcu tam dotrę i coś wybiorę dla malutkiej
Powiem Ci, że dla dziewczynki to było u mnie sporo rzeczy i niedrogo, dla chłopca bardzo przebrane, albo malutkie rozmiary albo bardzo duże. W każdym razie warto się przejść bo może coś się fajnego trafi
Pasia ja wczoraj byłam z mężem w Bełchatowie i tam dorwałam tych parę rzeczy. Może jutro jak nas nuda za duża ogarnie to pojedziemy do Czwy i zajrzę na drogowców do FF i może na Poczesną do Oszołoma byśmy skoczyli
W każdym razie daj znać jak gdzieś coś fajnego upolujeszpasia27 lubi tę wiadomość
-
Ja szczepilam 5w1 i wszystko udalo sie planowo ..jedynie MMR bylo troszkę odlozone bo nie byłam pewna zdrowia Kacperka..jakis katar w otoczeniu byl czy cos..znosil dobrze szczepionki poza ta w szpitalu..mial podniesione CRP i gdyby nie to moglibyśmy wyjść normalnie a tak to badania czy spada czy nie..w wyoisie napisali ze to odczyn po szczepienny....teraz nie zaszczepie dzidziusia od razu,wstrzymam sie przynajmniej do 8tyg..