X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Odebrałam wyniki dzisiejszej bety...nie są dobre. Z moją fasolką faktycznie coś się dzieje tak jak mówił lekarz (podejrzewał pusty pęcherzyk)
    11.09 beta 1966
    14.98 - 6444
    dziś tylko 7036 czyli bardzo mały przyrost:( w poniedziałek powtórze bete,ale trace nadzieje...zaczynam godzić się zmyślą, że byłam mamusią tylko przez chwilę...z tego wszystkiego cały czas wymiotuje:(:(:( jakie to niesprawiedliwe:( dwa tygodnie temu wyszłam za mąż, wszystko tak pięknie się układało a tutaj...ehhhhh

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania przykro mi

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Blair91 Debiutantka

Wysłany: 18 września 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Można jeszcze dołączyć? Termin mam na 26.05.
    Pozdrawiam

xpatiiix3, anka418, myszka2070, hiacynta99, mejbi, klaudia1534, kasius lubią tę wiadomość

BtzWp2.pngd2uup2.pngQJl3p2.pngYvvUp2.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair91 wrote:
    Hej :)

Można jeszcze dołączyć? Termin mam na 26.05.
    Pozdrawiam

To mamy ten sam termin :)

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania1989 wrote:
    Witajcie! Odebrałam wyniki dzisiejszej bety...nie są dobre. Z moją fasolką faktycznie coś się dzieje tak jak mówił lekarz (podejrzewał pusty pęcherzyk)
    11.09 beta 1966
    14.98 - 6444
    dziś tylko 7036 czyli bardzo mały przyrost:( w poniedziałek powtórze bete,ale trace nadzieje...zaczynam godzić się zmyślą, że byłam mamusią tylko przez chwilę...z tego wszystkiego cały czas wymiotuje:(:(:( jakie to niesprawiedliwe:( dwa tygodnie temu wyszłam za mąż, wszystko tak pięknie się układało a tutaj...ehhhhh

Ania beta po jakimś czasie zwalnia wiec jeszcze się nie denerwuj :

• mejbi Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu na pewno jest Ci bardzo trudno :( A do lekarza kiedy znów idziesz żeby sprawdzić?

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu tak mi przykro :( to wszystko jest nie sprawiedliwe !!!!! idz jeszcze do lekarza!!

Wspieram <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś chciałam prywatnie, ale jak na złość całym miescie zaden w piątki nie przyjmuje:( umówiłam się na wtorek (będę miec wtedy jeszcze poniedziałkową bete). Co ma być, to będzie...:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair91 Gratulacje :)

<3 pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania1989 wrote:
    dziś chciałam prywatnie, ale jak na złość całym miescie zaden w piątki nie przyjmuje:( umówiłam się na wtorek (będę miec wtedy jeszcze poniedziałkową bete). Co ma być, to będzie...:(

Trzymaj się kochana !!!!!! <3

Dlatego ja już bety nie robię bo bym psychicznie nie wytrzymała .

Pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Dziewczyny sam wynik tsh nie ma takiego znacznia i niewiele mówi. Dopiero ft3 i ft4 dają jako taki obraz co się dzieje z tarczyca.

baronowa - ty sie znasz z zwei :) wlasnie z nia pisalam i tak tez doradzila, zeby zrobic tez FT3 i FT4. Tak tez zrobie :)

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Mam pytanie. KIedy szlyscie pierwszy raz do ginekologa w ciąży? Czekałyście na 7-8 tydz jak bedzie juz serduszko czy poszlyscie szybciej? Kiedy isc najlepiej?
    Jestem w trakcie szukania ginekologa ktorego chcialabym na prowadzenie calej ciąży.

ja bylam po pozytywnej becie w 4 tyg ciazy (by potwierdzic w klinice ze transfer sie udal - widzialam wtedy sam pecherzyk), a teraz w 6 tyg i 3 d ciazy jak bylam to maluch juz byl uwidoczniony w macicy i bylo juz nawet serduszko :)

karte ciazy tez mam zalozona, lekarze ponoc decyduja sie na jej zalozenie dopiero po tym jak slychac juz serduszko <3

hiacynta99 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Myszka ale ja właśnie bóle brzucha miewam i plamienie plus tyclajeszcze ten lekarz nastraszyl może to łożysko tak nisko się tworzy ze schodzi na dół.? No denerwuje się nie powiem chociaż staram się zachować zimną krew boże jutro na 4 piętro schodami do szkoły. .. :o 8h...

hm... a w poprzednich ciazach tez tak mialas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Dziewczyny ja z tym biodrem już z bólu nie wytrzymuje, strasznie mnie boli, teraz siedziałam kilka godzin i ruszyć się nie mogę :(

u mnie ciagly bol jajnika jest spowodowany malymi krwiaczkami, od poczatku ciazy wlasnie ten lewy jajnik mnie napierdziela i promieniuje na biodro :/ wiedzialam, ze cos jest nie tak, dopiero teraz wyszlo na USG...

nie wiem, moze u ciebie te wiezadla sie rozciagaja?

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z córką krwiaka w 13tc nigdy takie coś mi się nie przytrafiło na poczatku ale miałam problem z szyjką i urodziłam w 35+5 może niewydolność szyjki ,bo za szybko ciąża po ciąży i stad takie jaja.. No martwię się strasznie tym.. dobra wdech wydech musi być dobrze serduszko bije przecież maleństwu wiec musi siedzieć na miejscu ;) ale koniec noszenia dzieci biegania i dźwignią czegokolwiek...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 18:51

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie - musisz sie oszczedzac pati <3

xpatiiix3, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    niestety po tej wizycie u konowała dostałam silnych bóli :( mąż wezwał karetke zabrali mnie do szpitala,zrobiono usg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c01685415ab8.jpg

pęcherzyk ma 0.49 cm ;) wszystko skończyło sie dobrze,maluszek twardy nic go nie ruszy ;)
    smerfetka a juz sie przestraszylam a tu pod zdjeciem opis ze wszystko w porzadku super

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dużo leżeć trzeba na jutro do szkoły nospę wezmę i wezmę przed szkołą bo z 3 razy przerobie schodki a boje się o maluszka jednak ta szyjka przeżyta trochę po poprzednich ciazach ,nawet K się zmartwił.. ehh.. ale nie mogę się stresować tak dla dobrata dziecka ale wez i wez..

Blair 91 witamy i gratuluję ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaaaa wrote:
    Dziewczyny ale mam nerwa dzisiaj ta moja przychodnia jest jakaś poje...... chodzę 2 tyg aby mogli mi łaskawie potwierdzić ciąże z próbki moczu pierwszy wynik nie wrócił oddałam drugi we wtorek dzisiaj pytam dalej nie wrócił ...Madziaaa rozumiem Cie ,czasami trudno sie z nimi dogadac ..mam nadzieje ze znajda ten ostatni wynik i zadzwonia do Ciebie szybko..mi wczoraj wyjatkowo udalo sie szybko zalatwic wizyte ale tylko z gp , czekam jak pojade do PL i wtedy pojde na badanie , chyba ze wczesniej zadzwonia z GP ale watpie...trzymaj sie madziaaa

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczka wrote:
    Hej Dziewczyny,
    odnośnie wyników to czy któraś z Was miała może podwyższone leukocyty?
    Odebrałam wyniki i właśnie te leukocyty mnie niepokoją. Wizytę u nowej ginekolog mam dopiero za kilka dni, konsultowałam ze znajomym lekarzem i kazał zrobić posiew i zażywać urosept. Nie mam żadnych objawów. Od prawie 3 miesięcy jestem na luteinie dopochwowej 3xdziennie.
    Mam 5-10 a norma w tym lab to 0-5.
    Macie jakieś doświadczenia w tej sprawie?
    rozyczka ja mialam objawy bo zapalenie pecherza i zrobilam wczoraj badanie moczu i kazali mi brac amoxicillin

Różyczka lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
‹‹ 111 112 113 114 115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ