Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatiB wrote:Jezeli waga małego nie jest niższa niż waga z 10 centyla to jest w normie i nie ma co siac paniki tak jak to ta lekarka zrobiła
a nawet gdyby była ponizej 5 centyla -to w tym przypadku /ciąża/ tj mierzenie i ważenie przez automat też jest ok /juz wspominałam oodchyleniach/
na tym etapie dzieci rosną różnie i to nie jest wyznacznik ...
bo jedna rodzi dziecko 4-5 kilowe a druga rodzi 2-3 kilowe na tym samym etapie ciazy ... jesli przeplywy i narządy dziecka są ok to nie ma co sie sugerować wagą
Candles - śpij spokojnie
-
No i maluchy rosną skokowo, jeden tydzien urosnie 50g następny 200g, nigdy niewiadomo w ktorym momencie mierzono. Poza tym, właśnie, mały nie musi ważyc 4 kg, może być mniejszy i też będzie dobrze. Nie powinna tak stresować ta gin.Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
nick nieaktualny
-
Wiec tym bardziec ciąże liczysz jak z książkowego.tola2014 wrote:w 16 dc cyklu miałam owulacje . brałam clostybegyt na wzrost pęcherzyków i właśnie wtedy miałam inseminacje. po brałam duphaston. we wcześniejszych cyklach tex aby skrócić cykle . naturalne mam po 55 dni
Ja mialam cykle od 30,do 50 dni.
Teraz owu byla w 26 dniu wiec liczę jakbym miała cykle 40 dniowe
tola2014 lubi tę wiadomość
-
Alicce tak to ta sama

mojemu mężowi od samego początku ta lekarka nie pasuje więc chyba czas na zmiane jakoś nie mam zamiaru co wizyta od niej wychodzić zestresowana,jeszcze mnie nastraszyła,że szpital ,ktory wybrałam nie przyjmie mi porodu bo mam cukrzyce ciążową,a diabetolog i dietetyk twierdzi,że żadnej cukrzycy nie ma
nam sie po prostu wydaje,że ona odsyłając nas wciąż do innych lekarzy chce komuś dać zarobić,bo defakto ona wypisuje mi tylko recepty na luteine i badania typu mocz,morfologia,glukoza i to wszystko ah no tak jeszcze usg robi na swoim średniowiecznym aparacie,na ktorym wg mnie i męża nic nie widać i ten aparat dawno ma już swoje lata świetlne za sobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 06:31
-
Negra wrote:Ach! No i 100 lat dla Marcelka !

Marcelek 19.02 skończył 3 latka
tylko suwaka nie zmieniłam jeszcze 
Dziękuję Wam bardzo jak będę coś więcej wiedziała to napisze póki co sama mała mogę dopiero po obchodzie zobaczyć
Larisa, maimama, tola2014, Patrycja24, JusWik, Negra, pasia27, madziak2202 lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
A ja witam sie z kolejki w labo.. .jakos weszlo to pasiudztwo teraz jeszcze 8 47 i godz pozniej . tyle czasu zmarnowane na siedzenie w prsychodzni.
Pati gratuluje ci przeogromnie teraz tylko badania i oby niedlugo do domku. Duzo zdrowka i usmiechu.
Poprawka z wczoraj jednak cos na tym koncie jest rozliczenie mi przyszlo i moge poszalec po badaniu lece sobie na lumpki. Moze do tesco skocze a co . babcia z dziadkiem jakos rade sobie dadA z malym a ja mam dzis wychodne.
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez chodzę do Dębski Clinik do dr. Kawki , on mnie zaleczył na tyle ze mogłam zajść w ciąże , chodz z 11 lekarzy przed nim
Nie dawali mi szans , raczej słyszałam ze sie dzieci nie doczekam . Oboje z mężem jesteśmy mu wdzięczni i czujemy sie bezpiecznie oraz ufamy mu bezgranicznie . Polecam tez dr. Debska dobra specjalistka ale badania trwają krotko lecz konkretnie o wszystko mierzy dokładnie .
Teraz dokończ tam gdzie zaczynałaś ale na przyszłość bedziesz wiedziała gdzie sie udać
Larisa, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczytałam właśnie na wrześniowych mamusiach, że dziewczyny się poprzenosily na inny wątek bo ktoś tam się podszywa pod kogoś i jeszcze Blair coś namieszala. czy to ta sama Blair co kiedyś była u nas i zrobiła zamieszanie , że ktoś ją w kręcą do czegoś na fb?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzabuszka wrote:A ja witam sie z kolejki w labo.. .jakos weszlo to pasiudztwo teraz jeszcze 8 47 i godz pozniej . tyle czasu zmarnowane na siedzenie w prsychodzni.
Pati gratuluje ci przeogromnie teraz tylko badania i oby niedlugo do domku. Duzo zdrowka i usmiechu.
Poprawka z wczoraj jednak cos na tym koncie jest rozliczenie mi przyszlo i moge poszalec po badaniu lece sobie na lumpki. Moze do tesco skocze a co . babcia z dziadkiem jakos rade sobie dadA z malym a ja mam dzis wychodne.
podziwiam Cię, że za pierwszym razem się udało. jeszcze niecała godzina i po -
nick nieaktualnycandles88 wrote:co to za zamieszanie znowu ???

chyba chodzi o jakąś dziewczynę , która się podszywala pod kogoś innego. była też na grudniowkach. trochę tego nie ogarniam bo było kilka kont. to chyba ta od bliźniaków, tylko u tej wrześniowej chyba lekarz stwierdził, że jeden z bliźniąt nie żyje, potem, że żyje itd. a na innych wątkach ta sama osoba chyba dodawała zdjęcia, które komuś ukradła. jednym słowem, że komuś się chce w takie coś bawić. .... -
Cześć dziewczyny. Kurna co Ci ludzie maja w glowach zeby sie podszywac za kogos. Ja teraz wiecej na fb pisze. Wkurzaja mnie takie dziewuchy, chyba sie nudza strasznie. Choc nasze majowki i tak jakos omijają. Milego dzionka mamusie.
pasia27 lubi tę wiadomość