Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Domi mam nadzieje ze tez zjem cos porządnego słodkiego , chociaz karmienie i słodkie to kiepski pomysł
ale moze po jednym na dzien uda Nam sie wszamac ;P
Ja dzis troszkę pospalam od jutra wdrażam plan ogarniania meza mojego bo chodzi na 9 do pracy a dopiero sie goli wiec wyjdzie gdzies za godzinęmasakra jakaś niech on sie ogarnia troszkę szybciej za chwile bedzie dziecko i ja tez nie mede miała możliwości wyjścia tobą z psem itd. Kazdy powinien miec swoje obowiązki
a on sie rusza jak mucha w smole , robi duzo bo robi ale za nim sie wyproszę za nim minie chwilka bo
Oczywiście nigdy nie od razu , to mija tyle czasu za ja juz zapomialam ze miał to zrobić -
Carolq mnie trochę szwagierka pocieszyła że ona też jadła wszytko tylko z głową i nawet po słodkim było ok, ale zdaję sobie sprawę s tego ze może być różnie... a jeszcze przy moim szczęściu to pewnie kolejne pół roku bez słodyczy będzie ;p najwyżej sobie na święta w grudniu odbiję ;p
Carolq lubi tę wiadomość
-
domi05 wrote:Dziewczyny kupuejcie rajstopki na pierwsze miesiące?
Ja nie kupujęKupię jakoś koło września-października jak zrobi się chłodniej.. Chyba, że maj będzie bardzo zimny to wtedy podskoczę do sklepu
domi05, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A po drugie rajstopki wydają mi się jakieś takie mocno dziewczęce- do sukienek i spódniczek. Synkowi zakładałam kalesonki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:50
JusWik, domi05, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Nie mam doświadczenia, ale rajstopy na sezon letni wydają mi się zbędne.
Nie kupuję też żadnych bucików bo wiem, że to wydatek bezsensowny i mało skarpetek gdyż słyszałam, że ciągle spadają i lepsze są śpiochy, czy pajacyki takie ze stópkami. To samo z niedrapkami, podobno praktyczniejsze są śpiączki z takimi rękawiczkami zawiniętymi co je można wywiną na rączkę i nic nie spada. No, ale co mama to inna opiniaPrzekazuję tylko co słyszałam
Dziś o 14.00 zobaczę moją Córeczkę
migussia, JusWik, domi05, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNacia wrote:Dziewczyny troche glupie pytanie ale jak dodajecie zdjecia na tym forum? Bo korzystam z telefonu i nie mam tutaj zadnej opcji zalacznika czy czegos
Nacia lubi tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Zapodaj > na forum > wybierz plik i rozm 500x500 i załaduj > skopiuj BBC kod i tutaj wklej
Dzieki wielkiew zyciu bym na to nie wpadla
A chcialam dodac zdjecie wozka retro. I zapytac o wasze zdanie lub opinie bo moze juz ktoras z was taki ma
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a69c03aba6b9.jpgCigaretta lubi tę wiadomość
-
Nacia każdy ma swój gust i każdemu co innego się podoba
Jeśli kupowałabym tylko gondolę to rozważyłabym opcję retro bo buja się rewelacyjnie i niezwykle lekko, ale opcja założenia na ten stelaż spacerówki a tym bardziej nosidełka nie przemawia do mnie.. Ale od razu mówię, że to jest tylko moje zdanie i każdy może mieć inne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:30
-
nick nieaktualny
-
Nacia wrote:Dzieki wielkie
w zyciu bym na to nie wpadla
A chcialam dodac zdjecie wozka retro. I zapytac o wasze zdanie lub opinie bo moze juz ktoras z was taki ma
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a69c03aba6b9.jpg -
nick nieaktualnyJa miałam do czynienia z takim wózkiem podobnym retro itd. ma moja kuzynka. Fajnie wygląda i też mi się bardzo podobają ale największy minus - brak skrętnych kół, każdy skręt to męczarnia . Nie wiem gdzie mieszkasz i gdzie będziesz wychodzić na spacery ale zastanów się nad tym że żeby skręcić takim wózkiem musisz podnieść przednie koła, później tylnie. ale jak to woli , ja nie lubię się męczyć
Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:Ja miałam do czynienia z takim wózkiem podobnym retro itd. ma moja kuzynka. Fajnie wygląda i też mi się bardzo podobają ale największy minus - brak skrętnych kół, każdy skręt to męczarnia . Nie wiem gdzie mieszkasz i gdzie będziesz wychodzić na spacery ale zastanów się nad tym że żeby skręcić takim wózkiem musisz podnieść przednie koła, później tylnie. ale jak to woli , ja nie lubię się męczyć
.
-
Carolq wrote:Ja miałam do czynienia z takim wózkiem podobnym retro itd. ma moja kuzynka. Fajnie wygląda i też mi się bardzo podobają ale największy minus - brak skrętnych kół, każdy skręt to męczarnia . Nie wiem gdzie mieszkasz i gdzie będziesz wychodzić na spacery ale zastanów się nad tym że żeby skręcić takim wózkiem musisz podnieść przednie koła, później tylnie. ale jak to woli , ja nie lubię się męczyć
No tez zastanawialam sie nad tymi kolami ale po miescie jezdzic nim nie bede tylko na wsi czyli zero chodnikow i kraweznikowa nosidelko mam z maxi cosi i osobno pozyczony od kolezanki stelaz
a tak strasznie mi sie on podoba tylko wlasnie nie wiedzialam jaki jest w praktyce.. trudno zaryzykuje
ta gondola i duze kola bardzo do mnie przemawiaja
-
Hej, dawno nie zaglądałam, synek zabkuje teraz, po kilku nieprzespanych nocach wyszedł ząb a już widać kolejne, dobrze oby przed majem wyszło jak najwięcej. U nas dziś podwójne święto, bo Adi kończy 15 mcy a mama wkroczyła w 27 tc, czyli ostatnia prosta 3 trymestr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 11:09
pasia27 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny jeszcze raz,musze sie pożegnać z wątkiem naszym na jakis czas,wyszlam wlasnie od lekarza psychologa,poniewaz nie daje sobie ze soba rady po tym wszystkim co mnie spotkalo w czasie ciazy, i zostala u mnie zdiagnozowana depresja okoloporodowa,wiec wole Wam nie psuc humorkow,bo widze,ze wiele z Was ipjuz wyczekuje tego dnia z radością,pozdrawiam Was cieplutko trzymajcie sie :*