X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny troche glupie pytanie ale jak dodajecie zdjecia na tym forum? Bo korzystam z telefonu i nie mam tutaj zadnej opcji zalacznika czy czegos :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kupuejcie rajstopki na pierwsze miesiące?

pasia27 lubi tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Domi mam nadzieje ze tez zjem cos porządnego słodkiego , chociaz karmienie i słodkie to kiepski pomysł
    :/ ale moze po jednym na dzien uda Nam sie wszamac ;P
    Ja dzis troszkę pospalam od jutra wdrażam plan ogarniania meza mojego bo chodzi na 9 do pracy a dopiero sie goli wiec wyjdzie gdzies za godzinę :/ masakra jakaś niech on sie ogarnia troszkę szybciej za chwile bedzie dziecko i ja tez nie mede miała możliwości wyjścia tobą z psem itd. Kazdy powinien miec swoje obowiązki :( a on sie rusza jak mucha w smole , robi duzo bo robi ale za nim sie wyproszę za nim minie chwilka bo
    Oczywiście nigdy nie od razu , to mija tyle czasu za ja juz zapomialam ze miał to zrobić :(

• domi05 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq mnie trochę szwagierka pocieszyła że ona też jadła wszytko tylko z głową i nawet po słodkim było ok, ale zdaję sobie sprawę s tego ze może być różnie... a jeszcze przy moim szczęściu to pewnie kolejne pół roku bez słodyczy będzie ;p najwyżej sobie na święta w grudniu odbiję ;p

Carolq lubi tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi05 wrote:

Ja nie kupuję ;) Kupię jakoś koło września-października jak zrobi się chłodniej.. Chyba, że maj będzie bardzo zimny to wtedy podskoczę do sklepu

domi05, pasia27 lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie kupuje kupiłam tylko cieplejszy kombinezonik na lato dla noworodków :)

domi05 lubi tę wiadomość

• Negra Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi05 wrote:
    Córci kupiłam kilka par na ciuchach, zupełnie nowe, w różnych rozm a zapłaciłam po 1-2 zł, więc nie majątek. Natomiast synkowi nigdy nie założyłam rajstop z dwóch powodów: po pierwsze miałam kategoryczny zakaz od męża, któremu została trauma z dzieciństwa- Panie w jego przedszkolu, w latach 80-tych zdejmowały dzieciom spodenki i maluchy biegały tylko w rajstopkach- mąż bardzo to przeżył :-) A po drugie rajstopki wydają mi się jakieś takie mocno dziewczęce- do sukienek i spódniczek. Synkowi zakładałam kalesonki :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:50

JusWik, domi05, pasia27 lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi05 wrote:
    Ja nie kupuję. Dopiero na jesień-zimę.
    Nie mam doświadczenia, ale rajstopy na sezon letni wydają mi się zbędne.
    Nie kupuję też żadnych bucików bo wiem, że to wydatek bezsensowny i mało skarpetek gdyż słyszałam, że ciągle spadają i lepsze są śpiochy, czy pajacyki takie ze stópkami. To samo z niedrapkami, podobno praktyczniejsze są śpiączki z takimi rękawiczkami zawiniętymi co je można wywiną na rączkę i nic nie spada. No, ale co mama to inna opinia :) Przekazuję tylko co słyszałam :)
    Dziś o 14.00 zobaczę moją Córeczkę :)

migussia, JusWik, domi05, pasia27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wrote:
    Dziewczyny troche glupie pytanie ale jak dodajecie zdjecia na tym forum? Bo korzystam z telefonu i nie mam tutaj zadnej opcji zalacznika czy czegos :)
    Zapodaj > na forum > wybierz plik i rozm 500x500 i załaduj > skopiuj BBC kod i tutaj wklej ;)

Nacia lubi tę wiadomość

• Nacia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Zapodaj > na forum > wybierz plik i rozm 500x500 i załaduj > skopiuj BBC kod i tutaj wklej ;)

Dzieki wielkie :) w zyciu bym na to nie wpadla :)

A chcialam dodac zdjecie wozka retro. I zapytac o wasze zdanie lub opinie bo moze juz ktoras z was taki ma :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a69c03aba6b9.jpg

Cigaretta lubi tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia każdy ma swój gust i każdemu co innego się podoba :) Jeśli kupowałabym tylko gondolę to rozważyłabym opcję retro bo buja się rewelacyjnie i niezwykle lekko, ale opcja założenia na ten stelaż spacerówki a tym bardziej nosidełka nie przemawia do mnie.. Ale od razu mówię, że to jest tylko moje zdanie i każdy może mieć inne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:30

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia bardzo ładny !

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wrote:
    Dzieki wielkie :) w zyciu bym na to nie wpadla :)

A chcialam dodac zdjecie wozka retro. I zapytac o wasze zdanie lub opinie bo moze juz ktoras z was taki ma :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a69c03aba6b9.jpg
    Mialam roana marita. Boski wozek. Wielgachna gondola i pompwane kola. Ale niestety ciężki:/

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ile z Was juz ma 3 z przodu...a wózek śliczny taki stylowy

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam do czynienia z takim wózkiem podobnym retro itd. ma moja kuzynka. Fajnie wygląda i też mi się bardzo podobają ale największy minus - brak skrętnych kół, każdy skręt to męczarnia . Nie wiem gdzie mieszkasz i gdzie będziesz wychodzić na spacery ale zastanów się nad tym że żeby skręcić takim wózkiem musisz podnieść przednie koła, później tylnie. ale jak to woli , ja nie lubię się męczyć :)

Agusia ;) lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Ja miałam do czynienia z takim wózkiem podobnym retro itd. ma moja kuzynka. Fajnie wygląda i też mi się bardzo podobają ale największy minus - brak skrętnych kół, każdy skręt to męczarnia . Nie wiem gdzie mieszkasz i gdzie będziesz wychodzić na spacery ale zastanów się nad tym że żeby skręcić takim wózkiem musisz podnieść przednie koła, później tylnie. ale jak to woli , ja nie lubię się męczyć :)
    To tez zależy. Mi sie tym wygodnie jeździło. A w parasolce ze skrętnymi koloami ja blokowalam, bo mnie to wkurza ;).

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:

No tez zastanawialam sie nad tymi kolami ale po miescie jezdzic nim nie bede tylko na wsi czyli zero chodnikow i kraweznikow :) a nosidelko mam z maxi cosi i osobno pozyczony od kolezanki stelaz :) a tak strasznie mi sie on podoba tylko wlasnie nie wiedzialam jaki jest w praktyce.. trudno zaryzykuje :) ta gondola i duze kola bardzo do mnie przemawiaja :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dawno nie zaglądałam, synek zabkuje teraz, po kilku nieprzespanych nocach wyszedł ząb a już widać kolejne, dobrze oby przed majem wyszło jak najwięcej. U nas dziś podwójne święto, bo Adi kończy 15 mcy a mama wkroczyła w 27 tc, czyli ostatnia prosta 3 trymestr :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 11:09

pasia27 lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patkaaxx90 wrote:
    Oj ile z Was juz ma 3 z przodu...a wózek śliczny taki stylowy
    patka ja zaczynam 29 tydzień czyli 28+0

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• candles88 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny jeszcze raz,musze sie pożegnać z wątkiem naszym na jakis czas,wyszlam wlasnie od lekarza psychologa,poniewaz nie daje sobie ze soba rady po tym wszystkim co mnie spotkalo w czasie ciazy, i zostala u mnie zdiagnozowana depresja okoloporodowa,wiec wole Wam nie psuc humorkow,bo widze,ze wiele z Was ipjuz wyczekuje tego dnia z radością,pozdrawiam Was cieplutko trzymajcie sie :*

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
‹‹ 1296 1297 1298 1299 1300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ